עבור לתוכן

TOUGHPOWER QFAN 500W-צריך את עזרכתם!

Featured Replies

פורסם

אוקיי אז ככה הזמנתי תודה לאל היום מחשב לאחר שנתיים של בירורים והתלבטויות אז הנה המפרט ואני צריך את עזרכתם אני סגור על הכול רק בנוגע לספק כוח מתלבט אם להשאיר אותו או ללכת עלMUDO82 או CORSAIR HX 520W PSU-שקט חשוב מאודד!!

מעבד- q6600

קירור למעבד-SUNBEAM TUNIQ TOWER 120-BLU LED FAN

לוח אם-- גיגבייט GA-P35-DS3L

ספק כוח- TOUGHPOWER QFAN 500W

כרטיסי זיכרון -2GB X2 SAMSUNG DDR II 800

דיסק קשיח- - Seagate 500GB SATA2 7200RPM 32MB

כרטיס מסך - GIGABYTE GeForce 8800GT 512MB NX88T512HP GV

מארז- P182

מקלדת ועכבר-MICROSOFT WIRELESS OPTICAL DESKTOP

המוכר טוען שזה תהיה מערכת שקטה ביותר ההתלבטות שלי היחידה היא האם ללכת על ספק אחר..

עוד עניין למי שמבין במארזים הבנתי ש9800GTX למשל לא ניכנס במארז אלא אם מוצאים כלובים לכוננים קשיחים אבל אז הכרטיס יתחמם ויהיה רועש..זה נכון? ואים כן האם יש דרך כולשהי לפתור את זה.. אני יכול לשנות עד יום ראשון אז אשמח לעזרכתם תודה.

פורסם

הCorsair אמור להיות שקט יותר מאחר ואלו בעצם ספקים שמיוצרים ע"י Seasonic

אם אתה רוצה אתה יכול ללכת על המקור - Seasonic M12II 430/500W

בקשר ל 9800GTX אני חושב שזה סתם לזרוק כסף ולכן אני אמנע מלהגיב בנושא :P

פורסם
  • מחבר

אני יודע אני מסכים איתך לגבי הGTX אבלל א התכונתי ספציפית אליו אלא אל כרטיסי מסך שיצאו בעתיד אם הם יהיו בגודל שלו..

בקשר לספק:

מה זה קשור ש-Seasonic מייצרים אותם? וזה בדוק שהוא יותר שקט? ומה עם אנרמקס אין להם אופציה טובה במחיר הזה? איך הMUDO82 החדש?

פורסם

Enermax ספק מעולה וגם הבנתי שעכשיו יש עליו 5 שנות אחריות אבל הוא לא הכי משתלם (וגם 625W שאתה ממש לא צריך), מבחינת הביצועים שניהם מעולים.

אתה יכול להסתכל על הטבלה פה:

http://www.silentpcreview.com/article699-page1.html

הMUDO שם במקום הראשון רק חבל שהוא עולה פי 2 מכל השאר

לנבא אני לא יודע אבל אני לא מאמין שכרטיסים מעל 40 סנטימטרים הולכים להיות סטנדרט באיזשהו מקום - מה גם שיש מגמה של מיזעור כל הזמן (חבל שNVidia וATI עדיין לא שמעו עליה..)

פורסם
  • מחבר

לא דיברתי על ה625W אלא על ה525W ..יש לי אופציה לשנות עד יום ראשון אז אני חייב עוד חוות דעת כאשר אלו השלושה שהבנתי הכי כדאיים:

ENERMAX MODU82+ 525W PS

CORSAIR HX 520W

והאחרון הוא זה שהוצע לי בזיג זג-TOUGHPOWER QFAN 500W

בקשר לכרטיס מסך אז אתה חושב שבכרטיסי מסך לא צפוי מיזעור?

פורסם

ה MODU וה HX באותה רמה.

ה QFAN טיפה פחות טוב.

בקשר לשאלה מה הקשר לזה שה CORSAIR מיוצר על ידי SEASONIC, החברה הזו ידועה בכך שהיא מיצרת ספקים שקטים וטובים.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז על איזה ספק ללכת?הקרוסייר שווה עוד 30 ש"ח מהמודו.?

אגב במה הTT פחות טוב? המוכר טען שזה ספק מצוין שקט ויש בו הכול והוא מוכר מלא מערכות איתו

פורסם

הספק מצויין אבל הוא פחות שקט מהשנים האחרים, הספק נמוך יותר, אם אני זוכר נכון גם היעילות שלו פחות טובה ובנוסף האחרים גם מודולריים.

פורסם
  • מחבר

אוקיי הוא כן מודולרי דווקא...בנוגע ליעילות וכול הנתונים האלו באמת אין לי מושג המוכר טוען שהוא פריק של שקט והספק שקט ומצוין והוא מוכר אותו גם למערכות מקצועיות אבל סבבה אז נשארו שני האופציות על מה ללכת?

פורסם

על הזול יותר, אם הם אותו מחיר אז על ה ENERMAX.

פורסם
  • מחבר

סבבה האנרמקס זול בכ 14 ש"ח בלבד

כשהקרוסייר עולה 597 ש"ח

האנרמקס-583 ש"ח

והTT הכי זול 573 ש"ח

אם זה אתה אתה משקיע עוד 14 ש"ח לקרוסייר או הולך על האנרמקס החדש?

(משום מה נראה לי שהם מקבלים עמלות על TT כי הם עושים לו פרסום נרחב באתר וגם שהגעתי ישר הומלץ לי על הספקים של חברה זו)

פורסם

אם אני זוכר נכון הם יבואנים של TT.

לך על ה ENERMAX

פורסם
  • מחבר

אה אז זה אומר הכול כבר..

ותודה לך עך העזרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים