עבור לתוכן

Metal Gear Solid 4 מקבל ביקורת ראשונה עם ציון 10!!!

Featured Replies

פורסם

הביקורת פורסמה ב-PSM UK (המגזין הרשמי של ה-PS בבריטניה) ולפי דבריו של המבקר הוא סיים את המשחק בקצת פחות מ-30 שעות (29 שעות ו-6 דקות ליתר דיוק):

http://www.gamesradar.com/ps3/metal-gear-solid-4-guns-of-the-patriots/news/metal-gear-solid-4-the-first-review-is-out/a-20080512143146234035/g-20051216153655522074

כמובן שחלק יחסית גדול מהמשחק מורכב מסצינות מעבר (לפי טענת המבקר כשליש מהמשחק שלו היה מורכב מסצינות מעבר) אך עם זאת חשוב לשים לב שרוב האנשים שישחקו במשחק אינם בעלי נסיון במשחקי וידאו כמו אותו כתב, אני מאמין ששחקן ממוצע יסיים את המשחק תוך בערך 35 שעות ואלו חדשות מצוינות לכל גיימר.

פורסם

אתה לא יכול לקחת ביקורת כזאת יותר מידי ברצינות

צריך ביקורות של אתרים\מגזינים ניטרליים

פורסם

ואיך בדיוק היא לא נייטרלית? זה שהיא פורסמה במגזין הרשמי של ה-PS בבריטניה לא רלונטי בכלל לנייטרליות שלה ואולי אפילו להיפך - זה מגזין שמתמחה בכל מה שקשור ל-PS (אם בכלל יש דבר כזה) ולכן הוא יודע לשפוט את המשחק בצורה הכי טובה.

פורסם

אני לא חושב שביקורות בכלל רלוונטיות בשביל משחקים כמו MGS4 וGTA4 - זה ברור שהם הולכים להיות מעולים.

פורסם

ואיך בדיוק היא לא נייטרלית? זה שהיא פורסמה במגזין הרשמי של ה-PS בבריטניה לא רלונטי בכלל לנייטרליות שלה ואולי אפילו להיפך - זה מגזין שמתמחה בכל מה שקשור ל-PS (אם בכלל יש דבר כזה) ולכן הוא יודע לשפוט את המשחק בצורה הכי טובה.

ביקורות כאלו פונות לקהל מסוים

ולא לקהל הרחב

זה ברור שהרבה קוני PS3 יקנו גם את MGS4

השאלה איך המשחק ירגיש לקהל רחב יותר

קהל שמתלבט אם לקנות PS3 או לא אבל לא חסיד של סוני

תראה אני לא בודק ביקורות של משחקי נינטנדו באתרים של נינטנדו

אני בודק ביקורות באתרים כמו גימספוט\IGN וכו

ולדעתי לא משנה אם יש לך PS3\360\WII\PC\DS\PSP

ביקורות חשובות באמת הם של אתרים ניטרליים ולא אתרים שמתמחים בפלטפורמות מסוימות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים