פורסם 2003 במאי 1122 שנים לאלה שביקשו תמונות... כרגע אני יעלה רק אחת , יש לי קצת בעיות איתו.הוא פועל קצת לאט וזה מוזר..
פורסם 2003 במאי 1122 שנים ניראה לי תוך יומים אני יוריד אותו חברה... אבל חבל שהכרטיס מסך שלי לא משהו!!!!g-force 4 mx440אני חוסך ל radeon9700proעם כרטיס כזה המשחק יהיה מדהים!!!
פורסם 2003 במאי 1122 שנים תגדיל את הזיכרון שלך ... עם 256 ראם אני לא מתפלא....אם תסתכל במפרט טוב! תראש שרשום לו שם 256X2!Kenny תעדכן אותנו בבקשה!
פורסם 2003 במאי 1122 שנים אחלה משחק , יפה , מעניין .... בקיצור שווה .הנה הסוכן סמית' בשבילכם .אני הקטנתי אותה מ 1280x1024 .
פורסם 2003 במאי 1122 שנים אזהרה מספר 2: אני רוצה שכל דבר על ווארז ימחק פה(כל מי שאומר שהוא מוריד\השיג) אחרת אני נועל. ואני, לעומתכם, הולך לקחת את העותק שלי עם הקופסא והחוברת ביום חמישי מבאג. שמרתי לי כבר אחד
פורסם 2003 במאי 1122 שנים אזהרה מספר 2: אני רוצה שכל דבר על ווארז ימחק פה(כל מי שאומר שהוא מוריד\השיג) אחרת אני נועל. ואני, לעומתכם, הולך לקחת את העותק שלי עם הקופסא והחוברת ביום חמישי מבאג. שמרתי לי כבר אחד אתה איש טוב כל הכבוד... מצבי הכלכלי לעומת זאת לא מאפשר את זה .
פורסם 2003 במאי 1122 שנים אתה איש טוב כל הכבוד... מצבי הכלכלי לעומת זאת לא מאפשר את זה . אני לא עשיר, וגם לא גר בוילה בסביון(לעומת כמה שגרים בוילות וכן מורידים משחקים מהפורוםHINT HINT ). בכל מקרה, לדעתי, זאת הפקה מושקעת במלוא מובן המילה, לכן IMHO(שזה In My Huge Opinion) צריך לשלם על זה. חוץ מזה, אני מקבל 2 דיסקים בונוס ואתם לא :anim-jjd:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.