עבור לתוכן

צריך הצעות ללוח אם

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לקנות מחשב חדש, עכשיו אני מאוד מעוניין לקנות לוח אם טוב ושיחזיק לפחות ארבע שנים.

מה שאני צריך על הלוח זה (לוח אם לפנטיום):

שיתמוך ב 3.06GHz ומעלה (למרות שאני יקנה מעבד 2.4GHz ,אבל אני מתכנן שידרוג בעתיד)

Dual-Channel DDR400 Memory או שאתם מציעים אחרת?

6 PCI

ועוד דברים טובים שיתנו לי ביצועים טובים למשך זמן

אני לא מתכנן OC

פורסם

Gigabyte GA-8IPE1000 Intel 865PE Motherboard (800 Mhz,AGPx8,Dual DDR,S-ATA,5.1 Sound,USB 2.0)

653.94 ¤

או אם יש לך תקציב יותר גדול- Gigabyte GA-8IK1100 Intel 875P Motherboard (800 Mhz,AGP-P,1394,Dual DDR,RAID,S-ATA,Intel LAN,USB 2)

896.89 ¤

פורסם
  • מחבר

אני לא מוצא את המפרט של הלוח באתר של גיגה בייט

מישהו יכול להביא לי קישור למפרט של הלוח

נ.ב.

יש למישהו הצעות ללוחות של asus או msi?

וגם המלצה טובה לDDR טוב, מהיר ועד 700 ש"ח

פורסם

איזה לוח אתה מעדיף ה-1 או ה-2 ?

ובקשר ללוחת של ASUS הם נורא יקרים ולא שווים את הכסף לעומת חברת מתחרות שבמפרט דומה נותנות מחיר הרבה יותר משתלם לוחות של MSI אני לא מכיר.

והמלצה לזכרון הייתי ממליץ לך עם אתה לוקח מעבד של INTEL את ה- GeiL DDR-RAM 512MB (2x256MB) 3200 ULD Ultra Low Latency Dual Channel Memory Kit

692.06 ¤ ניראה לי מעולה!

פורסם

ושיחזיק לפחות ארבע שנים.

אתה לא יכול לעשות חישובים כאלו. לפני 4 שנים התחילו לצאת PIII450.

באותה תקופה הסתכלו על המעבדים האלו כמו שהיום תסתכל על P4 3.2, זה לא גרם להם להחזיק 4 שנים.

לא שהם מתקלקלים, אבל ההתקדמות מהירה מדי.

בקצב הנוכחי עוד 4 שנים יהיה P6 במהירות של 10GHZ, שום דבר שתקנה היום ולא משנה בכמה כסף לא יעמוד מול זה.

אם אתה הולך להשקיע נניח 10,000 ש"ח פעם ב 4 שנים, עדיף לך כבר להשקיע 5000 פעם בשנתיים.

פורסם
  • מחבר

איזה לוח אתה מעדיף ה-1 או ה-2 ?

ובקשר ללוחת של ASUS הם נורא יקרים ולא שווים את הכסף לעומת חברת מתחרות שבמפרט דומה נותנות מחיר הרבה יותר משתלם לוחות של MSI אני לא מכיר.

והמלצה לזכרון הייתי ממליץ לך עם אתה לוקח מעבד של INTEL את ה- GeiL DDR-RAM 512MB (2x256MB) 3200 ULD Ultra Low Latency Dual Channel Memory Kit

692.06 ¤ ניראה לי מעולה!

אני עדיין לא החלטתי איזה לוח.

אם יש לך קישור למפרט אז זה יהיה טוב

כי אני לא מצאתי באתר שלהם

פורסם
  • מחבר

ראיתי את המפרט של השני ונראה די טוב

מישהו יכול להמליץ על עוד לוחות אם טובים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים