עבור לתוכן

סרטים מישראל על גרסאת PS3 אמריקאית

Featured Replies

פורסם

אני מתלבט כרגע האם לקנות פלייסטיישן בישראל (במחיר מופרז מדי) או לקנות בארה"ב כשאני אטוס לשם בחודש הבא (בקרוב לחצי מחיר מהמחיר בארץ).

אני יודע שהמשחקים פתוחים לכל האיזורים ללא הבדל אך השאלה שלי היא, האם אני אוכל להריץ סרטי בלו-ריי (שזו אחת הסיבות שאני מתכוון לקנות את הפלייסטיישן) שנקנו בישראל על קונסולה שנקנתה בארה"ב?

תודה מראש :xyxthumbs:

פורסם

הדאגה היותר גדולה שלי היא איך תסחוב כזו חבילה גדולה - זה לא מכשיר או אריזה קטנים במיוחד.

בקשר לחלק העיקרי לשאלתך - באופן עקרוני לא.

סרטי בלו ריי מקודדים לאיזורים.

א ב ל ! רוב סרטיי הבלו ריי שקניתי בארץ למרות היותם אירופאים היו מולטי זון (ללא נעילת איזורים)

אבל שוב הדגש הוא על רוב , ויש הרבה סרטים שהם נעולים לאיזורים.

ליביו

פורסם

הנה היתרונות של קניה מחו"ל:

מחיר מופחת משמעותית (כ 1500 שח אם לא תעבור במסלול הירוק לעומת כ 3000 שח בארץ). אפשרי, עשיתי זאת בעצמי, העברתי את הקונסולה בלי העטיפה במזוודת בגדים (לקחת בחשבון שהמכשיר שוקל כ 7 קילו!).

חסרונות:

במקרה של תקלה בשנת האחריות יש לשלוח לחול. מצד שני ה PS3 נחשב די אמין והסיכוי לתקלה בשנת האחריות די קטן.[br]פורסם בתאריך: 14.05.2008 בשעה 10:09:00

א ב ל ! רוב סרטיי הבלו ריי שקניתי בארץ למרות היותם אירופאים היו מולטי זון (ללא נעילת איזורים)

אפא רכשת את הסרטים ד"א?

פורסם

הנה היתרונות של קניה מחו"ל:

מחיר מופחת משמעותית (כ 1500 שח אם לא תעבור במסלול הירוק לעומת כ 3000 שח בארץ). אפשרי, עשיתי זאת בעצמי, העברתי את הקונסולה בלי העטיפה במזוודת בגדים (לקחת בחשבון שהמכשיר שוקל כ 7 קילו!).

ביבוא מקביל המחיר נמוך בכמה מאות שקלים

פורסם
  • מחבר

בקשר ללהעביר את המכשיר במכס, עם זה אין לי בעיה כל כך, העברתי מלא דברים במסלול הירוק, וידיאו, די.וי.די, טלפונים (לא כזו חוכמה) ואני אתייחס לפלייסטיישן כאתגר :) חוץ מזה אם המצפון שלי ישב עלי חזק מדי, אז כמה אחוז זה כבר מכס?

כששאלתי לגבי סרטים, יותר חשבתי לכיוון הסרטים (דיי שירות חדש) שאפשר להשכיר בבלוקבאסטר לדוגמא, שם הסרטים הם מוליזון או פאל?

וחוץ מזה האם אפשר להעביר סרטים מהמחשב ברשת לפלייסטיישן ולראות בטלוויזיה?

פורסם

HUBER

העברת את הקונסולה במכס? או שפילחת אותה?

ואם העברת כמה לקחו מכס?

פורסם

יש לי חבר שהביאו לו מחו"ל כל פעם בנפרד גם WII גם PS3 ולא עברו במכס וככה חסכו...

אני גם היייתי בהתלבטות אבל אני לא טס ואני צריך משלוח ככה שזה המון כסף כולל מכס שאי אפשר לפלח כי זה משלוח...

אז אם אתה טס אז אני חושב שכדאי לך לקנות שם. למרות שזה שיקול שלך בנוגע לסרטים.

אני הולך לקנות בארץ גם בשביל אחריות וגם בשביל סרטים ללא בעיה. אבל משחקים רק מחו"ל :)

פורסם

בקשר ללהעביר את המכשיר במכס, עם זה אין לי בעיה כל כך, העברתי מלא דברים במסלול הירוק, וידיאו, די.וי.די, טלפונים (לא כזו חוכמה) ואני אתייחס לפלייסטיישן כאתגר :) חוץ מזה אם המצפון שלי ישב עלי חזק מדי, אז כמה אחוז זה כבר מכס?

כששאלתי לגבי סרטים, יותר חשבתי לכיוון הסרטים (דיי שירות חדש) שאפשר להשכיר בבלוקבאסטר לדוגמא, שם הסרטים הם מוליזון או פאל?

וחוץ מזה האם אפשר להעביר סרטים מהמחשב ברשת לפלייסטיישן ולראות בטלוויזיה?

לא שמתי את זה בתיק שעלה לתא נוסעים אלא בתיק בגדים שהיה בתא המטען של המטוס, הדרך היחידה עם מוצר ששוקל 7 קילו.

אני די בטוח שלוקחים 29 אחוז מכס - יפה, הא?

לגבי סרטים, זה הדבר היחיד שמוגבל איזורים, קרי אם תקנה קונסולת שמתאימה ל REGION הישראלי תוכל להשכיר סרטי BLUE RAY בארץ, אם לא תיאלץ למצוא אותם במקום אחר. אם אנני טועה הקונסולות האמריקיות מתאימות ל REGION בישראל, לא התעמקתי בזה כי אנני מתכנן קניית או השכרת סרטי BLUE RAY. בכל מקרה השכרת סרטים שווה רק אם אתה חייב תרגום, קניית סרטים אפשר לעשות בחול (EBAY וכו) במחירים הרבה פחות שערוריתיים מבארץ - כרגיל.

אפשר להעביר סרטים מהמחשב ל PS3 או ב STREAMING (חפש ב YOUTUBE את המילה tversity ותמצא מספיק מדריכים) או דרך כונן חיצוני USB. קח בחשבון שסרטים שמקודדים ב HD/MKV תצטרך להמיר דרך MKV2VOB.[br]פורסם בתאריך: 15.05.2008 בשעה 09:28:43

HUBER

העברת את הקונסולה במכס? או שפילחת אותה?

ואם העברת כמה לקחו מכס?

שהמכס בארץ יגבה מחירים שפויים ולא כ 30 אחוז - אני אשתמש ב"שירותיו"... אם הייתי עובר במסלול המוצהר לא היה שווה לי להביא אותה מחו"ל.

פורסם

המכס הוא 29.4% ובמידה ותופסים אותך במסלול הירוק תכפיל את זה בשתיים .

האיזורים של הblue ray אם הבנתי נכון זה אירופה והמזרח התיכון באיזור אחד , ארה"ב+יפן ואולי גם דרום אמריקה באיזור השני , ואז סין והמזרח אסיה באיזור משלהם אני חושב שיש בwikipedia מפה .

פורסם

ישראל משויכת לאירופה ולא לארצות הברית שמדובר באזורים כאלו

ככה שקונסולה אמריקאית לא תתמוך רשמית בDVD\בלו רי שמשווקים בארץ

חוץ מסרטים בלי הגנה אזורית

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים