פורסם 2008 במאי 1317 שנים כאשר אני שומע מוזיקה שומעים חלק לגמרי ללא הפרעות אבל כאשר אני משחק אז שומעים הפרעות מוזרות ומעצבנות כאלה אשמח לקבל עזרה תודה[br]פורסם בתאריך: 12.05.2008 בשעה 22:15:20אף אחד לא יודע?
פורסם 2008 במאי 1317 שנים מחבר אני חושב שהכרטיס שלי מובנה בלוח אם אז אפשר להוריד לזה דרייבר? סליחה על הבורות פשוט אין לי מושג בכרטיסי קול[br]פורסם בתאריך: 14.05.2008 בשעה 00:00:09הורדתי עדכון לכרטיס קול מהאתר של הלוח אם ( אסוס) אבל זה אומר שיש בעיה שאני מתקין ושהמכשיר לא מחובר ושאם אני יעשה ריסטרט אז זה יעבוד אבל עשיתי וזה לא עזר
פורסם 2008 במאי 1417 שנים תבדוק שני דברים:1. אם אתה מצליח להתקין מחדש את הדרייבר הישן שלך שהיה מותקן קודם (סביר להניח שזה בדיסק שקיבלת עם הלוח אם - בהנחה שהכרטיס מובנה בלוח)2. שהורדת את הדרייבר הנכון לאותו לוח האם שיש לך ומתאים למערכת ההפעלה שלך (WINDOWS)
פורסם 2008 במאי 1517 שנים תעדכן את כל הדרייברים.תבדוק אם הבעיה היא רק בתוך המשחק או בזמן הרצת משחק (נגיד תפעיל את הוינאמפ ברקע, ותנמיך את העוצמת סאונד מהתפריטים של המשחק, תראה אם הסאונד של השיר גם משתנה).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.