פורסם 2008 במאי 1517 שנים הקירור שבא עם המעבד ב-BOX איך הוא ?מבחינת :1) רעש2) יעילות (האם הוא מקרר טוב? האם הוא טוב גם ל-OC ?)
פורסם 2008 במאי 1517 שנים 1. מבחינת רעש, הוא לא יהיה יותר מידי רועש. בתנאי שהוא לא יעבוד על מקס'.2. הקירור לא יעשה את העבודה ברגע שתכנס לכל עניין האוברקלוקינג.
פורסם 2008 במאי 1517 שנים אם אתה מתכנן OC קטן של 15 אחוז לערך במעבדים של 45 או 65 ננומטר הסטוק אמור להחזיק.אם אתה מתכנן OC כבד כבר צריך לקנות קירור.אם אתה לא מתכנן OC עדיף לא להשקיע בקירור.הסטוק עקרונית אם אתה סתם ככה במחשב כמו איסי, אינטרנט וכל זה הוא לא אמור להרעיש אבל אם תשחק הרבה זמן או תאמץ אותו הוא ירעיש בקטנה.על איזה מעבד מדובר?
פורסם 2008 במאי 1517 שנים מחבר E8400 , כבר קניתי את המחשב (אתםן יכולים לראות במפרט) רק רציתי לדעת איך הקירור שבא יחד עם המעבד כי יכול להיות שאני יחליף לאח שלי את המאוורר שלו כי שלו נורא רועש ואין לו OC ורציתי לדעת אם לקנות לו מאוורר או מה שיש בבית כבר מספיקOK עכשיו יש לי שאלה אחרת, המעבד שלי עם OC ל-3.6, כדאי לעשות לו עד 4 ? כלומר האם המאוורר עדיין יהיה יעיל ולא ירעיש ?
פורסם 2008 במאי 1617 שנים בE8200 שיש לי הקירור שלו ממש קטן וחלש ואני משער שזה אותו קירור גם בE8400 לפי דעתי המעבד שלו התחמם עם הקירור הזה.אני רוצה לראות חוות דעת של מומחה, אתה יכול לקנות מקסימום קירור ב100 שקל של AC
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.