עבור לתוכן

כמה שאלות על דל 2007WFP

Featured Replies

פורסם

היי יש לי כמה שאלות על המסך ואשמח לשמוע את דעתכם

1.איך היה המסך כטלוויזיה אני יודע שלמשל ב 2407 למרות הפאנל הדומה אומרים שהאיכות ממש לא משהו אולי בגלל הגודל מה המצב בתחום זה ב 2007?

2.איך גדול הנקודה יחסית למסכים אחרים ואיך זה ישפיע למשל על גודל הטקסט?

3.מה מדיניות הפיקסלים השרופים של דל לגביי מסכים אלו?

פורסם

תשובה ל 3:

ההתחייבות היא החלפה מהפיקסל הראשון ומעלה. יש לציין שאם וימצא פיקסל שרוף תצטרך לנסוע למעבדה הראשית בת"א מכיוון שלדל אין נקודות שירות בשאר רחבי הארץ (מעפן ברמות)

פורסם
  • מחבר

איפה רשום הנושא של פיקסל ראשון ומעלה? ואני מניח שזה נכון רק לחנויות בייבוא רשמי ואגב זה איך אני יודע אם זה יבוא רשמי או לא? כי לי אמרו "פיקסל שישי ומעלה לפי תנאי ההתחייבות של דל"

עריכה:

את נושא מדיניות הפיקסלים הצלחתי למצוא רק לא הבנתי בהמאה אחוז האם מדובר על החלפה מהפיקסל הראשון באחריות הרגילה או רק במורחבת?

http://www.dell.com/content/products/productdetails.aspx/monitor_2007wfp?c=us&cs=22&l=en&s=dfh

ואשמח לתשובות לגבי שאר השאלות גם

תודה מראש

פורסם

השימוש במסך לטלויזיה לא איכותי, רואים רעש של הקידוד, הצבעים לא רגילים אבל עם זה אפשר לשחק.

הנקודה קטנה, תחשוב שגם במסכי 22" משתמשים באותה רזולוציה זה מקטין את הכתב והאיקונים, אבל ברגע שתרגלתי לגודל הזה היה קשה לי לחזור לגודל רגיל.

פורסם
  • מחבר

אני למשל עכשיו משתמש ב CRT 19" התמונה של הטלוזיה על הדל תהיה איכותית יותר או פחות?

פורסם

אני חושב שהתמונה תיהיה פחות טובה, היתרון בcrt זה שאתה לא רואה את איכות של הקידוד כמו בlcd.

כמובן שברגע שבארץ יעברו לHD(מקווה שלא יקח יותר מדי שנים) האיכות תיהיה מצויינת בDELL.

כרגע אני מחובר דרך קומפוזיט והאיכות די גרועה.

פורסם

1) המסך קטן יותר מכדי לשמש כטלויזיה במרחק סביר. אבל אם יושבים קרוב אליו, זה בסדר.

2) הטקסט במסכי 20" קטן יותר מאשר במסכי 19", 22" ו-24".

3) 5 פיקסלים, 6 פיקסלים, לא זוכר. אין החלפה מהפיקסל הראשון, למרות מה שאמר G4L. לעיתים החנות מוכנה להחליף על פיקסל בודד במעמד הקניה או זמן קצר אחריה. אבל זה לא ממש משנה - פיקסל שרוף אחד הוא גם ככה לא בעיה.

פורסם
  • מחבר

אז אני מבין שמה שהבאתי בקישור מתייחס לאחריות המורחבת רק?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים