עבור לתוכן

עזרה בבחירת ספק

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

לאחרונה רכשתי דיסק WD 1600 SATA נוסף למערכת. לצערי אני סובל ממחלת אגירה של כוננים קשיחים - 4 ATA בנפחים שונים הנעים בין 160-300, 2 צורבי DVD ו- 2 כונני SATA.

לצערי נגמרו לי היציאות מהספק. כמו כן, אני חושש שריבוי הכוננים מעמיס רבות על הספק ולכן אני שוק לרכוש ספק חדש.

האם מישהו מוכן להמליץ לי על ספק המתאים לדרישה הזו - גם בעוצמה וגם מבחינת ריבוי היציאות (או לחלופין כזה שלא יתרגש מפיצול של יציאות החשמל שלו).

תודה רבה.

פורסם

מבחינת חשמל הצריכה של כונן אופטי/קשיח הינה 10W במאמץ.

הספקים המודולרים של אנרמקס יכולים לספק לך מספיק יציאות מהספק כיון שניתן לרכוש כבלים נוספים על אלו שמגיעים עם הספק.

צריך את כל המפרט כדי לדעת כמה הספק אתה צריך.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה המהירה.

המפרט:

AMD Athlon 64 3200+ 2GHz

Mainbord Gigabyte GA-k8n51gmf-9

כרטיס מסך - Nividia GeForce 6100

אגב, אני לא מחפש משהו Fancy shmancy - אני לא גורם למחשב להזיע ולכן אני לא צריך ספק קצה. אם אפשר משהו בתקציב זול (סביבות 200 ש"ח).

תודה.

פורסם

הבעיה אצלך היא למצוא ספק זול עם מספיק יציאות.

אולי תנסה למצוא בחנויות מפצלים ליציאות מהספק שיכפילו כל יציאה.

פורסם
  • מחבר

המפצלים זה לא בעיה בכל מקרה. השאלה היא האם ריבוי הדיסקים לא יחנוק לי את הספק. אם ההספק של הפסק שלי מספיק (וואו אחלה שימוש בשורש ס.פ.ק) אז אני רק אחפש מפצלים.

לדעתי הלא כל כך מומחית אני חושש שמא המחשב יאבד יציבות. רק רציתי לציין שכרגע נתקתי צורב אחד ואחד הכוננים הקשיחים מחובר ב- USB חיצוני הניזון ממקור מתח חיצוני.

השאלה היא איזה מתח ספק אני צריך - ואיזה ספק הכי מתאים לכך. אם יהיה הצורך אז נארגן מפצלים.

ושוב תודה על המהירות בתגובה.[br]פורסם בתאריך: 9.05.2008 בשעה 00:17:30

אגב, יש לי ספק SONIC P-4 400W ATX12V-KG ללא יציאות חשמל ל- SATA - מצאתי מתאם. אגב מפצלים עולים כ- 15 ש"ח
פורסם

400W מספיקים לגמרי למחשב שלך.

פורסם
  • מחבר

תודה, תודה, תודה....

חסכת לי כמה מאות שקלים... :xyxthumbs::yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים