עבור לתוכן

משדר FM שמקבל מתח מUSB צריך עזרה!

Featured Replies

פורסם

שלום יש לי מחשב נייד חדש אני רוצה שבעסק ישמעו מוזיקה מהנייד אבל על הרמקולים של המערכת בשל שאין לי אפשרות לחבר בצורה אסטתית את המחשב למערכת pl ל rca אני רוצה לחבר את המחשב למשדר FM סטנדרטי אבל אני לא רוצה שישתמש בסוללות אלא יקבל מתח מה usb (עניין של נוחות).

לא מצאתי כאלה משדרים בzap או בחנויות (לא לבלבל עם משדרים לרכב שנותנים מתח לusb).

אז החלטתי לעשות מוד קטן לקנות אחד שמופעל ע"י סוללות ולשנות את החיבור לusb.

החיבור למקור אודיו יהיה דרך יציאת האוזניות הסטנדרטית במחשב כך שלא מדובר על usb audio (החיבורים מאוד קרובים לא אכפת לי שיצאו שני כבלים קצרים מהמחשב למשדר ואני לא מעוניין באלו שאפשר לחבר לשנאי שוב הרעיון הוא פתרון אסטתי ונוח).

יש לי ידע באלקטרוניקה ברמה בסיסית ומוד כזה צריך להיות די פשוט בבקשה תעזרו לי מאיפה להתחיל וכו'.

יש לי כבל usb שישמש למתן מתח.

משדר fm אני אקנה אחד שפועל על סוללות רצןי אחד עם עוצמה טובה אפשרות לכיוון תדרים קטן ואיכותי לא יקר (אני לא צריך אחד דיגיטלי לדעתי אנאלוגי יספיק).

פוטנציומטר יש ונגדים אני ירכוש לפי הצורך.

יש עוד משהו שצריך?

יש למישהו הנחיות או דברים שאני צריך לדעת?

פורסם

USB מספק 5V, השאלה היא כמה Volt המשדר יצרוך ובהתאם לזאת תלחים את הנגד הנכון ל-USB.

פורסם
  • מחבר

טוב עכשיו רוב הנגנים מקבלים מתח משתי סוללות aa או aaa

=3v

תקנו אותי אם אני טועה אבל כדי לדעת איזה נגד צריך לדעת איזה זרם המכשיר צורך מהסוללות נכון?

ולמי שלא הבין את כוונתי אני רוצה לעשות כזה דבר www.soundwithoutwires.com

(למה א אפשרן למצוא כזה דבר בארץ)

פורסם

החיבור של USB יכול לספק לפי התקן עד 500mA זרם במתח של 5V. אני מניח שלא כדאי להעמיס אותו באופן קבוע במלוא הזרם.

אתה צריך 3V אז צריך לחבר מייצב מתח ליציאת המתח ולדאוג שהוא יוציא 3V.

אתה גם חייב לוודא שצריכת המעגל שלך במגבלות הזרם. בדוגמא שהבאת http://www.soundwithoutwires.com/

צריכת הזרם היא 50mA וזה בהחלט מתאים להפעלה בצורה כזאת.

פורסם
  • מחבר

טוב ומה הלאה?

פורסם

מפרק את בית הסוללות, מחבר במקומו מייצב מתח 5V (שמוריד את ה Input ל 3V) ואליו מחבר פלאג USB זכר.

פורסם

קיבלתי לא מזמן כזה משדר שמתחבר בUSB למחשב עם יציאה לאוזניות.. וכבל כזה שמתחבר בצד אחד ליציאה הזאת ובצד שני לכניסה במחשב של המיקרופון.. ואז אפשר לישמוע דרך המחשב רדיו...

של AVERMEDIA

פורסם
  • מחבר

ראבאק לעשות את המעגל הזה יהיה יותר גדול מהמשדר עצמו :-[

פורסם

אז חפש מעגל למשדר FM על 5V ותבנה לבד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים