עבור לתוכן

F.E.A.R 2: Project Origin - כל המידע כאן (הדמו שוחרר)

Featured Replies

פורסם

דווקא דיי נחמד, משחק דיי קליל.

מה שכן, הוא קצת נראה צעצועי לעומת ה-FEAR הראשון. :-\

• תגובות 109
  • צפיות 10k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני נ-ו-ר-א מקווה שבמלא תהיה אפשרות להציג את המשחק על מסך שהוא לא רחב ללא הפסים המעצבנים האלה.

פורסם

הרגע סיימתי את הדמו, נראה אחלה משחק..

ממש מתאים לשחק ב-2 בלילה בחדר חשוך ווליום גבוה (עדיפות לסראונד, חבל שאין לי :smile1:)

פורסם

אני כבר שבוע הבא עושה הזמנה מוקדמת ב STEAM!

חיכיתי למשחק הזה כל כך הרבה זמן!

פורסם

משחק פצצה !

עכשיו הורדתי רץ כמובן על ההגדרות הכי גבוהות + פילטרים

אפקטים של אימה מאוד יפים .

מחכה למלא בקוצר רוח.

פורסם

ביקורות ראשונות (מגזינים)

80

PC Zone UK

What it adds - the more capacious level design, the daylight, the mech bits, the cover system - doesn't amount to much more than a garnish of new ideas on an old chicken salad of a game. But as I said, the magic of F.E.A.R. is certainly in position. That basic pleasure of time slowing, of watching a death ballet unfold as glass shatters, masonry crumbles and

bodies cartwheel with morbid elegance - it's all intact, and it's as incredible to behold as ever. [Mar 2009, p.56]

80

GamePro

Now, the spine tingling sequel, Project Origin is here to continue the story of the psychic and psychotic Alma with damn good results. [Mar 2009, p.78]

פורסם

ביקורות ראשונות (מגזינים)

80

PC Zone UK

What it adds - the more capacious level design, the daylight, the mech bits, the cover system - doesn't amount to much more than a garnish of new ideas on an old chicken salad of a game. But as I said, the magic of F.E.A.R. is certainly in position. That basic pleasure of time slowing, of watching a death ballet unfold as glass shatters, masonry crumbles and

bodies cartwheel with morbid elegance - it's all intact, and it's as incredible to behold as ever. [Mar 2009, p.56]

80

GamePro

Now, the spine tingling sequel, Project Origin is here to continue the story of the psychic and psychotic Alma with damn good results. [Mar 2009, p.78]

80 זה ציון נמוך למשחק אגדי כזה, FEAR הראשון קיבל הרבה יותר. אולי מכיוון שזה המשך וזה לא הרבה מFEAR הראשון, נראה מה יהיה בהמשך.

פורסם

80 זה ציון טוב למשחק המשך כמו fear

הראשון היה חדשני והגרפיקה היתה מעולה לזמנו.

החדש די דומה לראשון

פורסם

גם לכם זה נתקע לשניה כזה?

אני חושב שזה AUTO SAVE...

אני על ההגדרות הכי גבוהות עם פילטרים וחוץ מהתקיעות כל כמה זמן הוא עובד חלק

סיימתי תדמו כבר 3 פעמים משיעמום חחחחחח :yelclap:

פורסם

אחלה טריילר D: איך ALMA קופצת עלינו בסוף חחחחח

עכשיו מישהו יודע למה זה נתקע לשניה ?

הייתי על ההגדרות הכי גבוהות ואז הורדתי גם להכי נמוך וזה עדיין עם תקיעות, יש מלא FPS...

פורסם

לא רק אצלך.

זה כנראה auto-save או משהו כזה למרות שבמשחק המלא חסר להם שזה יחזור :)

פורסם

טוב אז אני לא דואג :silly:

איך המשחק עבד אצלך ועל איזה הגדרות היית?

פורסם

מישהו יודע מהן דרישות המערכת להפעלת המשחק?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים