עבור לתוכן

Sandisk Cruzer Micro והרצת סרטים דרכו.

Featured Replies

פורסם

שלום

אני מעוניין לקנות זכרון USB נייד בלי לצאת עם הרבה נזק, ויש את ה-Cruzer Micro של Sandisk ב-140 שקל ל-8 ג'יגה

יש ב-DVD בסלון יציאת USB והשאלה שלי האם הקרוזר מיקרו מספיק מהיר בשביל לצפות בסרט ללא קרטועים ?

בוא נחלק גם את השאלה לפי איכויות:

-לגבי 720p

-לגבי כל מה שמתחת ל-720p ובאיכות סבירה

תודה מראש, לירן

פורסם

יש לי חבר שיש לו כזה והוא רואה דרכו סרטים וסדרות "מתחת ל-720p ובאיכות סבירה".

אז אני מניח שאין עם זה בעיה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה,

אם למישהו יש תשובה לגבי 720p זה יהיה נהדר, כי שורה תחתונה אני מתלבט בין 8 ג'יגה של הדגם הזה ל-4 של הקונטור..

פורסם

רוב מכשירי ה-DVD לא תומכים בסרטים באיכות הזאת (720P ומעל), לפני שאתה רץ וקונה משהו, תצרוב סרט כזה על דיסק DVD ותראה שהוא אכן קורא אותו.

פורסם
  • מחבר

טוב נראה לי שלא תומך, ניסיתי לשים על ה-MP3 סרטון אחד רגיל(.Avi) ואחד 720p (.mkv) את ה-AVI הוא כמובן קרא

ואת ה-MKV הוא בכלל לא הראה שיש אותו בתיקייה, כאילו הוא לא קיים

שזה קצת מוזר

פורסם

לא מוזר בכלל, רוב מכשירי ה-DVD לא קוראים קבצים באיכות כזאת, המעבד של המכשירים האלה לא חזקים מספיק ע"מ לפנח סרט באיכות לא סטנדרטית (SD).

פורסם

למה מוזר? זה קונטיינר שהוא לא אמור לזהות בכלל.

אין לך HD-DVD ואין סיבה ש DVD רגיל יזהה את הפורמט הזה

בנוסף, DVD רגיל לא מסוגל לפענח (מבחינת כוח עיבוד) סרטים ב HD, גם אם תצרוב אותם ב AVI.

בנוסף 2- אפשר לדעת איך המכשיר מחובר לטלויזיה? אם לא מדובר בקומפוננט והמכשיר מחובר ב RCA, הגבול העליון של חיבור כזה הוא רזולוציה של DVD.

פורסם
  • מחבר

השכלתי קצת מהדיון הזה תודה על התגובות

המכשיר מחובר ב-RCA

קומפוננט נחשב החיבור הכי איכותי ?

פורסם

RCA זה חיבור שהיה צריך לחלוף מהעולם כתקן ראשי מתי שמכשירי הוידאו חלפו ממנו.

חבר את ה DVD בקומפוננט, יש הבדל משמעותי באיכות. הרבה פחות רעש על התמונה.

פורסם

נהוג לחשוב ש"החיבור הכי איכותי" הוא DVI/HDMI, אני מתאר לעצמי שהחיבור הכי איכותי שקיים על ה-DVD שלך הוא קומפוננט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים