עבור לתוכן

שאלה לגבי התאמת הוולט של הזכרונות והלוח אם

Featured Replies

פורסם

יש לי שאלה אני מעוניין לרכוש מחשב חדש וברצוני לרכוש את הזכרונות מסוג:

ocz ddr2 4gb reaper 1066 mhz(dual kit)

כמו כן את הלוח:

gigabyte ga-ex38-ds4

ויש לי שאלה לגבי התאמת הוולט. לפי אתר היצרן של הזכרונות הם פועלים ב 2.2 וולט

עכשיו באתר יצרן של הלוח אם רשום ואני מצטט:

4x1.8V DDR2 DIMM

sockets supporting up to 8 GB of system memory

עכשיו השאלה שלי היא האם יש איזו שהיא בעיה עם הוולט כי בלוח אם רשום 1.8 והזכרונות אמורים לפעול ב2.2

האם זה יפגע במהירות הזכרונות או יגרום לכל בעיה אחרת ?

או שהלוח אם יוכל לתת לזכרונות 2.2 וולט בכל זאת?

פורסם

הלוח יוכל לתת לזכרונות 2.2V, אבל ייתכן ותהיה לך בעיה להגיע לשלב בביוס שבו תוכל להגדיר 2.2 וולט לזכרון בלי זכרון פשוט יותר.

פורסם
  • מחבר

לא כל כך הבנתי אותך הכוונה שלך זה שהלוח יכול לתת 2.2 אבל אני אצטרך להגדיר ידנית את זה?(וזה אמור להיות די פשוט לא?)

פורסם

צריך להגדיר בביוס.

זה פשוט, אבל יכול להיות שהמחשב בכלל לא יעלה עם הזכרונות הללו עד שלא יוגדר בביוס מתח 2.2V, ולכן יתכן ותצטרך להעלות את המחשב עם זכרון אחר, להגדיר את המתח - לכבות את המחשב, ואז להכניס את הזכרונות שלך.

פורסם
  • מחבר

אההה אויש זה קצת מציק העניין הזה כי לא כל זיכרון נראה לי יכול לעבוד במתח כזה נכון?

ואז יכול להיות שאני יהרוס תזיכרון שאני ישים לבינתיים רק כדי לשנות.

פורסם

1. יכול להיות שהזכרונות מראש יעלו בתדר 667 או 800 גם במתח 1.8V.

2. אם לא, אתה יכול לקחת זכרון אחר פשוט, להכנס לביוס ולהגדיר את המתח ל-2.2V. אחר כך אתה שומר ומכבה את המחשב (לא Reset) ומחליף את הזכרונות. אל תעלה מחדש את המחשב במתח 2.2 עם זכרונות פשוטים כדי לא להזיק להם.

פורסם
  • מחבר

אוקי הבנתי תודה רבה על העזרה שלך עזרת לי מאוד רק משו אחד אחרון שאני מעלה תמתח אני מעלה לכל ה4 סלוטים של הזכרונות או רק למה שמחובר?

פורסם

לא ברורה השאלה שלך.

איך אפשר להעלות מתח למשהו שאינו מחובר למחשב?

פורסם
  • מחבר

הכוונה באופן תיאורטי כמו שאמרת אני מעלה תמתח ומכבה תמחשב אחרי שאני שומר הוא לא באמת מעלה תמתח במקום אלה עושה את זה ברגע שהמחשב עולה ולכן שאלתי אבל הבנתי כבר את התשובה תודה רבה על העזרה.(עכשיו רק נשאר לבדוק אם המשחקים והתוכנות שאני משתמש תומכות בויסטה 64 ביט חחחחח)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים