עבור לתוכן

האם קיימת תוכנה שמראה באחוזים את הניצול של הספק כח?

Featured Replies

פורסם

כאילו כמה הוא עובד וזה, אני שואל כי יש לי 8800gts640 ועוד מעט אני קונה עוד אחד, מתחנן oc ויש לי מלא אורות ומאווררים במחשב

הספק הוא HEC580W

פורסם

לא היתה ולא תהיה.

קיימים אתרים שמסוגלים בערך (עם דגש על בערך) לחשב את תצרוכת החשמל אחרי שאתה מכניס את מפרט המערכת שלך.

פורסם

למה לא תהיה??

פורסם

אני אתן לך רמז, תחשוב על איך הספק מחובר ללוח האם.

פורסם
  • מחבר

מה אתה אומר הוא יחזיק?

q6600 OC

p5nt delux

4 gb 1066

sli 8800gts640

איזה 8 קתודות 8 מאוררים שחלקם CCFL מאורר אחד 25 ס"מ 2 הארדיסקים צורב וכרטיס קול XFI

פורסם

אני אתן לך רמז, תחשוב על איך הספק מחובר ללוח האם.

הלוח אם מחובר עם כבל חשמל, אבל אני בטוח שטכנולוגית אפשר להוסיף אמצעים לספק וללוח אם שיספקו נתונים בקשר להספק המנוצל על ידי הספק.

פורסם

טכנולוגית, אפשרי להוסיף לספק אמצעים שיאפשרו לו להכין לי את הקפה של הבוקר, אבל אני פשוט לא רואה את זה קורה.

פורסם

טכנולוגית, אפשרי להוסיף לספק אמצעים שיאפשרו לו להכין לי את הקפה של הבוקר, אבל אני פשוט לא רואה את זה קורה.

חחח תכלס...

בעיקרון אין כזה דבר, וקשה לי להאמין שיהיה גם... כי אז צריך לשלב בספקים חיישנים או איזשהם כלים לחישוב תפוקת החשמל, וגם לשלב בלוח אם חיבור שיקרא את הנתונים האלה, וזה פשוט משהו שלא כל אחד צריך [מעטים מתעניינים בזה] וזה סתם בעיני היצרנים עוד סיפור ובלאגן לשיתוף פעולה כזה...

פורסם

אם מחובר UPS, אפשר דרך התוכנה שלו לראות את ה LOAD, מה שיתן אינדיקצייה

וראיתי שיש PSU שבא עם USB ויכול לדווח נתונים כמו עומס (נדמה לי של GIGABYTE)

פורסם
  • מחבר

אל תבינו אותי לא נכון הסטארטאפ הזה מאוד מעניין אבל, אתם יכולים בבקשה לתת דעה האם הספק יחזיק?

פורסם

אמור להספיק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים