עבור לתוכן

המטס בחופי ת"א...

Featured Replies

פורסם

צולמו מעל ל 1000 פריימים היום, שהתפרסו על יותר מ 3 כרטיסי זכרון. אני לא הכי מבסוט מהתוצאות (ראות גרועה ברמות שהקשתה על הקונטראסט והחשיפה, אילו היו מקדימים את המטס לשעה 10 בבוקר, זה יכל להיות הרבה יותר מוצלח), אך מצד שני, זו גם הפעם הראשונה בה התנסתי בסוג צילומים שכזה. מטרה לא כ"כ פשוטה... להלן כמה דוגמאות שיצאו כמו שצריך (יהיו עוד, לא לדאוג).

dsc5732gd0.jpg

dsc5845uu8.jpg

dsc6004ce8.jpg

dsc6048vw5.jpg

dsc6284sm4.jpg

פורסם

אואוא מדהים !!

תמונות יפיפיות ויכולות לשמש כרקע למחשב :)

שמעתי שכמה צנחנים נפגעו (נהרגו ?! ) ואחד נפצע כשנפל על הקהל !

אתה יודע את הסיפור ??

פורסם
  • מחבר

לדאבוני, הייתי במרחק של כ 30 מטרים מהמקום כשזה קרה, על קו החוף (שמענו את הפגיעה). המהירות בה הוא צנח היתה גבוהה במיוחד ונמוכה במיוחד... הוא לא הספיק להגיע אל נקודת הסימון בחוף והתרסק על מס' אזרחים.

מה שידוע עד כה, הצנחן עצמו נפגע קשה עד אנוש ולפחות 3 מתוך 10 האזרחים שנפגעו פגועים בינוני-קשה. השלושה האחרים נפגעו קל.

פורסם

תמונות יפות, שווה לשים אותם כרקע למחשב ;)

פורסם

כ"ה ביצוע מעולה. :xyxthumbs:

פורסם

אוף חבל שאין את המטאדאטה על הקבצים באיזה עדשה השתמשת ?

פורסם

לפותח השירשור, אצלך עוד ייצא יפה כי היה לך אורך מוקד יותר גדול, אצלי פחות ייצא טוב כי אורך המוקד קטן יותר.

מה שכן הרימו שם מופע חבל"ז! במיוחד עם ה-F15 רעם שהראה שם מי שולטטט!

בכל מקרה, מי שרוצה לראות את כל התמונות מוזמן:

http://picasaweb.google.com/Born2kilL321/60

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובות. ;-)

הגוף הוא ה Nikon D300 והעדשה הינה ה Nikkor 70-300mm F/4.5-5.6 VR שהשאלתי מחבר. אין לי כרגע עדשת טלה ראויה.

פורסם

יפה מאוד, יש מצב לתמונה לפני אחרונה ברזולוציה של 1280X1024? ;)

פורסם

תמונות יפות .

גם ליד הבית שלי טסו מטוסים (התעוררתי מהרעש) עד שעלה במוחי הרעיון לצלם כבר הספיקו לטוס .

היו מטוסים יפים וגם מטוס תדלוק

פורסם

האיכות הטכנית זו לא אשמתך אבל כל התמונות מקומפזות בצורה מושלמת אני משער שהם טסים מהר וזה לא קל. אולי פילטר פולירייזר היה עוזר.

FULL-GAZ אתה לא עושה טוב לחיישן שלךכשאתה מצלם ככה את השמש

פורסם

תמונות מעולות, ועכשיו קראתי את התשובה לשאלה שהשארתי בת'רד השני שלך P:

חתיכת תוצאה הוצאת מהעדשה הזאת, באמת יפה, השאלה שנותרה ללא מענה היא שאלת הקרופים, הקימפוז הזה הוא מהמצלמה או שהתמונות עברו קרופ?

פורסם

האיכות הטכנית זו לא אשמתך אבל כל התמונות מקומפזות בצורה מושלמת אני משער שהם טסים מהר וזה לא קל. אולי פילטר פולירייזר היה עוזר.

FULL-GAZ אתה לא עושה טוב לחיישן שלךכשאתה מצלם ככה את השמש

כן... שמתי לב, אבל למה זה באמת ככה יוצא? :P

פורסם

לדאבוני, הייתי במרחק של כ 30 מטרים מהמקום כשזה קרה, על קו החוף (שמענו את הפגיעה). המהירות בה הוא צנח היתה גבוהה במיוחד ונמוכה במיוחד... הוא לא הספיק להגיע אל נקודת הסימון בחוף והתרסק על מס' אזרחים.

מה שידוע עד כה, הצנחן עצמו נפגע קשה עד אנוש ולפחות 3 מתוך 10 האזרחים שנפגעו פגועים בינוני-קשה. השלושה האחרים נפגעו קל.

תודה .

מצטער שאני סוטה מן הנושא אך יש לי שאלה שלא ברורה לי (מעצם היותה שאלה =[] )

איך ייתכן שהאנשים לא ראו את הצנחן נוחת עליהם ? הוא לא צעק להם ? אף אחד מן האנשים שבקהל לא שם לב למשהו קיצוני כזה ?

הרי הצנחן נחן מלפני הקהל - לכיוון הקהל אז איך האנשים לא ראו אותו נופל עליהם ???

פורסם

אני לא חושב שהיה להם מספיק זמן להגיב כי הוא ירד במהירות גבוהה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים