עבור לתוכן

טלוויזיה 32' לPS3

Featured Replies

פורסם

כמה שאלות לגבי טלוויזיות:

עד כמה משמעותי ההבדל בין HD ready לבין full HD במסכי 32'?

האם זה שווה את ההשקעה?

אתם יכולים אולי להמליץ על טלוויזיה 32' FHD ?

האם אתם מכירים פורום יעודי שמתעסק בטלוויזיות ?

פורסם

ב32" די קשה לשים לב אם אתה לא חופר בזה , בכלליות , פחות מ37-40 אינץ' קצת מיותר לקנות FHD.

המלצות אני לא כ"כ מעודכן במסכי 32 (כולם קונים לרוב יותר)

יש פורום קולנוע ביתי HOME THEATER

ליביו

פורסם

אין שום טעם לקנות FHD ב-32" וגם אומרים שב 37" זה לא כזה הכרח.

אגב,

אני הרבה זמן תכננתי לקנות באיזור יולי טלווזיה 37"-40" FHD - אבל אחרי שקראתי מאמר פוקח עיניים החלטתי לוותר ולהשאר עם HD Ready.

הנה לינק:

http://news.digitaltrends.com/talkback207.html

פורסם

ישנם, נכון להיום, 2 קהילות רציניות בעברית בנושא טלויזיות:

www.hometheater.co.il

www.dtown.co.il

לגבי השאלה שלך, הבדלים בין HD-READY לבין HD-FULL ניתן לראות בעין רגילה רק מ50 אינץ ומעלה ורק ממרחק צפייה קרוב יחסית.

אין שום טעם להשקיע בטלויזית HD-FULL אם אתה קונה 32 אינץ.

לפי דעתי האישית, היום אין טעם לקנות טלויזית HD-FULL בכלל.

השימוש היחיד שיהיה ברזולוציה של HD-FULL הוא מסרטים שתאלץ להוריד מהאינטרנט באיכות של 1080P, שזאת הרזולוציה של HD-FULL.

חבל לשלם יותר כסף (הרבה יותר) בשביל יכולת שלא תשתמש בה כמעט לחלוטין.

אם אתה בונה על שידורי טלויזיה באיכות HD שיגיע בעתיד הלא ידוע, אז קח בחשבון שהשידורים יהיו באיכות של 720P או 1080I, שזאת רזולוציה של HD-READY.

ונכון להיום, גם הקונסולות מוציאות רזולוציה מקסימלית של 720P או 1080I.

עצה שלי, תפנק את עצמך בטלויזיה HD-READY 32 אינץ איכותית ואל תפזול לכיוון HD-FULL.

ועכשיו מגיע השלב המתיש של בחירת הטלויזיה ;D

פורסם
  • מחבר

אני רוצה את הטלוויזיה לקונסולה לא לשידורי כבלים. הPS3 עובד עם FHD לא?

כשראיתי בחנות 32 HDR אפשר ממש לראות את הפיקסלים ממרחק של כ1.5-2 מטר וזה ממש מעצבן. לא ראיתי 32 FHD עדיין (לא היה להם בחנות) אבל אני משער ששם לא רואים את הפיקסלים?

הסיבה שאני לא צריך יותר גדול מ32 היא אותה סיבה שהHDR עצבן אותי, אני יושב קרוב ואני שונא לראות את הפיקסלים.

פורסם

לא הייתי מגזים.

עין מיומנת יכולה להבחין בהבדלים בין FHD ל-HD READY כבר בגדלים של 37"-40" וב-42" אפשר גם להבחין לא מ"כזה" קרוב.

גם יש משחקי PS3 שרצים על 1080p.

עכשיו כשאמרתי את זה,

אני מסכים איתך שנכון להיות אין שום הצדקה להוסיף עוד 4000-5000 שקל על FHD ושווה לחכות עם זה עוד כמה שנים שהמחיר של הטלווזיות האלו יתייצב + יהיו מקורות נפוצים שגם יהיה אפשר לראות 1080p.[br]פורסם בתאריך: 12.05.2008 בשעה 13:10:36

אני ורצה את הטלוויזיה לקונסולה לא לשידורי כבלים. הPS3 עובד עם FHD לא?

כשראיתי בחנות 32 HDR אפשר ממש לראות את הפיקסלים ממרחק של כ1.5-2 מטר וזה ממש מעצבן. לא ראיתי 32 FHD עדיין (לא היה להם בחנות) אבל אני משער ששם לא רואים את הפיקסלים?

הסיבה שאני לא צריך יותר גדול מ32 היא אותה סיבה שהHDR עצבן אותי, אני יושב קרוב ואני שונא לראות את הפיקסלים.

אם ראית את הפיקסלים ב 32" אז בטח הראו לך דוגמא של שידורי כבלים (Fashion TV?) או שהטלווזיה ממש לא איכותית...

פורסם
  • מחבר

אם ראית את הפיקסלים ב 32" אז בטח הראו לך דוגמא של שידורי כבלים (Fashion TV?) או שהטלווזיה ממש לא איכותית...

זה היה שידורי HD של נשיונל גיאוגרפיק. אולי קצת הגזמתי בהערכת המרחק כ2מ' אבל בהחלט ראיתי פיקסלים כאשר התקרבתי. ואני לא מדבר על "עין בתוך המרקע".

פורסם

אם הטלווזיה הייתה מחוברת בקאבל HDMI והשידורים היו שידורי HD אז לא היית אמור לראות פיקסלים...

לא יודע מה להגיד לך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים