פורסם 2008 במאי 1617 שנים אני מחפש את הרכיב הזה מה שאני מבקש ממכם זה שתעזרו לי לדעת לפי הצבעים מסביבאת הערך שלו ..אצלי הצבעים שתי עיגולים בצבע ירוק <>ואחד בצבע אדום <>והרכיב בצבע נחושת מקס. http://www.2send.us/view-6979/[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 במאי 1617 שנים שמע אני יכול להגיד לך אם זה דיודת זנר לפי המק"ט של הרכיב, לפי הצבעים אני לא בטוח שאפשר בכלל...
פורסם 2008 במאי 1617 שנים מחבר איך אני יודע לפי המק''ט? כי אתמול הוא נסרף לי ,ולפי הבדיקה שעשיתי עם מולטי מטר ,וגם עקפתי אותו והמכשיר עבד לי .תודה על התגובה המהירה .
פורסם 2008 במאי 1617 שנים אין מספרים על הרכיב? איך אתה יודע שזה דיודה? יש סימון על הלוח שזה יצא ממנו?
פורסם 2008 במאי 1617 שנים מחבר מספרים אין ,אבל סימן כן יש אני ציירתי את הסימן ,אולי יש תחליף? המכשיר מקבל 12V DC 200 MA [attachment deleted by admin]
פורסם 2008 במאי 1617 שנים לפי הצבעים לא ניתן לדעת, כל חברה עושה מה שהיא רוצה בתחום. לפי הסימון, זו דיודה רגילה לחלוטין.
פורסם 2008 במאי 1617 שנים מחבר לפי הצבעים לא ניתן לדעת, כל חברה עושה מה שהיא רוצה בתחום. לפי הסימון, זו דיודה רגילה לחלוטין.כן גם אני חושב כך ,כי אם זה היה זנר אז הכתוביות היו אחרות ,למה אני חשבתי שהערך שלהם לפי הצבעים כי יש ליאותם דיודות עם צבעים אחרים מסביב ...Ok למנהלים אפשר לנעול .זה אכן דיודה רגילה ,אני לא יודע אם הצבעים מסמנים ערך ,אני מצאתי אחד עם אותם צבעים ותודה לאל זה הסתדר לי .הרבה תודות ל RaViD ו ZiggyMan ..מקס.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.