פורסם 2008 במאי 1017 שנים שלוםאני מעוניין לקנות זכרון USB נייד בלי לצאת עם הרבה נזק, ויש את ה-Cruzer Micro של Sandisk ב-140 שקל ל-8 ג'יגהיש ב-DVD בסלון יציאת USB והשאלה שלי האם הקרוזר מיקרו מספיק מהיר בשביל לצפות בסרט ללא קרטועים ?בוא נחלק גם את השאלה לפי איכויות:-לגבי 720p-לגבי כל מה שמתחת ל-720p ובאיכות סבירהתודה מראש, לירן
פורסם 2008 במאי 1017 שנים יש לי חבר שיש לו כזה והוא רואה דרכו סרטים וסדרות "מתחת ל-720p ובאיכות סבירה".אז אני מניח שאין עם זה בעיה.
פורסם 2008 במאי 1017 שנים מחבר תודה רבה,אם למישהו יש תשובה לגבי 720p זה יהיה נהדר, כי שורה תחתונה אני מתלבט בין 8 ג'יגה של הדגם הזה ל-4 של הקונטור..
פורסם 2008 במאי 1017 שנים רוב מכשירי ה-DVD לא תומכים בסרטים באיכות הזאת (720P ומעל), לפני שאתה רץ וקונה משהו, תצרוב סרט כזה על דיסק DVD ותראה שהוא אכן קורא אותו.
פורסם 2008 במאי 1117 שנים מחבר טוב נראה לי שלא תומך, ניסיתי לשים על ה-MP3 סרטון אחד רגיל(.Avi) ואחד 720p (.mkv) את ה-AVI הוא כמובן קראואת ה-MKV הוא בכלל לא הראה שיש אותו בתיקייה, כאילו הוא לא קייםשזה קצת מוזר
פורסם 2008 במאי 1117 שנים לא מוזר בכלל, רוב מכשירי ה-DVD לא קוראים קבצים באיכות כזאת, המעבד של המכשירים האלה לא חזקים מספיק ע"מ לפנח סרט באיכות לא סטנדרטית (SD).
פורסם 2008 במאי 1117 שנים למה מוזר? זה קונטיינר שהוא לא אמור לזהות בכלל.אין לך HD-DVD ואין סיבה ש DVD רגיל יזהה את הפורמט הזהבנוסף, DVD רגיל לא מסוגל לפענח (מבחינת כוח עיבוד) סרטים ב HD, גם אם תצרוב אותם ב AVI.בנוסף 2- אפשר לדעת איך המכשיר מחובר לטלויזיה? אם לא מדובר בקומפוננט והמכשיר מחובר ב RCA, הגבול העליון של חיבור כזה הוא רזולוציה של DVD.
פורסם 2008 במאי 1117 שנים מחבר השכלתי קצת מהדיון הזה תודה על התגובותהמכשיר מחובר ב-RCAקומפוננט נחשב החיבור הכי איכותי ?
פורסם 2008 במאי 1117 שנים RCA זה חיבור שהיה צריך לחלוף מהעולם כתקן ראשי מתי שמכשירי הוידאו חלפו ממנו.חבר את ה DVD בקומפוננט, יש הבדל משמעותי באיכות. הרבה פחות רעש על התמונה.
פורסם 2008 במאי 1117 שנים נהוג לחשוב ש"החיבור הכי איכותי" הוא DVI/HDMI, אני מתאר לעצמי שהחיבור הכי איכותי שקיים על ה-DVD שלך הוא קומפוננט.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.