פורסם 2008 במאי 1517 שנים שלום לכולם.! יש לי בעיה בiexplore.exe כשאני פותח או מפעיל ת'מחשב מחדש אז אני צריך לעשות ctrl+shift+esc ואחרי זה שפתח לי "מנהל המשימות של windows " אז אני לוחץ על "תהליכים" ומופיע לי שמה מלא מלא כאילו iexplore.exe ואחרי שאני מסיר את כול iexplore.exe המחשב עובד לי כמו שצריך ואם אני לא מסיר אותם המחשב ניהיה לי איטי מה אתם מצאים לי לעשות.?? תודה לעוזרים.!! דרך הגב סליחה על כול השטיות שרשמתי בנושאים הישנים.!!!
פורסם 2008 במאי 1517 שנים נשמע כמו בעיה במערכת ההפעלה, מועבר לפורום וינדוס.אגב, תחרים את האקספלורר לחלוטין,אם התקנת את 7, תשנמך חזרה ל6.תעשה את כללללל העדכונים של הוינדוס אפדייט.תריץ סריקת ספייוורים.ואם שום דבר לא עוזר, תעשה את הפקודה sfc /scannow שדיסק ההתקנה בכונן, זה ישחזר לך את קבצי המערכת המקוריים.שיהיה בהצלחה נמרוד (:
פורסם 2008 במאי 1517 שנים מחבר קודם כול תודה על התגובות המהירות.!!ואני ינסה את האפשרוות ואני יגיד לכם כבר מה עובד ומה לא תודה.!! [;
פורסם 2008 במאי 1617 שנים מחבר משהו יכול בבקשה להגיד לי אם זה טוב?? http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=he&FamilyID=1E1550CB-5E5D-48F5-B02B-20B602228DE6 (הדפדפן אקספלור 6) תודה.!!
פורסם 2008 במאי 1617 שנים אתה לא צריך את ההתקנה, אתה פשוט עושה UNINSTALL ל-7 דרך לוח בקרה וזה יחזיר אותך למה שהיה לך קודם.
פורסם 2008 במאי 1617 שנים אתה לא צריך את ההתקנה, אתה פשוט עושה UNINSTALL ל-7 דרך לוח בקרה וזה יחזיר אותך למה שהיה לך קודם.בדיוק, אבל למה שלא תשאר ככה, כמו עכשיו? ז"א עם המוזילה, אחלה דפדפן ,פותח אתרים במהירות פסיכוטית ביחס ל IE ,אחרי שתתקן את השגיאות היתי מצטרף להמלצה של Vatos-Locos לעבור למוזילה, אני יודע שצריך לפעמים IE כמו בעידכונים של מייקרוסופט וכו'.. אבל ישתלם לך.
פורסם 2008 במאי 1617 שנים בדיוק, אבל למה שלא תשאר ככה, כמו עכשיו? ז"א עם המוזילה, אחלה דפדפן ,פותח אתרים במהירות פסיכוטית ביחס ל IE ,אחרי שתתקן את השגיאות היתי מצטרף להמלצה של Vatos-Locos לעבור למוזילה, אני יודע שצריך לפעמים IE כמו בעידכונים של מייקרוסופט וכו'.. אבל ישתלם לך.ה iexplore.exe עושה לו ים צרות, אם SFC SCANNOW לא הצליח לתקן את זה אז לשנמך נשמע לי הפתרון הבא שכדאי לנסות.
פורסם 2008 במאי 1617 שנים נכון, אולי ההתקנה שהוא יוריד תכניס קבצים חדשים ואף שונים שלא יהוו בעיות.אבל הוא הסיר את ה IE7?
פורסם 2008 במאי 1617 שנים מחבר כן, עכשיו היה לי לפני 3 חודשים ככה 6 ואחרי זה סמתי 7 ועכשיו נישעתי לסדר תבעייה אז סמתי עוד פעם 6 אני חושב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.