עבור לתוכן

התלבטות ברכישת 8800GT מארה"ב

Featured Replies

פורסם

יש לי מישהו שכנראה יוכל להביא לי

XFX 8800 GT מארה"ב.

כמה התלבטויות:

1. איך הקירור שלו? לא נראה לי שאעשה לו OC רציני, מה הטמפ' הצפויות לIdle וLoad.

2. האם יכנס לי במארז? מדדתי 27/28 ס"מ אורך מקצה המארז ועד לכלוב הרדיסקים (האמת שאני לא זוכר אם זה כולל הכלוב, נראה לי שעד לכלוב)

מדובר בAntec SLK3800B

3. האם הספק כח יתאים- Antec SmartPower 2.0 400w?

יש לי 2GB DDR 800 RAM, מעבד E4400 ב20% OC (לא אכפת לי לוותר על הOC) ואני רוצה אופציה לאיזה 1-2GB RAM נוספים.

אני רוצה לדעת אם יתאים עם ובלי זכרון נוסף.

4. האם יש תאימות בין חיבור PCIE בספק לPCIE בכרטיס מסך מבחינת פינים?

5. הלוח שלי הוא Asus P5N-E SLI, בSLI אני זוכר שהלוח עובר למצב X8 במקום X16, מה זה אומר מבחינת מביצועים במידה ואני מוסיף 8800GT על הקיים ביחס ל2X8800 בלוח שתומך במצב X16?

מאוד חשוב לי שתנמקו את התשובות. תודה.[br]פורסם בתאריך: 14.05.2008 בשעה 23:34:00

מישהו?
פורסם

טוב נו,

1: יש יותר טובים, אבל הוא לא כזה גרוע (החליפו אותו) כמו פעם וככה"נ אפשר לשלוט על המהירות שלו. אנא ערף. חפש בבנצ'ים(אני מהמר על 50/64, כמובן תלוי בסרקולציה)

2:כן. בשביל להיות בטוח תבדוק מה האורך של הכרטיס(אפילו רשמו פה כמה פעמים בפורום, נסה בט'רד הרשמי).

3:כן. הספק יחזיק.

4:אין כזה דבר PCI-E בספק. אם התכוונת לחיבור 6 פינים אז הכרטיס בא עם מתאם ממולקס ל6 פינים.

5: לא יהיה הבדל מהותי בין SLI של 16X2 לבין 8X2(כי הוא לא מתקרב ללנצל את רוחב הפס שלו מהלוח), אבל זו שאלה לעתיד לא?

מקווה שעזרתי לך.

פורסם

1. יש מספר גרסאות של ה8800GT מXFX, הכי חשוב לגבי הקירור זה שתקנה אחד עם אפשרות לשליטה על המאוורר (כי יש מספר כרטיסים שהמאוורר מתחבר עם 2 פינים לכרטיס ולא 3, ולכן הוא מקובע ומרעיש) וגם לך על הדור השני של ה8800GT, בראשון הקירור דיי דפוק.

במקרה הכי גרוע תקנה קירור אוברקיל כמו thermalright hr3 ותביא לו אוברקלוק לשמיים.

2. ייכנס גם יכנס.

3. ספקי 400 אמורים להספיק למערכת כזאת.

4. אם הספק שלך מימי המנדט הבריטי אז לא, בכל ספק שיצא בשנים האחרונות יש לפחות חיבור מתח אחד של PCI-E

5. מבחינת ביצועים הSLI לא יהיה חזק כמו "2" כרטיסים כאלה משולבים ... אלא פשוט יהיה לך 2 כרטיסי 8800GT. קח בחשבון רק לגבי הSLI - יש מלא, אבל מלאאאאא בעיות בדרייברים שלו ובתפקוד שלו בכללי. יכול להיות שאצלך הכול יהיה סבבה, אבל יש בעיות תאימות מטורפות בעיניין.

מה שגם, עד כמה שאני זוכר הלוח שלך לא תומך בPCI-E 2.0, אז זה יהיה בזבוז לשים SLI. אבל זה בערבון מוגבל.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

1. יש מספר גרסאות של ה8800GT מXFX, הכי חשוב לגבי הקירור זה שתקנה אחד עם אפשרות לשליטה על המאוורר (כי יש מספר כרטיסים שהמאוורר מתחבר עם 2 פינים לכרטיס ולא 3, ולכן הוא מקובע ומרעיש) וגם לך על הדור השני של ה8800GT, בראשון הקירור דיי דפוק.

במקרה הכי גרוע תקנה קירור אוברקיל כמו thermalright hr3 ותביא לו אוברקלוק לשמיים.

מה אתה מבין מהלינק שנתתי? איזה דור הוא?

אגב, ראיתי שיש לי אפשרות גם לBFG 8800 GT OC

מה עדיף?[br]פורסם בתאריך: 16.05.2008 בשעה 02:43:06

?[br]פורסם בתאריך: 18.05.2008 בשעה 02:29:00
?[br]פורסם בתאריך: 20.05.2008 בשעה 02:19:04
?[br]פורסם בתאריך: 22.05.2008 בשעה 22:20:47
?
פורסם

אהלן, לגבי השאלות, אני רואה שכבר קיבלת תשובות מלאות ומקצועיות...

עכשיו לגבי הכרטיס, אני פאן בוי של BFG, אז אני ממליץ על לך על הBFG 8800GT OC, למה...?

א. כי הוא במחיר של הXFX, והוא כבר מגיע עם OC קטנטן.

ב. הקירור של הכרטיס נראה מרשים יותר משל XFX (תוכל לשים לב שהמאורר גדול יותר, והוא לא כמו הקירור של הXFX שנראה כמו הקירור הישן והבעייתי של ה8800, כשהיה כמו כוסות רוח למת והכרטיסים הגיעו לטמפ' מסוכנות)

ג. זה BFG!!!! לטעמי, אחת החברות האיכותית שקיימות בשוק, לא שXFX לא טובים, נהפוכו, גם הם מעולים, אבל BFG יותר לדעתי...

החסרון היחיד בכרטיס, הוא הבאנדל... הוא די עלוב לעומת הבאנדל של XFX...

רק עוד דבר שרציתי להוסיף... וותר על SLI (אם אתה מתכנן מערך שכזה... לא הבנתי בדיוק אם כן) לא משתלם, נקודה! לקנות 2 כרטיסי 8800GT שיתנו לך ביצועים -+ כמו של 9800GTX, זה לא שווה לדעתי! עדיף שתקנה כרטיס אחד חזק, ככה גם תחסוך בכרטיסים וגם בספק...

בקיצר, מה שתקנה, העיקר שתתחדש ותהנה! (:

פורסם
  • מחבר

הבנאדל לא משנה. לא מתכנן SLI, רק בודק אופציה עתידית. אתה צודק לגבי הGTX.

יש טעם בכלל לקנות כשהכרטיסים עם הליבות החדשות לקראת שיווק?

פורסם

אני הייתי מחכה חודש-חודשיים לראות מה הביצועים של הדור הבא, במיוחד כשמדובר על

מחירים מאוד אטרקטיביים (לפחות מ-ATI). בכל מקרה המחירים עד אז ירדו.

פורסם
  • מחבר

אני הייתי מחכה חודש-חודשיים לראות מה הביצועים של הדור הבא, במיוחד כשמדובר על

מחירים מאוד אטרקטיביים (לפחות מ-ATI). בכל מקרה המחירים עד אז ירדו.

איזה כרטיס של ATI? מה צפי (רק שאני אדע סדר גודל) למחיר?

איך אמור להיות מבחינת צריכת חשמל באמפר?

פורסם
  • מחבר

האמת שבמקרה לא. עדין לא מדובר שם על צריכת חשמל

עכשיו אני רואה שהדולר ירד ואני בכלל לא סגור אם כדאי לקנות... :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים