עבור לתוכן

F.E.A.R 2: Project Origin - כל המידע כאן (הדמו שוחרר)

Featured Replies

• תגובות 109
  • צפיות 10k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שיחקתי בראשון ולא ממש התלהבתי, זה ניראה לי פחות מבטיח מסיבה לא ברורה...

מה טוב בו חוץ מהקטע של ה"פחד"?

פורסם

ילדה בת 5..

פורסם

תכלס פשוט המשחק היה כיפי, זה אומר הכול. (לגבי הראשון)

לא צריך אפקטים עלילה מטורפת ברמה ספרותית, ההצלחה של FEAR היא הכיף של הgameplay ולא לשכוח את ההפחדות הטובות.

כמובן שאפקטים ועלילה יתרמו אבל הם אמצעי שולי לעומת הgameplay שמקדשים את מטרת הכיף של המשחק.

זכור לי לטובה גם ה-AI המאוד טוב של האויבים שהיה אפשר לחשוב שבאמת לא מדובר בבוטים.

אלון פ

פשוט LOL

פורסם

קודם = PERSEUS MANDATE או הF.E.A.R המקורי?

כי PM היה חרא משחק. פשוט נוראי. בתור אחד שנהנה מאוד מF.E.A.R המקורי, נדהמת כמה סבלתי כששיחקתי ב PM, בשות בזיון. שלא לדבר על זה שב2007 הם משחררים משחק על מנוע בן שנתיים מבלי לשנות כלום.

מסכים

FEAR היה משחק מעולה ,המנוע היה מעולה,הגראפיקה היתה טובה מאוד והאפקטים והדם היו פשוט משהו שונה ויוצא מן הכלל,הגיימפליי הוא הטוב ביותר שהיה בזמנו ולדעתי המון משחקים של היום צריכים לשאוף לרמה הזאת,ההפחדות והאפקטים היו במקום ומבוצעים ברמה גבוהה ביותר ומולטי פשוט תענוג .

ואז הגיע Persius mandate,משחק גרוע הכל נראה אותו דבר רק יותר גרוע, אותם טקסטורות שוב ושוב ושוב ושוב ופשוט הולכים לאיבוד ,אין שוני וכל המשחק נראה אותו דבר המשחק לא מאוזן, הבוטים מפגרים וכל מה שהיה טוב במקורי פשוט נעלם... חייב לציין שמחקתי אותו אחרי 4 שעות משחק ובהם סבלתי וניסיתי להנות ממנו,מנסיון של חבר וסיים אותו אמר ששום דבר טוב לא קורה....

ומצטער זה נראה כאילו שהם לקחו את PM והמשיכו בנוסחא הכושלת

אשמח אם אחרי יציאתו של המשחק הוכח שאני טועה.

פורסם

אוי זה נראה טוב!

איך המשחק עובד לך?? רץ טוב?

פורסם

רשום שזה דמו, אל זה התכוונתי.

פורסם

הדמו הזה חדש מאוד, אפילו באתר של המשחק לא מופיעים קישורים xD

ניראה טוב מאוד אבל רואים שהמנוע של MONOLITH מתחיל להזדקן...

פורסם

אכן.

בסירטונים ראו (כמובן) טוב יותר את הגרפיקה :-\

פורסם

התמונות לא מהמחשב שלי [סתם תמונות מהרשת] עדין לא הורדתי את הדמו.

פורסם

וואלה הופתעתי לטובה מהגראפיקה.

רץ אצלי חלק לחלוטין על הגדרות MAXIMUM, רזולוציה 1680X1050, פילטר AF X4, ו-AAX4.

נראה סבבה לגמרי, הDEPTH OF FIELD מצוין, האפקטים בחלקם עוצרים נשימה, והMOTION BLUR מיושם טוב.

אחרי משחק כמו GTA, כיף לראות משהו שרץ נורמאלי על מחשב סביר כמו שלי.

בנוגע לפן המשחקיות - ביאס אותי לראות שזה בערך אותו הדבר, קצת שינויים פה ושם. לא משהו שהפיל אותי מהרגליים.

פורסם

ההורדה הפסיקה לי ב 97%...לא מצליח לחדש.

התחלתי להוריד מהאתר של המשחק אבל המהירות נוראית ואני לא מצליח להוריד מ GAMERSHELL :'(

פורסם

הורדתי התקנתי (הוריד על 2מגה!!!)

שתי מילים-1. זה ניראה קקה.

2. לא מבין מה מהנה שם כל כך :s05:

אבל אני גם לא כל כך אהבתי את הראשון אז דעתי לא אובייקטיבית ממש... אם אהבתם את הראשון כאן יש לכם העתק משופר ומשופצר וקקה נוצץ יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים