פורסם 2008 במאי 917 שנים שלום לכולםיש לי בעיה הבאה:קניתי לוח אם חדשת לאחר ששלי לא הגיב. הלוח החדש: Abit IS7-E2לאחר ש המחשב לא היה נדלק, הוא התחיל לעבוד בסדרת חוץ מהבעיה של הופעת מריחה או כמו פיקסלים שרופים מה שיש בתמונה, ומה שהכי מוזר שהצלחתי להראות את זה בתמונה.המפרט שלי:כ. מסך: Gigabyte Radeon 9800 PROזכרון: OCZ 2GBספק: FSP 4000W PNמעבד: P4 2.8והלינק לבעיה שהייתה:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=331648.0אני ניקיתי עם אלכוהול גם את הכ. מסך וגם את הסלוטעזרו לי לגלות את מקור הבעיה[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 במאי 917 שנים ארטיפקטים נגרמים בדר"כ מכרטיס לא תקין, תבדוק את הטמפ' של הכרטיס ותנסה להביא כרטיס חלופי לראות אם הבעיה נעלמת.
פורסם 2008 במאי 1017 שנים ניקית את הסלוט באלכוהול "?????? תבדוק את הכרטיס מסך שלך במחשב אחר שני מצבים : ראשון :בעיה האירטיפקים תישאר וזה אומר כרטיס לא בסדר מצב שני : אין בעית ארטיפקטים והתצוגה בסדר , וזה אומר שהסלוט אצלך נדפק
פורסם 2008 במאי 1317 שנים מחבר תודה על העזרה, אבל מבחינת לבדוק, זה קצת בעייתי, כי קשה לי להסיג חומרה כזו.אבל בכל זאת אם נדפק כ. מסך אז אין פה מה לעשות, אלא לקנות חדש, ואם נדפק הסלוט אפשר לעשות משהו? או שגם לוח אם אחר?ואני לא מצליח להבין, אך זה שאני הצלחתי לשמור את הארטיפקטים הדפוקים על הקובץ, הרי זה בעיה בתצוגה על המסך? אני פשוט מתקשה להבין הרי זה הפלט שלי (המסך וכ. מסך) ובמקור התמונה טובה וכעיקרון, אני שומר את המקור (כי אני לא יכול לשמור את הפלט), אז איך זה שהוא נשמר כפגום. זה דומה להדפסת תמונה: אם המדפסת שלי לא מדפיסה באיכות טובה, אבל במקור התמונה טובה אז במדפסת טובה גם ההדפסה תהייה טובהלא?ומה הבעיה בלנקות את הסלוט אם אלכוהול? לוקחים קיסם, עוטפים אותו בקצת צמר גפן, טיפה של אלכוהולת, ומעבירים בתוך הסלוט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.