עבור לתוכן

סנכרון בין Outlook בשני מחשבים שונים

Featured Replies

פורסם

שלום!

לא מצאתי פורום אופיס אז החלטתי לכתוב כאן את השאלה שלי.

יש לי מחשב נייח ומחשב נייד ואני מעוניין להפעיל Outlook עם כתובת דואר אלקטרוני שקיבלתי מה ISP בשניהם.

הבעיה היא שברגע שהודעה מגיע לאחד מהמחשבים, היא לא תגיע למחשב השני.

כיצד ניתן למנוע מצב זה ולבצע סנכרון כך ששתי התיבות יכילו את אותו דואר נכנס (יותר נכון: לגרום לכך שהודעות שהגיעו למחשב אחד יגיעו גם למחשב השני בעת פתיחת האוטלוק בו).

תודה!

פורסם

איזה אאוטלוק?

בתמונה תמצא פתרון פשוט לגרסת 2007, בגרסת 2003 זה לא אמור להיות שונה בהרבה.

[attachment deleted by admin]

פורסם

תבדוק אם הISP שלך תומך בIMAP ככה תוכל להסתנכרן בצורה מכוונת והכל ישאר בשרת במקום לרדת למחשב שלך (מצב של POP3).

בכל מקרה מועבר לפורום תוכנה.

פורסם

למיטב ידיעתי רק נטויז'ן-013 תומכים ב IMAP במייל (אבל אולי גם ספקיות אחרות התחילו, בהחלט עדיף לבדוק)

והם לא אמורים לגבות תשלום על הפעלת הפיטצ'ר הזה לתיבה שלך.

(וזה בדוק, אם תומך לא יודע על מה אתה מדבר, ומתעקש שזה בתשלום, נסה תומך אחר,

תאמר שאתה מבקש פשוט לאפשר לך גישת IMAP לתיבה הקיימת

התומכים לפעמים חושבים שזה בתשלום, מכיוון שבד"כ IMAP מגיע עם תיבות מוגדלות נפח, שעולות כסף,

אבל אפשר לבקש תמיכת IMAP גם לתיבה הקטנה הדיפולטית)

מה שכן, בשביל IMAP עדיף נפח תיבה גדול (לפחות 100MB) אם מעוניינים לשמור על השרת את כל המיילים כלומר,

ואז סביר להניח שזה יעלה סכום חודשי כלשהו.

2 הפתרונות שהוצעו יעבדו מצויין ויענו לדרישות של פותח הדיון.

- עבודה עם POP3 והשארת עותק על השרת, היא חינמית ותעבוד טוב בלי להתקשר לספקית ולבקש שירותים או הגדלת נפח.

אבל אישית אני רואה ב POP3 פרוטוקול פרימיטיבי, ובעבודה עם "השארת עותק על השרת" - שיטה עקומה משהו.

ובהחלט מעדיף IMAP.

באופן כללי, אני ממש נגד שימוש בחשבון המייל של ה ISP, במיוחד כשיש לך אפשרות ל POP וגם IMAP בג'ימייל חינמי עם תיבה ענקית, מסונכרן לכל האווטלוקים בבית, בעבודה, בנייד, ואיפה שרק תרצה, ובנוסף גישה ממחשבים אקראיים באמצעות ה WEB UI הנוח של ג'ימייל, וסינון הוירוסים והספאם היעיל שהם מעניקים.

אני עובד עם GMAIL בתצורת IMAP מהשניה הראשונה שהם אפשרו את זה, ואני מבסוט.

פורסם

אני עובד עם GMAIL בתצורת IMAP מהשניה הראשונה שהם אפשרו את זה, ואני מבסוט.

כנ"ל :goodposting: זה בהחלט משנה את כל חוקי המשחק.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות.

השיטה של השארת עותק על השרת עובדת אצלי בצורה מעולה!

רציתי לעבור לתיבת Gmail (בטח תצחקו אבל הסיבה שעדיין לא עברתי היא מכיוון שלא מצאתי כתובת מספיק נוחה..)

תודה על התגובות!

פורסם
  • מחבר

היי שוב!

פתחתי חשבון ב Gmail והגדרתי אותו ב Outlook גם במחשב הנייח שלי וגם בנייד.

הפעלתי את אפשרות ה IMAP ב Gmail ולאחר מכן הגדרתי קודם כל במחשב הנייח. הכל עבד חלק!

כאשר באתי להגדיר במחשב הנייד , לא יכולתי להגדיר ב IMAP , רק כאשר פתחתי את אפשרות ה POP ב Gmail הצלחתי להגדיר ב POP בנייד.

למה לא הצלחתי להגיד גם ב IMAP בנייד? ( אני מקבל הודעת שגיאה " הפעולה המבוקשת נכשלה").

פורסם

מתי בדיוק אתה מקבל את ההודעה הזו? כשאתה עושה מה? מגדיר את החשבון / מנסה לסנכרן / לשלוח ולקבל הודעה?

• 4 שנים מאוחר יותר...
פורסם

יש לי אותה הבעיה, אני לא רואה כאן את התמונות שרשמתם שמצורפות.

מה שכן, גם במחשב, וגם בהגדרות של Gmail הגדרתי שיש לשמור עותק על השרת.

ואכן תמיד יש עותק על השרת, אך זו לא הבעיה.

בעיה שאם הורדתי מייל (שלח/קבל) למחשב אחד, הוא לא ירד גם למחשב השני.

נכון להיום אני עומבדת עם POP, אבל אשמח לדעת האם אולי כדי לנסות עם האפשרות השניה ומה היתרונות שלה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים