פורסם 2002 בפברואר 423 שנים אהלן, אני על WINDOWS XP עכשיו . שרדתי את ההתקנה. אני מרגיש דיי לא בנוח כאן התפריט התחלה מאוד מוזר ברר.. הבנתי שאני יכול איכשהו להפוך את המצב למצב "קלאסי" שהתפריטים והכל יראו כמו ב 9X, משהו יכול להסביר איך? או אולי להפנות למדריך טוב? ולמה לעזאזל ה ALT + SHIFT הימיני לא מסכים להחליף שפה אלא רק השמאלי?! :<
פורסם 2002 בפברואר 423 שנים אחרי שתתרגל אליו לא תוכל לחזור לישן..anyway, כפתור ימני על ה-Desktop, וזה שם איפשהו (Windows classic וכו')..
פורסם 2002 בפברואר 423 שנים ...איפה ה quick launch..אתם יודעים הזה שליד start....ליד ה-START?אגב, שידרגת או פירמטת?
פורסם 2002 בפברואר 423 שנים הוא שם, פשוט תחזיר אותו...(כפתור ימני ב-Task bar, ואז Toolbars -> ארוחה מהירה.
פורסם 2002 בפברואר 423 שנים מחבר וויזמסטר: פירמטתי (בכל מערכת הפעלה זה תמדי פי אלף מאשר לשדרג).אנקודר: את ה קוויק לונץ.... ב 9X היה אפשר פשוט לגרור.שיניתי את ה THEME חזרה ל CLASSIC, נראה יותר נורמלי.איך אני מוריד את כל הגרפיקה ואנימציות לרמה הנמוכה ביותר?יש לי מחשב חלש
פורסם 2002 בפברואר 423 שנים גם עכשיו אפשר לגרור, פשוט תוודא שה-Taskbar לא נעול...(כפתור ימני -> lock the taskbar)
פורסם 2002 בפברואר 423 שנים לא חשבתי על זה, תודה.ואתה יכול להוריד את הגרפיקה כך:המחשב שלי=>מאפיינים=>מתקדם=>בחלון של ביצועים=>הגדרות ומשם אתה תסתדר לבד.
פורסם 2002 בפברואר 423 שנים מחבר someone email me blank screen.scr it's called something like that it is in 9x[me=DJO]just search for *blank*.scr and e-mail me it to djo@paidnews.net , thanks (somethings you just forget to backup :->). It is a very useful screensaver, saved me numerous times from getting in to fights with my paretns .[/me] I'm writing in English because I chanegd something in the Regional Settings and it said I need to reboot and in the mean time it doesn't allow me to write in hebrew (whatever). btw mIRC v6.0 is out with multiserver support (w00t!) and WinRAR v3.0 Beta 2 is also just thought that might intrest some of you.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.