עבור לתוכן

מעבדים INTEL/AMD

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם..

מה ההבדל בין מעבדי AMD ל INTEL ??

האם למחשב שנועד בעיקר להורדות ואינטרנט (ומשחקים קלילים ביותר) עדיף אחד מהם ??

תודה לכולם,

keep up the good work

מוטי.

פורסם

זניח כמעט לחלוטין !

אפילו בשביל עריכת סרטים אין כמעו הבדל !!!!!

והיום במחיר הנמוך של מערכת מחשב הייתי הולך על AMD DUAL CORE זול משמעותית מהאינטל ולא נופל בביצועים

(גילוי נאות : AMD המציאה את ה 64 BIT שאינטל ממש העתיקה , מה גילוי נאות ? אני אוהב יותר את ה AMD

יש לי פאנום חדש ואני מעדיף אותו על ה Q )

בהצלחה .

פורסם

זניח כמעט לחלוטין !

אפילו בשביל עריכת סרטים אין כמעו הבדל !!!!!

והיום במחיר הנמוך של מערכת מחשב הייתי הולך על AMD DUAL CORE זול משמעותית מהאינטל ולא נופל בביצועים

(גילוי נאות : AMD המציאה את ה 64 BIT שאינטל ממש העתיקה , מה גילוי נאות ? אני אוהב יותר את ה AMD

יש לי פאנום חדש ואני מעדיף אותו על ה Q )

בהצלחה .

גם אני אוהב יותר AMD ובחיים אני לא יקנה אינטל, אבל עם כל הכבוד ההפרש בביצועים אינו זניח כלל.

מעבדים כדוגמאת הE8XXX חזקים משמעותית מכל מעבד של AMD באותו רמת מחיר ואפילו מעל.

אך, ממעבד 4000+ ועד 4800+ של AMD בשביל אינטרנט ואייסיקיו המעבד יראה ביצועים אפשר להגיד, מיותרים, זאת אומרת שהוא חזק מדי אפילו בשביל זה.

שתבין, מעבד חד ליבה כדוגמאת ATHLON 64, מראה ביצועים מעולים בשביל אינטרנט, ככה שחבל.

בשביל משחקים, כל כפול ליבה מ4000+ יספיק למשחקים קלים עד בינוניים, ומעבדים מ5000+ של AMD יספיקו למשחקים כבדים, שלא נדבר על הפאנומים.

וחוץ מזה, לא אכפת לי מי המציא את ה64BIT, זה בדיוק כמו המצאת הגלגל, אתה תגיד שחברות כמו טויוטה, פולקסווגן, סובארו, סיטרואן וכל שאר החירבושים "גנבו" את הגלגל ?...

AMD בהתחלה הייתה מין חברת בת של אינטל, ולאט לאט AMD החליטה להפוך יותר ויותר לעצמאית והחלה לקחת טכנולוגיות שאינטל במקור יצרה, וכך החברות התנתקו, והחברות החלו להתחרות והיו מקרים גם שתבעו אחת את השניה..

ככה שהיסטוריית ה"גניבות" משני החברות גדולה וארוכה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים