עבור לתוכן

הצילו.לא מצליח להשתיל ווינדוס xp במחשב חדש.דחוף

Featured Replies

פורסם

היי היום קניתי מחשב חדש (ריק בלי כלום על ההארדיסקים) ואני מנסה להתקין ווינדוס XP והמחשב לא מצליח לגיע לחלון ההתקנה, לא עושה BOOT מהדיסק.

כמה דברים:

1. שיניתי בביוס שcd-rom יהיה ראשון(ויחיד) בBOOT.

2. יש לי רק גירסא אחד של ווינדוס שעושה בבוט וזה בגלל שיש שם caldera ואין לי מושג איך מתקינים XP בעזרתה

תודה

פורסם
  • מחבר

אני לא ממש יודע כי אני לא מכיר את התוכנה הזו.

אבל ניראה לי שזה caldera dos 7 משהו.

פורסם

גם אם מודקנת המערכת הזאת איך זה מונע ממך התקנה של חלונות?

מה קרה כאשר ניסית להתקין חלונות?

מדובר במחשב נייד?

פורסם
  • מחבר

לא מחשב דסקטופ רגיל. זה לא שהתוכנה מונעת ממני. פשוט בשלב של הבוט זה לא מעלה את ההתקנה של ווינדוס אלא עובר לcaldera.

ושאר הווינדוסים שיש לי שבאחד מהם כבר השתמשתי בכדאי לפרמט את המחשב הישן שלי ולהתקין ווינדוס חדש המחשב החדש לא עושה איתו בוט.

פורסם
מעלה את ההתקנה של ווינדוס אלא עובר לcaldera.

מה אתה מנסה להתקין? מדובר בדיסק התקנה רגיל של חלונות?

מה קורה עם שאר ההתקנות שניסית?

פורסם

אתה יכול לעשות בזמן הפעלת המחשב (תעשה שיפעל רגיל, לא דרך cd rom ), אם תעשה shift+f8 אתה תגיע למסך שבו תוכל לבחור על איזה מערכת הפעלה להפעיל את המחשב, תנסה בגירסת ווינדוס ואז תסיר את התוכנה הלא רצויה

אני מקווה שנתתי עצה נכונה, אם הבנתי את הבעיה שלך.......

מקווה שעזרתי

אוריה

פורסם
  • מחבר

אני כנראה לא ברור.

אז ככה היום קניתי מחשב חדש, 2 הכוננים ריקים לחלוטין אן בהם שום דבר. יש בידי מס' גירסאות של ווינדוס XP ובאף אחד מהם אני לא מצליח להגיע לחלון ההפעלה המחשב לא מזהה אותם כBOOTABLE פרט ולאיזושהי גירסה ויש בה בוט של caldera אין לי מושג מזה התוכנה הזו כנראה זו סימולציה של דוס, לא משנה פשוט זה הדיסק היחיד שעושה בוט כלשהו.

לא ממש אכפת לי התוכנה אני רק רוצה להתקין במחשב החדש ווינדוס XP זה הכל.

באמת תודה שאתם מנסים לעזור לי.

פורסם

אז ככה, אם אתה טוען שיש לך מס' גירסאות של ווינדוס אז אתה לוקח ידך בתוכנה פרוצה, איננו יכולים לעזור לך עם תוכנה פרוצה ולא חוקית, זה קצת בעיה.....

או שתקנה ווינדוס חוקי או......... :)

פורסם
  • מחבר

או שתקנה ווינדוס חוקי או......... :)

או מה? :)

חלק מהגרסאות שניסית זה גיבוי של דיסק מקורי שהיה לי וכרגע הוא ניראה כאילו חרטו עליו עם מסור.

פורסם

תראה, אין סיכוי שבדיסק מקורי, לא כזה שחרטו עליו, אין boot אין דבר כזה, אם יש לך גירסא של מערכת הפעלה ללא boot אזי היא פרוצה ולא ניתן לעשות בה שימוש עם הפעלת המחשב.....

אז אתה כרגע בבעיה, אין אנו יכולים לתת לך מענה או גיבוי להתקנה לא חוקית של מערכת הפעלה, אז אין ביכולתנו כ"כ לעזור לך, הבנת?

פורסם

כל עוד אתה פה סימן שיש לך מחשב ...

האם הארד דיסקים מזוהיים בבאיוס .. האם הם SATA ? המחשב שאתה נימצא בוא עכשיו תנסה להעלות בו את הדיסק של XP רק לראות אם יש בוט

ככה נידע שהדיסק תקין

ותרדו מהעיניין הזה של לא חוקי זה לא מה שעומד על הפרק הוא לא מבקש הורדה של וינדואוס פיראטי וכדומה

אז תירגעו ותנשמו עמוק מיתנהגים כאילו יש לכם בבורסה מנייה של מיקרוסופט

פורסם
  • מחבר

ההארדיסיקים מזוהים בביוס וכן הם אכן SATA.

המחשב שאני נמצא בו כעת הוא מחשב שדיי הגיע לסוף ימיו הCD_ROM לא עובד בו.

יש אפשרות לעשות בוט מדיסק און קי.

פורסם

אין אפשרות לעשות boot מדיסק או קי בגלל שאתה צריך להתקין אותו, הוא usb לכן אין אפשרות שהמחשב יזהה אותו ככה סתם

פורסם
  • מחבר

פשוט ראיתי בביוס שיש בוט מ usb

חבל :s05:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים