פורסם 2008 במאי 1717 שנים שלום,קניתי כרטיס מסך חדש - 8800GT של XFX ובאמצע משחק יש קצת ארטיפקטים, למה זה קורה ?חימום?- הוא 50 במנוחה 70 במאמץ זה טוב ?- זאת הבעיה ?תודודה.
פורסם 2008 במאי 1717 שנים תבדוק שהוא מהודק ויושב ממש טוב על הלוח אחרת אפילו סטייה של שתי מילימטר יכולים לגרום לארטיפקטיםזה יכול להיות שצריך לעדכן דרייבר
פורסם 2008 במאי 1717 שנים מחבר זה קשור לטמפרטורה או לאוברקלוק ?עשיתי אוברקלוק ל 720 בליבה אבל אחר כך החזרתי ל 680 שזה הרגיל של היצרן כי זה לא יצא טוב...בקיצור כרגע אני עם ההגדרות ההתחלתיות עם הדריברים הכי חדשים שיש לכרטיס, טמפרטורות של בין 49-70והידקתי אותו אבל עדיין יש ארטיפקטים קטנים באמצע משחק וזה מעצבן אז למה זה ?
פורסם 2008 במאי 1717 שנים זה קשור לטמפרטורה או לאוברקלוק ?עשיתי אוברקלוק ל 720 בליבה אבל אחר כך החזרתי ל 680 שזה הרגיל של היצרן כי זה לא יצא טוב...בקיצור כרגע אני עם ההגדרות ההתחלתיות עם הדריברים הכי חדשים שיש לכרטיס, טמפרטורות של בין 49-70והידקתי אותו אבל עדיין יש ארטיפקטים קטנים באמצע משחק וזה מעצבן אז למה זה ?הטמרפרטורות שלך סבירות לחלוטין.הכרטיס בגרסת OC?, אם כן אז אל תעשה לו OC...אם זה לא קורה גם בלי OC תנסה לעדכן דרייברים.אם עדיין הבעייה ממשיכה הכרטיס תקול...
פורסם 2008 במאי 1817 שנים מחבר אם כך, מה אני יכול לעשות ?אם אגיד לחנות שהוא תקול אז הם יקחו את הכרטיס יבדקו שהוא פועל ויגידו לי שהוא פועל, הם לא יתנו לי חדש, אי אפשר איכשהו לתקן את זה ?ואם החזרתי את זה לOC של היצרן אז זה אמור להיות תקין לא ?ופעם אחת כשהורדתי את גוף הקירור זה יהרוס את האחריות ?, איך הם יכולים לדעת שהוצאתי את הגוף קירור ?
פורסם 2008 במאי 1917 שנים אין אחריות ברגע שהורדת את גוף הקירור.אפשר לראות שביצעת שם שינוי (להבדיל מ OC שניתן להחזיר אחורה את הגלגל)
פורסם 2008 במאי 2017 שנים מחבר אין אחריות ברגע שהורדת את גוף הקירור.אפשר לראות שביצעת שם שינוי (להבדיל מ OC שניתן להחזיר אחורה את הגלגל)אבל בכל זאת איך הם שמים לב ? יש איזה משהו שאני יכול לא לעשות אותו ובכל זאת לפרק את הקירור שתישאר האחריות בלי שהם ידעו שהוצאתי ואז אם תהיה בעיה אני אחזיר לא ? זה לא אפשרי ?וזה אם הוצאתי את כל הקירור או גם אם הוצאתי את המאורר שזה רק חתיכת פלסטיק עם 6 ברקים שמחוברת לקירור אז זה גם מבטל את האחריות ?
פורסם 2008 במאי 2017 שנים כשאתה מוריד את הקירור אז זה מבטל את האחריות.וגם כשעושים OC אבל תחזיר להם תגיד שהכרטיס לא עובד טוב , יכול להיות שהם לא יכלו על זה.
פורסם 2008 במאי 2017 שנים שלום, קניתי כרטיס מסך חדש - 8800GT של XFX ובאמצע משחק יש קצת ארטיפקטים, למה זה קורה ? חימום?- הוא 50 במנוחה 70 במאמץ זה טוב ?- זאת הבעיה ? תודודה. למה עשיתה oc לכרטיס הזה?? XFX היא חברה מהטובות בעולם והיא כבר מביאה לך את הכרטיס אחרי oc מכובד מאוד. אם הכרטיס שלך הוא: XFX 8800GT XXX- Alpha Dog Adition זה עם המהירות שעון 1950\670 הוא נחשב לאחד מכרטיסי ה-8800GT הכי מהירים בעולם. אני מדבר על הכרטיס הזה שהוא מצויין: אין צורך להיתפרע הכרטיס חזק מאוד אבל תנסה אולי יחליפו לך. והטמפרטורות של הכרטיס בסדר גם שלי ככה והכרטיס שלי מחברת LEADTEK. בהצלחה אחי ויש לך כרטיס מצויין
פורסם 2008 במאי 2017 שנים מחבר אבל יש בעיה אחרת ...הכרטיס מסך מרעיש בטירוף ! אי אפשר להיות לידו! הוא עושה המון המון רעש ואי אפשר להוריד את המהירות שלו...אני רוצה להחליף ל S1 מה אתם אומרים ?ופירקתי רק את המאורר שלו לא את כל הגוף קירור זה גם מבטל את האחריות ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.