עבור לתוכן

צריך המלצה לחנות באזור ירושלים

Featured Replies

פורסם

אני עומד לקנות את הASUS VW222U.

החנות היחידה שאני מכיר בירושלים היא אייבורי, אבל הבנתי שלא כדי לקנות בה בגלל שאחריות היא דרך היבואן ולא דרכם.

מישהו מכיר חנות אחרת באזור שאפשר לסמוך עליה?

אם לא אז מאיפה מומלץ לקנות במרכז? אני אדאג שמישהו יאסוף את זה בשבילי

פורסם

יש את המסך בוודאות בליאור בקניון ובבאג. שניהם בערך באותו מחיר - 1600 בערך

פורסם

אתה יכול לקנות דרך האינטרנט ולשלם 40 שקל על משלוח כולל ביטוח :|

פורסם
  • מחבר

יש את המסך בוודאות בליאור בקניון ובבאג. שניהם בערך באותו מחיר - 1600 בערך

תודה, אבל שניהם זה 300 שקל יותר מבמקומות אחרים...

למרות שאני בערך גר על הקניון אז נראה לי אני אקפוץ לבדוק בכל מקרה, אולי המחירים ירדו קצת מאז שראית

עריכה -

בדקתי באתרים שלהם, בליאור לא מצאתי ובבאג זה 1500 שקל...

אתה יכול לקנות דרך האינטרנט ולשלם 40 שקל על משלוח כולל ביטוח :|

אם אני אזמין ממקום אחר רוב הסיכויים אני אדאג שמישהו, רוב הסיכויים אבא שלי, יאסוף את זה - יותר מהיר ויותר זול :)

הסיבה שאני מעדיף חנות בירושלים זה בגלל האחריות, למקרה של פיקסלים מתים וכדומה...

מישהו אחר מכיר מקום יותר זול בירושלים? או ממליץ על חנות אחרת איפשהו באזור המרכז שאין איתה בעיות של אחריות וכו'?

פורסם

לפי דעתי את ליאור אתה יכול להוריד באיזה 200-100 שקל, אז אולי שווה לך.

אם אתה לא נעול על האסוס יש את הצ'ימאי 222H ב KSP שדי דומה לו ומציע ארגונומיה משופרת וקורא כרטיסים בילט-אין ב 1290 שקל.

פורסם
  • מחבר

לפי דעתי את ליאור אתה יכול להוריד באיזה 200-100 שקל, אז אולי שווה לך.

אם אתה לא נעול על האסוס יש את הצ'ימאי 222H ב KSP שדי דומה לו ומציע ארגונומיה משופרת וקורא כרטיסים בילט-אין ב 1290 שקל.

אני ממש לא נעול עליו, זה מה שהמליצו לי עליו פה...

הארגונומיה \ קריאת כרטיסים לא קריטים לי (למרות שאני לא אתנגד).

השאלה איך הוא בתור מסך, איכות צבעים וכו'?

אם הוא יותר טוב \ שווה אני אלך עליו בכיף :)

וגם דיי חשוב אני מניח אחריות על פיקסלים מתים

ובכל מקרה אני אקפוץ לליאור בקניון לראות מה הם אומרים

פורסם

הם די דומים בקטע הזה. אני גם מתלבט בין שניהם כבר שבועיים ועוד לא החלטתי.

לך לליאור באמת, יש לו שם את הצ'ימאי בתצוגה ואת האסוס 202U שזה כמו ה 222U רק 20 אינץ'.

שמתי לו שם לינק לבדיקת צבעים ומריחות וכד' אבל כשהייתי המסכים לא היו מחוברים למחשב אז לא יכלתי לבדוק - בקיצור תבדוק לך שם.

המוכר שם מבין עניין (המוכר רוסי וקירח) אז שאל חופשי.

פורסם
  • מחבר

סבבה, נראה לי אני אקפוץ לשם מחר, תודה :)

אתה יכול להביא לי גם את הלינק?

פורסם

יש לך גם את החנות הזאת שהיא בירושלים, אני הזמנתי ממנה והייתי די מרוצה.

http://www.p-see.co.il/

פורסם
  • מחבר

יש לך גם את החנות הזאת שהיא בירושלים, אני הזמנתי ממנה והייתי די מרוצה.

http://www.p-see.co.il/

תודה

אני רואה שגם שם האחריות היא דרך היבואן...

זה באמת כזה חיסרון?

הרי בכל מקרה אם אני לא קונה משם (ולא מליאור. אני בכל מקרה אבדוק אם אפשר להוריד את המחיר שם) אז אני אקנה מחוץ לירושלים ואז מקום מימוש האחריות הוא לא לידי...

פורסם

מה הכוונה לאחריות דרך היבואן? כל מוצר שאתה קונה היא אחריות של היבואן הרשמי או של יבואן לא רשמי.

אישית אני תמיד כמעט אקנה רק דרך יבואן רשמי והכוונה שלא אתה מתעסק עם היבואן כי בד"כ הם לא עובדים מול לקוחות רגילים. אם יש לך בעיה אתה ברוב המקרים פונה לחנות והיא "מתעסקת" עם היבואן הרשמי.

פורסם
  • מחבר

לפי מה שראיתי בפוסט אחר, המליצו לא לקנות באייבורי כי שם כשיש בעיה אתה צריך לפנות ליבואן והתיקון הוא במעבדה של היבואן, לא של החנות

אני טועה?

כי אם כן נפתרו לי הרבה דילמות

פורסם

ד"א, קניתי אתמול מ- KSP את ה- CMV 222H ואני די מרוצה עד עכשיו.

הרגונומיה ובעיצוב די טובים, אבל בקשר לאיכות צבעים אני לא ממש יכול להעיד כי לא ממש התמקדתי באיכויות של מסכים אחרים.

בכלליות המסך די דומה לשאר המסכים של Chi-Mei.

אישית אני לא שם לב לבעיה בצבעים, ולדעתי הם אפילו טובים יותר משאר המסכים שלהם. מה שכן, יש דליפות אור אבל רואים את זה רק בסרטים או ברקע שחור.

פורסם

שירות זה אחד הדברים שבד"כ מכריעים ברכישה שלי דרך חנות או רשת מסוימת.( ולא הסכום..)

את אתה קונה נניח בחנות תדאג שאתה מקבל את השירות דרך החנות, כלומר אתה מביא את החלק לחנות והם, ורק הם דואגים לך.

בדברים גדולים זה לא ניתן, הרי אתה לא מתאר לעצמך שתקנה מקרר ותביא אותו לשקם אלקטריק שהם ידאגו לך נכון? או טלויזיה..אבל נניח קנית מעבד דרך החנות שאתה רוצה, נניח P-SEE תדבר עם מי שתדבר שאם יש לך בעיה הם פונים ומתקנים אם צריך מול איסטרוניקס נניח, או מסך מול היבואן. יכול להיות שיגידו לך שלמסך X האחריות היא ישירות מול מעבדה מוסמכת ומורשית של היבואן, אז אין בעיה.

פורסם
  • מחבר

ד"א, קניתי אתמול מ- KSP את ה- CMV 222H ואני די מרוצה עד עכשיו.

הרגונומיה ובעיצוב די טובים, אבל בקשר לאיכות צבעים אני לא ממש יכול להעיד כי לא ממש התמקדתי באיכויות של מסכים אחרים.

בכלליות המסך די דומה לשאר המסכים של Chi-Mei.

אישית אני לא שם לב לבעיה בצבעים, ולדעתי הם אפילו טובים יותר משאר המסכים שלהם. מה שכן, יש דליפות אור אבל רואים את זה רק בסרטים או ברקע שחור.

כן קראתי קצת על הדליפות אור, לכן נראה לי אני אלך על הasus.

תודה בכל מקרה

דרך אגב, אחלה תמונה.

שחברה שלי מתקשרת אלי הצלול זה הtheme של Monkey island 3.

שירות זה אחד הדברים שבד"כ מכריעים ברכישה שלי דרך חנות או רשת מסוימת.( ולא הסכום..)

את אתה קונה נניח בחנות תדאג שאתה מקבל את השירות דרך החנות, כלומר אתה מביא את החלק לחנות והם, ורק הם דואגים לך.

בדברים גדולים זה לא ניתן, הרי אתה לא מתאר לעצמך שתקנה מקרר ותביא אותו לשקם אלקטריק שהם ידאגו לך נכון? או טלויזיה..אבל נניח קנית מעבד דרך החנות שאתה רוצה, נניח P-SEE תדבר עם מי שתדבר שאם יש לך בעיה הם פונים ומתקנים אם צריך מול איסטרוניקס נניח, או מסך מול היבואן. יכול להיות שיגידו לך שלמסך X האחריות היא ישירות מול מעבדה מוסמכת ומורשית של היבואן, אז אין בעיה.

הבנתי. תודה.

לזה התכוונתי, אני רוצה שמימוש האחריות יהיה דרכם ולא דרך היבואן. (הכוונה מבחינתי, ברור שהם מדברים עם היבואן)

קיצר אני אתקשר אליהם מחר ואבדוק מה הם אומרים.

אם הם אומרים שזה לא דרכם, אלא דרך המעבדה של היבואן, זה קריטי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים