פורסם 2008 במאי 1317 שנים uzi schwartz הלינק הראשון לא עובד בקשר ללינק השני של Killzone 2 ראיתי כל כך הרבה FPS בעבר שזה מזמן הפסיק להרשים אותי האחרון ששחקתי והיה לי כיף לשחק היה ביושוק אבל את רובם אני לא אוהב בסרטון של Killzone 2 לא ראיתי משהו באמת מעניין יש לי הרגשה שזה יהיה עוד FPS שמתרכז בעיקר בגרפיקה ופרזנטציה אבל לא באמת תורם למשהו לזאנר
פורסם 2008 במאי 1317 שנים uzi schwartz הלינק הראשון לא עובד בקשר ללינק השני של Killzone 2 ראיתי כל כך הרבה FPS בעבר שזה מזמן הפסיק להרשים אותי האחרון ששחקתי והיה לי כיף לשחק היה ביושוק אבל את רובם אני לא אוהב בסרטון של Killzone 2 לא ראיתי משהו באמת מעניין יש לי הרגשה שזה יהיה עוד FPS שמתרכז בעיקר בגרפיקה ופרזנטציה אבל לא באמת תורם למשהו לזאנר עדכנתי את הקישור, נסה אותו שוב:http://www.gametrailers.com/player/33781.htmlאני אגלה לך סוד קטן, מאז DOOM3 ו HL2 נמעסו עלי FPS באופן כללי.כן התלהבתי מ PORTAL, אבל הוא לא בדיוק FPS.
פורסם 2008 במאי 1317 שנים ראיתי את הסרטון אני לא חושב שזה מסוג המשחקים שאני אוהב זה היה יכול להיות משחק גדול אם זה היה משחק אקדח אור וחשבתי את אותו הדבר על הראשון אבל איך שזה זה פשוט לא בשבילי
פורסם 2008 במאי 1317 שנים אבל איך שזה זה פשוט לא בשבילי זה בסדר, גם אני לא מת על GEARS OF WAR... אבל הוא מרשים מאוד.
פורסם 2008 במאי 1317 שנים למרות שלא נראה לי שKILLZONE2 יחדש משהו בז'אנר הFPS זה כבר מזמן לא מה שאני מצפה ממשחקים חדשים בז'אנר.מה שאני מצפה כרגע זה עלילה סינמטית שתכניס אותך חזק למשחק, עם רגשות והכל. (HL2 מישהו?..)כי תאכלס מה כבר אפשר לחדש? אפשר להוסיף פה ושם כמה אלמנטים מגניבים אבל רוב משחקי הFPS דומים אחד לשני בתכלית.אז כמו שרציתי להגיד - אני חושב שלKILLZONE2 יש פוטנציאל להיות להיט אם תהיה לו עלילה מדהימה, תוסיפו לזה משחקיות טובה וגראפיקה מרשימה וקיבלנו אחלה משחק ;Dכמובן שאני לא מצפה ממנו להיות יותר מעניין מסדרת HL2.. (אין חיה כזאת חח)וGOW2 בהחלט נראה די מרשים..
פורסם 2008 במאי 1317 שנים Knock_ouT קודם כל אני חושב שמיקרוסופט צריכה להוציא אקדח אור ולעשות משחק GOW שמבוסס על אקדח אור משהו בסגנון של טיים קריסיס אם קורים לו ככה שיש לך כפתור באקדח לתפוס מחסה אבל רק לקצת שניות כל פעם ששחקתי עד שהשמירה נמחקה הרגשתי כאילו המשחק מבקש אקדח אור איך שהוא כרגע אני פשוט לא אוהב אותו אבל תן אקדח והמשחק אוטומטית יהיה טוב מאוד בעניין KILLZONE2 לדעתי אם יש לסוני משהו באמת נגד מיקרוסופט ביד זה סוקום החדש ולא KILLZONE2 אם יעשו את סוקום החדש מספיק טוב זה מה שלערכתי ייתן דחיפה רצינית לPSN ולא KILLZONE2
פורסם 2008 במאי 1317 שנים כן, אבל בכלל לא דיברתי על סוני נגד מיקרוסופט אלא פשוט על המשחק.. כעל משחק. וSOCOM הוא בעיקר משחק רשת קבוצתי בסגנון CS ואין בו ממש עלילה, סוג שונה של FPS. אגב מישהו ראה את הסרט CLOVERFIELD? כל הסרט הרגשתי כאילו אני משחק HL2
פורסם 2008 במאי 1317 שנים ששחקתי עד שהשמירה נמחקה הרגשתי כאילו המשחק מבקש אקדח אור איך שהוא כרגע אני פשוט לא אוהב אותו אבל תן אקדח והמשחק אוטומטית יהיה טוב מאוד דבר ראשון לדעתי המשחק ממש לא דורש שום אקדח אור ולהיפך, מערכת הקרב בו ותפיסת המחסה היא פשוטט מופתית. חוץ מזה אתה חושב שאקדח אור הופך אוטומטית משחק מבינוני להצלחה? בקיצור הקונספט מעולה איך שהוא עכשיו בלי התוספת שאתה מציע.
פורסם 2008 במאי 1417 שנים דבר ראשון לדעתי המשחק ממש לא דורש שום אקדח אור ולהיפך, מערכת הקרב בו ותפיסת המחסה היא פשוטט מופתית. חוץ מזה אתה חושב שאקדח אור הופך אוטומטית משחק מבינוני להצלחה? בקיצור הקונספט מעולה איך שהוא עכשיו בלי התוספת שאתה מציע. מערכת הקרבות חוזרת על עצמה כל הזמן אבל אם אקדח אור זה לא היה מפריע לי בכלל בלי זה פשוט משעמם מה זה אקדח אור? זה משחק לדוגמה על מה זה משחק אקדח אור http://www.youtube.com/watch?v=rONJSj5_a6o&feature=related זה אקדח אור - http://en.wikipedia.org/wiki/Light_gun
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.