פורסם 2009 בינואר 2816 שנים דווקא דיי נחמד, משחק דיי קליל.מה שכן, הוא קצת נראה צעצועי לעומת ה-FEAR הראשון. :-\
פורסם 2009 בינואר 2816 שנים אני נ-ו-ר-א מקווה שבמלא תהיה אפשרות להציג את המשחק על מסך שהוא לא רחב ללא הפסים המעצבנים האלה.
פורסם 2009 בינואר 2916 שנים הרגע סיימתי את הדמו, נראה אחלה משחק.. ממש מתאים לשחק ב-2 בלילה בחדר חשוך ווליום גבוה (עדיפות לסראונד, חבל שאין לי )
פורסם 2009 בינואר 2916 שנים אני כבר שבוע הבא עושה הזמנה מוקדמת ב STEAM!חיכיתי למשחק הזה כל כך הרבה זמן!
פורסם 2009 בינואר 2916 שנים משחק פצצה !עכשיו הורדתי רץ כמובן על ההגדרות הכי גבוהות + פילטריםאפקטים של אימה מאוד יפים . מחכה למלא בקוצר רוח.
פורסם 2009 בינואר 2916 שנים ביקורות ראשונות (מגזינים)80PC Zone UKWhat it adds - the more capacious level design, the daylight, the mech bits, the cover system - doesn't amount to much more than a garnish of new ideas on an old chicken salad of a game. But as I said, the magic of F.E.A.R. is certainly in position. That basic pleasure of time slowing, of watching a death ballet unfold as glass shatters, masonry crumbles and bodies cartwheel with morbid elegance - it's all intact, and it's as incredible to behold as ever. [Mar 2009, p.56]80GameProNow, the spine tingling sequel, Project Origin is here to continue the story of the psychic and psychotic Alma with damn good results. [Mar 2009, p.78]
פורסם 2009 בינואר 3116 שנים מחבר http://www.gametrailers.com/player/44953.html HD http://www.gametrailers.com/player/44954.html SD
פורסם 2009 בינואר 3116 שנים ביקורות ראשונות (מגזינים)80PC Zone UKWhat it adds - the more capacious level design, the daylight, the mech bits, the cover system - doesn't amount to much more than a garnish of new ideas on an old chicken salad of a game. But as I said, the magic of F.E.A.R. is certainly in position. That basic pleasure of time slowing, of watching a death ballet unfold as glass shatters, masonry crumbles and bodies cartwheel with morbid elegance - it's all intact, and it's as incredible to behold as ever. [Mar 2009, p.56]80GameProNow, the spine tingling sequel, Project Origin is here to continue the story of the psychic and psychotic Alma with damn good results. [Mar 2009, p.78]80 זה ציון נמוך למשחק אגדי כזה, FEAR הראשון קיבל הרבה יותר. אולי מכיוון שזה המשך וזה לא הרבה מFEAR הראשון, נראה מה יהיה בהמשך.
פורסם 2009 בינואר 3116 שנים 80 זה ציון טוב למשחק המשך כמו fearהראשון היה חדשני והגרפיקה היתה מעולה לזמנו.החדש די דומה לראשון
פורסם 2009 בינואר 3116 שנים גם לכם זה נתקע לשניה כזה? אני חושב שזה AUTO SAVE... אני על ההגדרות הכי גבוהות עם פילטרים וחוץ מהתקיעות כל כמה זמן הוא עובד חלק סיימתי תדמו כבר 3 פעמים משיעמום חחחחחח
פורסם 2009 בפברואר 116 שנים אחלה טריילר D: איך ALMA קופצת עלינו בסוף חחחחחעכשיו מישהו יודע למה זה נתקע לשניה ?הייתי על ההגדרות הכי גבוהות ואז הורדתי גם להכי נמוך וזה עדיין עם תקיעות, יש מלא FPS...
פורסם 2009 בפברואר 116 שנים לא רק אצלך. זה כנראה auto-save או משהו כזה למרות שבמשחק המלא חסר להם שזה יחזור
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.