עבור לתוכן

איזה מעבד יותר טוב?

Featured Replies

פורסם

הי, טוב קניתי את המחשב היום (אני עדיין יכול לשנות את המפרט) ואני רציתי לקנות את הq9450 והודיעו לי שיגיע רק ביוני אז המוכר אמר לי שאני יכול לקנות או את ה 9300 או את ה qx6700 והוא אמר לי של oc עדיף את הqx6700 בכל מקרה קניתי אותו.

השאלה היא איזה מהם עדיף? אני צריך תשובה מהר כדי לומר להם לשנות את זה. המטרה היא משחקים ו oc את שאר המפרט אתם יכולים לראות בפורום של המפרטים.

תודה לעוזרים.

פורסם

למטרות OC עדיף מעבד אקסטרים בגלל המכפלה הפתוחה (רק אם אתה עושה OC רציני ביותר) אחרת גם Q9300 יספיק או אם אתה רוצה להתפרע קצת Q9450. (תהיה בטוח שאתה קונה QX6700 ולא רק Q6700 במקרה שתחליט לקנות אותו)

פורסם

מה הבדל המחירים<

פורסם
  • מחבר

על המפרט שלי כתוב intel core 2 extreme QX6700 2.66ghz 1066 ,mhz 8mv, אבל באתר שלהם לא כתוב שהוא אקסטרים . ואני הולך לעשות oc על בטוח, אבל לא מטורף. בכל מקרה המחיר של ה 6700 הוא 1299 וה 9300 1389 שקל (הבדל של 100 שקל).

בכל מקרה גם במפרט שהוא נתן לי יש מאוור של arctic cooling af 12025l fan וגם אותו אין באתר. זה משנה? יכול להיות שמוכר עבד אליי והמעבד באמת לא qx אלא רק q6700??

פורסם

יכול להיות.. אני לא ראיתי QX6700 שנמכרים בארץ.. בכל מקרה.. אם אתה לא עושה OC מטורף.. לך על ה-Q9300..

פורסם

האקסטרים כבר יצא מקו הייצור

הקירור לא מספיק לאוברקלוק

ללא אובר ה93 יותר חזק בכ-5 אחוז

פורסם
  • מחבר

האקסטרים כבר יצא מקו הייצור

הקירור לא מספיק לאוברקלוק

ללא אובר ה93 יותר חזק בכ-5 אחוז

רגע זאת אומרת שעבדו אליי בחנות??, והקירור באמת לא מספיק? עדיף לי לקחת את ה 9300 ולעשות לו אוברקלוקינג?

פורסם

לא!

(כל מה שאני כותב מדבר על Q6700, בלי אפילו בלי אקסטרים).

הQ6700 יותר חזק מהQ9300, גם בסטוק, והרבה הרבה יותר טוב ונוח לOC.

אם תצרף לו קירור בנפרד הוא בכלל יהיה סוס (עוד 100 שקל נגיד)

פורסם
  • מחבר

לא!

(כל מה שאני כותב מדבר על Q6700, בלי אפילו בלי אקסטרים).

הQ6700 יותר חזק מהQ9300, גם בסטוק, והרבה הרבה יותר טוב ונוח לOC.

אם תצרף לו קירור בנפרד הוא בכלל יהיה סוס (עוד 100 שקל נגיד)

אוקי אז מה עם ה אקסטרים? מתחמם יותר? ושמתי את הקירור הזה+מאוור שלא מצאתי באתר

Thermalright Ultra -120 eXtreme+ ARCTIC COOLING MX2 Free

¤324

http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=220

פורסם

האקסטרים לא מתחמם יותר , פשוט באקסטרים יש מכפלה פתוחה שמאפשרת OC רק ע"י שינוי המכפלה

פורסם
  • מחבר

התקשרתי לחנות ואמרו לי שזה הרגיל ולא האקסטרים אבל משום מה כתוב לי במפרט שהוא האקסטרים, אני עדיין מנסה לברר למה.

טוב זה כן הרגיל. ואני נשאר איתו, המכפלה שלו לא פתוחה כמו של האקסטרים אבל היא עדיין יותר גבוהה מה 9300 ולכן המעבד הזה יותר עדיף

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים