עבור לתוכן

F.E.A.R 2: Project Origin - כל המידע כאן (הדמו שוחרר)

Featured Replies

• תגובות 109
  • צפיות 10k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אהבתי את הקודם ולפי הביקורות של המשחק לקונסולות יש למה לחכות.

פורסם

לא יודע ראיתי את התמונות ולא ממש התלהבתי (לא שיחקתי בקודמים) , זה לא ממש הסיגנון משחקים שלי ועדיין אני לא רואה בו משהו מיוחד...

פורסם

הגראפיקה נראת כמו במשחקים הקודמים אבל מה שחשוב באמת זה ה game play וההרגשה שהמחשק נותן. :)

פורסם

נראה בדיוק כמו הראשון, הגרפיקה נראית די זוועתית.

פורסם

לאחר כמה דקות בתוך המשחק אתה כבר שוכח מהגרפיקה והיא בכלל לא מעניינת

העלילה והאווירה סוחפים ועל זה זכה המשחק לביקורות טובות.

המשחק הזה לא לחובבי גרפיקה גבוהה

פורסם

אני לא מחובבי גראפיקה גדולה כלל וכלל, אבל יש גבול מסויים.

קשה מאוד "למכור" משחק שהוא כביכול המשך, שהוא כביכול Next Next Gen כאשר הוא מבוסס על אותו מנוע ישן נושן, ונראה בדיוק כמו אותו משחק ישן נושן, זה נראה כמו חבילת הרחבה, לא כמו המשך - זה מראה על זילזול בקהל.

כמובן שהגרפיקה לא מזוויעה, אלא סבירה בהחלט, אבל היא לא מחמיאה למשחק ומשדרת שמשהו "לא כשר" מתרחש בסביבת הפיתוח שלו.

חוץ מזה, שבזמנו, F.E.A.R היה אחד המשחקים היפים ביותר בשוק, וקיבל לא מעט תשבוחות על הגרפיקה הריאליסטית המשובחת שלו, ועכשיו מה? יגידו ש"זה בסדר שהוא נראה כמו משחק מ2003"? אני בספק.

פורסם

זהו בדיוק! FEAR הראשון נראה מדהים עם האפקטים של העצירת זמן ופיצוצים והכדורים... אבל עכשיו המודלים של האויבים

הנשקים והטקסטורות החשוכות על הקירות נראות פשוט... לא מתאימות לעידן של אחרי CRYSIS AC ביושוק וכו'.

אם יהיה משחקיות מיוחדת כמו COD 4 ופיזיקה יוצאת דופן שכל דבר ניתן להריסה או אנימצית דמויות שלא ראינו בעבר

אז סבבה מצידי שיהיה גרפיקה פחות טובה מהראשון אפילו... אבל לפי התמונות אני חושב שהדגש שוב יהיה על יריות וזהו

ופה חייבים גרפיקה הכי טובה שיש אם רוצים להצליח..

בטח יקבל שוב 55 בביקורות כמו כל ההרחבות של FEAR... פשוט משחק מיושן אין מה לעשות.

פורסם
  • מחבר

להרחבות אין שום קשר לMonolith...

ואני ממש לא מבין מה רע בגרפיקה :nixweiss:

פורסם

^בדיוק

הגרפיקה בקושי נראית דומה והיא דיי אחלה לדעתי...

רק בקטע שחוזרים למעין משרדים/מסדרונים תת קרקעיים כמו בקודם יש קצת פלאשבאק

פורסם

למה הבאת לינקים לקונדמד? שאגב נראה דיי אחלה

אני מודה שהפירוט בטקסטורות של PO לא משהו אבל עדיין האויבים נראים סבבה והאפקטים גם

פורסם

אחי מה קשור עכשיו קונדמנד 2 מדברים איתך על PO

קונדמנד למשל הראשון גרפיקה לא משהו אבל עלילה ומשחקיות חבל על הזמן.

פורסם

טעות שלי.

;)

פורסם
  • מחבר

נוספו שני טריילרים נוספים בפוסט הראשי :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים