פורסם 2003 במאי 1022 שנים לא ממש הבנתי את הבעיה..המשחקים עבדו עד לפני שבוע, ביצעת עידכון ולאחר מכן המשחקים לא עבדו ?העידכון נתקע לך באמצע ?תנסה להסביר שוב בבקשה.
פורסם 2003 במאי 1022 שנים מחבר טוב כנראה שלא הסבתרי ממש טוב את עצמיהמשחקים עבדו מעולה עד לפני שבוע שכל המשחקים פשוט הפסיקו לפעול משום מהניסיתי לעשות עידכון כדי לראות אם זה עוזר אבל זה לא עזר ולכל העידכונים היו הודעות שגיאה לקראת הסוף עכשיו הבנתם אותי?
פורסם 2003 במאי 1022 שנים טוב כנראה שלא הסבתרי ממש טוב את עצמיהמשחקים עבדו מעולה עד לפני שבוע שכל המשחקים פשוט הפסיקו לפעול משום מהניסיתי לעשות עידכון כדי לראות אם זה עוזר אבל זה לא עזר ולכל העידכונים היו הודעות שגיאה לקראת הסוף עכשיו הבנתם אותי?הפיתרון הקל ביותר הוא ללא ספק פירמוט...
פורסם 2003 במאי 1022 שנים מחבר חשבתי על פירמוט אבל יש לי 10 ג'יגה של מידע מאוד חשוב!!! ואני לא יכול להתחיל לגבות הכל ובקשר לסריקה אני באמת יריץ סריקה עכשיו
פורסם 2003 במאי 1022 שנים אם תחליט לפרמט בסופו של דבר, תפצל את הדיסק הקשיח ותעביר את המידע אותו תרצה לגבות למחיצה השניה.
פורסם 2003 במאי 1022 שנים מחבר ו=אויש בדקתי וירוסים גיליתי שכמעט כל המחשב שלי נגוע הוירוס הרגע את הנורטון ואני בדרך למות גם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.