עבור לתוכן

שוקל לקנות PS3 או XBox360 לאחר שהשגתי מסך עם HDCP ובכלל HDMI

Featured Replies

פורסם

אז כמה שאלות -

1. אם יש HDMI במסך אז זה בטוח שאם אני אחבר אליו PS3 או Xbox360 זה יעבוד?

2. בעיקרון אין לי בעיה לקנות את הקונסולה ב-2600-3000 שקל, הבעיה שלי היא עם המחירים של המשחקים. 400 שקל למשחק זה די מרתיע.

יש דרך שבה אני לא אהיה חייב לשלם 400 שקל בשביל משחק?(ואני לא מדבר על ווארז) יכול להיות שבשביל GTA4 זה שווה את זה. אבל בשביל משחקים אחרים שיצאו אח"כ אני די בספק. אם יש מקום שמשכיר או מוכר משחקים ב-200-300 שקל אשמח לדעת עליו.

3. האם ל- XBox יש יתרון על ה- PS3 מלבד האפשרות 'להשאיל' משחקים?

4. לשדרג את המחשב שלי למחשב נורמלי שיחזיק לי שנה+ יעלה לי 3000 שקל, בערך כמו קונסולה, ואני בצבא ולמרות שאני חוזר כל יום (באיזה 8) אין לי זמן לשחק חוץ מבסופי שבוע(צריך לקום ב-5 בכל יום). אז מה לדעתכם עדיף? לשדרג את המחשב (לא משהו שאני אעשה עכשיו) או לקנות PS3/XBOX בשביל GTA4 בעיקר.

או אולי אפילו לחכות שאולי יצא GTA4 למחשב. בנתיים בכל מקרה אין לי הרבה זמן לשחק, אבל GTA4 פשוט עושה לי את זה.

5. ומה לגבי אחריות? מי נותן פה את האחריות למכשירים בארץ? ומי מהמכשירים עדיף מבחינת אחריות.

6. יש לכם איזו חנות טובה להמליץ עליה?

תודה!

פורסם

hdmi או (dvi שתומך hdcp) יעבדו ללא בעיות עם שני הקונסולות.

מחירי משחקים: מזמינים מחו"ל (חנויות כמו cduniverse.com play-asia.com או ebay) משחק חדש עולה כיום (לפי ערך הדולר) כ-230 שקל. משחקים שעברו חודש חודשיים מיציאתם אפשר למצוא באיביי ב200 ואפילו פחות (לא תמיד אבל בדרך כלל כן)

אם לשדרג את המחשב או לקנות קונסולה? זה תלוי באיזה משחקים תרצה לשחק ואם נוח לך לשחק עם שלט של קונסולה.

במשחקי יריות למשל לעכבר ומקלדת יש יתרון רציני על השלט ברוב המקרים. יש כאלה שיגידו שלא.

פורסם

אני חושב שאתה מאלו שנדבקו ב"בהלת GTA4 "

אנשים קונים קונסולה רק בגלל המשחק בלי לחשוב על עלות תועלת לטווח ארוך

וחוץ מזה אני די בטוח שGTA4 יגיע למחשב בסופו של דבר

ככה שבארץ אני ממליץ לך להישאר אם המחשב

אם יש לך מסך טוב אז תחבר את המחשב למסך ותקנה למחשב ידית 360 אלחוטית

ועכבר ומקלדת אלחוטיים

פורסם
  • מחבר

חלק מהשיקול הוא שאם אני קונה מחשב אז הוא מספיק לי להרצת משחקים באיכות גבוהה לעוד שנה-שנה וחצי.

לעומת PS3 שאמור להחזיק לעוד כמה שנים טובות. (לא יודע בקשר ל- Xbox הבנתי שאולי הוא חלש יותר?)

אז זה גם סוג של שיקול כי שניהם עולים לי אותו דבר. במחשב המשחקים עולים לי 0 לרוב, וב- PS3 הם יעלו לי די הרבה כסף אם אני אקנה בארץ.

פורסם

תראה מחשב נותן לך הרבה מעבר למשחקים

ואם תתפשר על הגדרות מה שכבר קורה בקונסולות וGTA4 הוא דוגמה טובה לזה

המחשב אמור להחזיק +- אותו הזמן

חוץ מזה אין לך מושג מתי מיקרוסופט תוציא את הפלג מה360 לטובת קונסולה חדשה

מאוד יכול להיות שתוך שנתיים ניראה כבר את היורש ל360

הPS3 לאומת זאת אולי יחזיק הרבה

אבל נכון להיום עדיין לא מוכר טוב וכנראה לא ימכור טוב עד שתהייה ירידת מחיר משמעותית

ככה שצריך לראות מה יקרה אם חברות פיתוח צד שלישי וכמה זמן יהיה להם סבלנות לחכות עד שהמכירות יגדלו

בקיצור קונסולות זה לא דבר בטוח וכל דור צריך לקוות שהקונסולות שאתה קונה יחזיקו מספיק זמן להצדיק את עצמן

פורסם

כיום אני הייתי הולך XBOX360

- צ'יפ

- יותר זול

- לפי דעתי אפילו מציג גרפיקה יותר יפה מהPS3

אמ ..

תאמת בעתיד הייתי קונה את הPS כרגע אין לו צ'יפ

והוא גם יותר יקר נכון לעכשיו

אז אני אומר לך על ה360

פורסם
  • מחבר

טוב, באמת אני לא רוצה לקנות את הקונסולה רק בשביל GTA4 ואני חושש שאם אני אקנה את ה- PS3 זה באמת יהיה ככה, כי משחקים יהיו ממש יקרים.

אז רוב הסיכויים שאני אלך על ה- XBox.

כמה שאלות אז -

1.איך הולכת האחריות בארץ? אחריות של החנות או אחריות של יבואן? כמה זמן אחריות?

2.העניין של ה- RROD עוד נפוץ? אם זה קורה, החנות תתקן לי את זה?

3.אתם יכולים להמליץ על חנויות טובות שמוכרות את ה- 360? עם עדיפות לירושלים ואיזור המרכז בכלל.

פורסם

טוב, באמת אני לא רוצה לקנות את הקונסולה רק בשביל GTA4 ואני חושש שאם אני אקנה את ה- PS3 זה באמת יהיה ככה, כי משחקים יהיו ממש יקרים.

אז רוב הסיכויים שאני אלך על ה- XBox.

כמה שאלות אז -

1.איך הולכת האחריות בארץ? אחריות של החנות או אחריות של יבואן? כמה זמן אחריות?

2.העניין של ה- RROD עוד נפוץ? אם זה קורה, החנות תתקן לי את זה?

3.אתם יכולים להמליץ על חנויות טובות שמוכרות את ה- 360? עם עדיפות לירושלים ואיזור המרכז בכלל.

אתה מקבל שנה אחריות,על ידיי החנות.

כיום יש כבר גרסאות עם לוח וקירור חדש ומעבד 65NM והסיכוי שה360 יקבל RROD זה כמו הסיכוי שPS3 יקבל YLOD

נגיד והתקלקל,אפשר לתקן ב400,לפעמים זה פותר את הבעיה ולפעמים היא חוזרת,מקסימום אפשר להחליף לוח ב800 שקל (אני מדבר איתך על ה360 הישנים)

gamestation היא חנות טובה,יש לי ניסיון איתם כמעט מכל הכיוונים,רק אל תעשה מהם הזמנות הם לא משהו בעניין הזה.

הם נמצאים בתל-אביב אבן גבירול 1

יש גם את enjoystick שהיא גם חנות מצויינת,הם נמצאים בראשון אבל לא זוכר איזה רחוב תבדוק את זה.

לידע כללי,המעבד של הPS3 חזק יותר מהמעבד של ה360 אבל המעבד הגראפי של ה360 חזק יותר מהמעבד הגראפי של הPS3.

פורסם

אף אחד כאן לא מזכיר את העובדה של-PS3 יש גם כונן BR שנחשב לאחד הטובים שיש בשוק? למה לקנות אחר כך עוד נגן BR בעוד כסף?

והעובדה שה-PS3 פתוח מבחינת איזורים למשחקים ואפשר לקנות משחקים מחו"ל?

ושאם פורצים את ה-XBOX360 אז עלולים לקבל באן שיהרוס לך את האפשרות להתחבר לרשת?

שה-PS3 שקט ולא שומעים אותו לעומת הרעש שכפי שהבנתי מגיע מהכיוון של ה-XBOX360?

פורסם

דווקא בענין הרעש - מה שהPS3 לא נותן במאווררים הוא נותן בכונן יותר מרעיש.

אבל אני חייב לציין שרק עכשיו כשעברתי דירה לאיזור שקט יותר בלילה כשאני משחק כמעט בלי ווליום שמתי לב לזה פעם ראשונה (שנה ו3 חודשים מאז שקניתי את המכשיר כן? :) )

פורסם

לא שמתי לב לשום רעש בכונן. אתה מתכוון לכונן ה-BR או להארדיסק הפנימי?

אם רק אחרי שנה ו-3 חודשים שמת לב לרעש, אז זה כנראה לא ממש רעש. מהרעש של ה-XBOX360 הבנתי שקשה להתעלם.

אגב, הזכרנו את העובדה שסוני מאפשרים להחליף בקלות את ההארדיסק הפנימי של המכשיר? הם אפילו מסבירים בחוברת ההוראות איך לעשות את זה.

פורסם

דווקא בענין הרעש - מה שהPS3 לא נותן במאווררים הוא נותן בכונן יותר מרעיש.

אבל אני חייב לציין שרק עכשיו כשעברתי דירה לאיזור שקט יותר בלילה כשאני משחק כמעט בלי ווליום שמתי לב לזה פעם ראשונה (שנה ו3 חודשים מאז שקניתי את המכשיר כן? :) )

הרעש של הכוננים בקונסולות החדשות מעצבן בלי ספק

גם לWII יש רעש מעצבן ואם תשחק במשחקים אם הרבה טעינות על ווליום נמוך תשמע אותו

"לא עוד גיבורים" מאוד עצבן אותי בטעינות שלו מהדיסק

פורסם

תשמע , אמרנו רעשים וקטנוניות - אז זה בשני הצדדים (גם הויי כמו שקרירין אמר מרעיש מהכונן בצורה מרגיזה) אבל כמו שבקושי שומעים את המאווררים אלא אם אתה משחק בלילה על ווליום נמוך , כנ"ל בקושי תשמע את הכונן.

זה סתם קטנוניות.

הכוונה היא כמובן לCD.

ואכן - האופציה לשדרג כונן בPS משמעותית , במיוחד כשלא כל ה XBOXים באים עם כונן והם יקרים וקטנים לרוב.

ליביו

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה רבה על התשובות.

לא היה לי כל כך זמן בימים האחרונים לעקוב אחרי הנושא, אבל נשארה לי רק שאלה חשובה אחת -

איזו גרסה של Xbox לקנות? Premium?Elite?Arcade? ואיזו מהן מיוצרת בשיטה החדשה שמקטינה את הסיכויים ל- RROD?

פורסם

זה קשור ללוח אם בפנים ולא למודל עצמו

אתה צריך לוח אם פאלקון ותעשה חיפוש בפורום ותמצא הסברים לזה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים