פורסם 2008 במאי 817 שנים שמתי לב מהביוס ומהאוורסט שכתוב שהמהירות של הזכרונות 553, הלוח אם אולי לא תומך מעל ל553 MHZ ? ורציתי גם להוסיף עוד 2 זכרונות כמו שיש לי עכשיו G.Skill 1GBX2 667 ואם זה יהיה לי משתלם או שעדיף לי כבר לקנות 4 זכרונות חדשים עם מהירות יותר גבוה?או שכבר עדיף לי להחליף לוח אם כי הוא לא מנצל את הזכרונות עד הסוף ?ד''א רשום בקופסא של הלוח אם Supports Dual Channel DDR2 800.תודה מראש :]
פורסם 2008 במאי 917 שנים תבדוק בביוס, אולימישהו הגדיר ידנית את הזכרונות על 533, כי לפי מה שאתה כותב הלוח שלך תומך במהירות 800.לגבי הוספת זכרונות - האם להחליף לוח? זה תלוי במעבד ואם אתה מבצע המהרה בו. באופן פשוט מהירות הזכרונות שלך מספיקה לגמרי.
פורסם 2008 במאי 917 שנים מחבר היום ניסיתי לשנות את זה בביוס ולא מצאתי את זה... אתה יכול להסביר לי אולי איך לעשות ? תודה.
פורסם 2008 במאי 1017 שנים מחבר היום ניסיתי לשנות את זה בביוס ולא מצאתי את זה... אתה יכול להסביר לי אולי איך לעשות ? תודה.
פורסם 2008 במאי 1017 שנים תרשום בבקשה את השם המלא של הדגם של לוח האם שלך של הזכרונות ושל המעבד וכרטיס המסך כך שאפשר יהיה לעזור יותר(אתה יכול להוציא את האינפורמציה מאברסט או מתוכנות אחרות כגון Pc wizard 2008
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.