פורסם 2008 במאי 1617 שנים אוקיי אז ככה הזמנתי תודה לאל היום מחשב לאחר שנתיים של בירורים והתלבטויות אז הנה המפרט ואני צריך את עזרכתם אני סגור על הכול רק בנוגע לספק כוח מתלבט אם להשאיר אותו או ללכת עלMUDO82 או CORSAIR HX 520W PSU-שקט חשוב מאודד!!מעבד- q6600קירור למעבד-SUNBEAM TUNIQ TOWER 120-BLU LED FANלוח אם-- גיגבייט GA-P35-DS3Lספק כוח- TOUGHPOWER QFAN 500Wכרטיסי זיכרון -2GB X2 SAMSUNG DDR II 800דיסק קשיח- - Seagate 500GB SATA2 7200RPM 32MBכרטיס מסך - GIGABYTE GeForce 8800GT 512MB NX88T512HP GV מארז- P182מקלדת ועכבר-MICROSOFT WIRELESS OPTICAL DESKTOPהמוכר טוען שזה תהיה מערכת שקטה ביותר ההתלבטות שלי היחידה היא האם ללכת על ספק אחר..עוד עניין למי שמבין במארזים הבנתי ש9800GTX למשל לא ניכנס במארז אלא אם מוצאים כלובים לכוננים קשיחים אבל אז הכרטיס יתחמם ויהיה רועש..זה נכון? ואים כן האם יש דרך כולשהי לפתור את זה.. אני יכול לשנות עד יום ראשון אז אשמח לעזרכתם תודה.
פורסם 2008 במאי 1617 שנים הCorsair אמור להיות שקט יותר מאחר ואלו בעצם ספקים שמיוצרים ע"י Seasonic אם אתה רוצה אתה יכול ללכת על המקור - Seasonic M12II 430/500W בקשר ל 9800GTX אני חושב שזה סתם לזרוק כסף ולכן אני אמנע מלהגיב בנושא
פורסם 2008 במאי 1617 שנים מחבר אני יודע אני מסכים איתך לגבי הGTX אבלל א התכונתי ספציפית אליו אלא אל כרטיסי מסך שיצאו בעתיד אם הם יהיו בגודל שלו..בקשר לספק:מה זה קשור ש-Seasonic מייצרים אותם? וזה בדוק שהוא יותר שקט? ומה עם אנרמקס אין להם אופציה טובה במחיר הזה? איך הMUDO82 החדש?
פורסם 2008 במאי 1617 שנים Enermax ספק מעולה וגם הבנתי שעכשיו יש עליו 5 שנות אחריות אבל הוא לא הכי משתלם (וגם 625W שאתה ממש לא צריך), מבחינת הביצועים שניהם מעולים.אתה יכול להסתכל על הטבלה פה:http://www.silentpcreview.com/article699-page1.htmlהMUDO שם במקום הראשון רק חבל שהוא עולה פי 2 מכל השאר לנבא אני לא יודע אבל אני לא מאמין שכרטיסים מעל 40 סנטימטרים הולכים להיות סטנדרט באיזשהו מקום - מה גם שיש מגמה של מיזעור כל הזמן (חבל שNVidia וATI עדיין לא שמעו עליה..)
פורסם 2008 במאי 1617 שנים מחבר לא דיברתי על ה625W אלא על ה525W ..יש לי אופציה לשנות עד יום ראשון אז אני חייב עוד חוות דעת כאשר אלו השלושה שהבנתי הכי כדאיים:ENERMAX MODU82+ 525W PS CORSAIR HX 520W והאחרון הוא זה שהוצע לי בזיג זג-TOUGHPOWER QFAN 500Wבקשר לכרטיס מסך אז אתה חושב שבכרטיסי מסך לא צפוי מיזעור?
פורסם 2008 במאי 1617 שנים ה MODU וה HX באותה רמה.ה QFAN טיפה פחות טוב.בקשר לשאלה מה הקשר לזה שה CORSAIR מיוצר על ידי SEASONIC, החברה הזו ידועה בכך שהיא מיצרת ספקים שקטים וטובים.
פורסם 2008 במאי 1617 שנים מחבר אוקיי אז על איזה ספק ללכת?הקרוסייר שווה עוד 30 ש"ח מהמודו.?אגב במה הTT פחות טוב? המוכר טען שזה ספק מצוין שקט ויש בו הכול והוא מוכר מלא מערכות איתו
פורסם 2008 במאי 1617 שנים הספק מצויין אבל הוא פחות שקט מהשנים האחרים, הספק נמוך יותר, אם אני זוכר נכון גם היעילות שלו פחות טובה ובנוסף האחרים גם מודולריים.
פורסם 2008 במאי 1617 שנים מחבר אוקיי הוא כן מודולרי דווקא...בנוגע ליעילות וכול הנתונים האלו באמת אין לי מושג המוכר טוען שהוא פריק של שקט והספק שקט ומצוין והוא מוכר אותו גם למערכות מקצועיות אבל סבבה אז נשארו שני האופציות על מה ללכת?
פורסם 2008 במאי 1617 שנים מחבר סבבה האנרמקס זול בכ 14 ש"ח בלבד כשהקרוסייר עולה 597 ש"חהאנרמקס-583 ש"חוהTT הכי זול 573 ש"חאם זה אתה אתה משקיע עוד 14 ש"ח לקרוסייר או הולך על האנרמקס החדש?(משום מה נראה לי שהם מקבלים עמלות על TT כי הם עושים לו פרסום נרחב באתר וגם שהגעתי ישר הומלץ לי על הספקים של חברה זו)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.