עבור לתוכן

מתלבט בין XBOX 360 לPS3, פרטים בפנים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

לא מזמן ראיתי שXBOX 360 נמכר בארץ בחנו יקרה (יחסית) כמו באג ב2200. ואפשר למצוא יותר זול בארץ.

לעומת זאת, הPS3 נמכר ביותר מ3100.

מבחינת המחיר, לקנות PS3 למרות המחיר או להתפשר על קונסולה פחות טובה ויותר זולה?

עוד כמה דברים:

1) מישהוא יכול לתת לי את המשחקים המומלצים בכול אחת מהקונסולות?

2)אני בן 14, אז כנראה שאני לא אוכל/ארצה לשחק במשחקים אלימים מדי או מניים מדי וכ'ו..

3)יש לי טלווזיה גדולה ויחסית ישנה, בטח לא HD. אז עדיף XBOX 360 כי גם ככה הגרפיקה שלו היא לא HD?

אלון

פורסם
  • מחבר

תקשיבו אנשים, גם אני יודע להכנס לביקורות ולוויקיפסיה, אבל אני שאלתי כדאי שתוכלו לענות לי מידע אישי או ממה שנראה לכם או ששמעתם ממשהוא וכאלה..

מבחינת מחיר, האם כדאי להתפשר על קונסולה פחות טובה אבל יותר זולה (XBOX 360) או ללכת על קונסולה יותר יקרה ויותר טובה (PS3)

תודה לעוזרים! :xyxthumbs:

אלון

נ.ב. אני התכוונתי לרשימת משחקים טובים שאני אדע איזה יותר בסיגנון שלי

פורסם

קודם כל הPS3 לא יותר טובה אולי היא יותר אמינה אבל לא יותר טובה

ל360 הייתי ממליץ לך על

haLO 3

cod 4

rainbow six vegas 2

DIRT

gta4

וזה ממשיך השאלה זה גם איזה סגנון של משחקים אתה אוהב

פורסם
  • מחבר

אני אוהב משחקי יריות ומולטי טובים: COD 4, HALO 2 (שיחקתי אצל חבר וזה נראה לי מעולה), ORENG BOX, כול אלה משחקים שאני אוהב, אם כול אלה משחקי XBOX 360 אז אני אוהב את הסגנון של הקונסולה הזאת.

אגב, יש לקונסולה הזאת AC?

אחרי שקראתי בויקיפדיה (באנגלית) על הXBOX הרגיל, ראיתי שכתוב שם שבכול מדינות אירופה חוץ מבריטניה, הXBPX הרגיל עולה 20 יורו

זה נכון?מישהוא אולי יודע?

אלון

פורסם

אני אוהב משחקי יריות ומולטי טובים: COD 4, HALO 2 (שיחקתי אצל חבר וזה נראה לי מעולה), ORENG BOX, כול אלה משחקים שאני אוהב, אם כול אלה משחקי XBOX 360 אז אני אוהב את הסגנון של הקונסולה הזאת.

אגב, יש לקונסולה הזאת AC?

אחרי שקראתי בויקיפדיה (באנגלית) על הXBOX הרגיל, ראיתי שכתוב שם שבכול מדינות אירופה חוץ מבריטניה, הXBPX הרגיל עולה 20 יורו

זה נכון?מישהוא אולי יודע?

אלון

עושה רושם שאתה אוהב משחקי FPS, אז למה שלא תשדרג/תחדש את המחשב וזהו?

פורסם
  • מחבר

יש לי כרטיס מסך מעולה, אבל מעבד חלש מאוד )P. 4-3 GHZ) אז אני מעדיף לקנות קונסולה שיכולה להריץ כול משחק במקום לשדרג את המחשב כוחל חצי שנה..

אלון

נ.ב. אני עדיין מחפש תשובה על השאלה ממקודם: האם יכול להיות שבחול הXBOX הרגיל (לא 360) עולה 30$?

פורסם

לא מאמין וגם אין לך מה לחשוב אפילו על לקנות XBOX רגיל

פורסם
  • מחבר

לא מאמין וגם אין לך מה לחשוב אפילו על לקנות XBOX רגיל

למה?

פורסם

כי איזה משחקים אתה מתכוון לשחק על אקס בקוס רגיל ? זה סתם בזבוז כסף

פורסם
  • מחבר

צודק, אבל תמורת 30$..

אגב, האיכות של המשחקים תיפגם בXBOX 360 אם יש לי טלווזיה רגילה?

פורסם

זה קצת מבאס אבל זה לא הכי משנה (לי לפחות)

פורסם

האקסבוקס הרגיל למרות כמה משחקים מעולים וכח עיבוד עדיף נחשב די אכזבה בגלל ליינאפ משחקים מוגבל והצלחה מועטה ברוב האיזורים בעולם (ארה"ב היתה האיזור הכי חזק שלו - אירופה - לא ממש).

הייתי מהמר שהיחידות האלו הן REFURBISHED כמו שנהוג גם בארה"ב למכור במחירים מצחיקים (כנס לגיימסטופ , תמיד יש להם קונסולות REFURB בכמויות מרוב הסוגים והמינים)

בקיצור - קונסולה מיושנת , שלא הצליחה בעולם ודי תתקשה למצא לה משחקים.

אם אתה חושב על משהו בסגנון הזה - עדיף כבר PS2.

ליביו

פורסם
  • מחבר

טוב, אז אני מקפיץ, כי יש לי מה להוסיף.

דבר ראשון, משהוא מכיר חנות זולה בארץ שמוכרת XBOX360?

דבר שני, מה זה בדיוק מסך HDMI?

ראיתי לפני כמה זמן שמהוא כאן רצה לקנות מסך מחשב לXBOX 360, זה אפשרי? ואם כן, משהוא יכול לתת לי המלצות למסך HDMI לא גדול וזול?

תודה לעוזרים! :xyxthumbs:

אלון

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים