עבור לתוכן

סיום פרוייקט קירור המחשב - תמונות וסיכומי&#150

Featured Replies

פורסם

השקעה יפה בקרור, תתחדש :xyxthumbs:

לגבי הTR HR-03 , זו לא בעיה להתקין עליו מאוורר 120ממ, רק כמה אזיקונים.

בעניין צלעות הקרור של הHR-03 לזיכרונות ולמייצבי המתח - האם ניקית יסודי את הרכיבים עצמם עם אלכוהול לפני שניסית להדביק את הצלעות? לי לא היו שום בעיות בהדבקת הצלעות.

פורסם
  • מחבר

השקעה יפה בקרור, תתחדש :xyxthumbs:

לגבי הTR HR-03 , זו לא בעיה להתקין עליו מאוורר 120ממ, רק כמה אזיקונים.

בעניין צלעות הקרור של הHR-03 לזיכרונות ולמייצבי המתח - האם ניקית יסודי את הרכיבים עצמם עם אלכוהול לפני שניסית להדביק את הצלעות? לי לא היו שום בעיות בהדבקת הצלעות.

תודה!

אכן ניקיתי עם אלכוהול את כל השאיריות של המשחה הטרמית הקודמת. דווקא הזיכרונות היו פחות בעייתים בהדבקה אלה רק המייצבי מתח. קצת פן והבעיה נפתרה.. יום עבר וכלום לא נפל..

פורסם

הנה תמונות מרחוק יותר..

קירור מאחורי הליבה - אולי התכוונת לסינקים של הזיכרון? תראה את התמונות האלו..

כן התבלבלתי!

אלה היו הקירורים של הזכרונות!

תודה!

פורסם

nicko

למה אתה לא מחבר את המאוור לכ.מסך? כלומר 3 פינים לכ.מסך שתוכל לשלוט על מהירות מאוור וגם נתונים מה RPM

פורסם

המאוורר שבשימוש מאוד שקט גם במקסימום, אין צורך לשלוט במהירות (מה גם שהפלאג בכ. מסך שונה לגמרי ובעל 4 חיבורים).

את נתוני הסל"ד הוא יכול לקבל מלוח האם.

[attachment deleted by admin]

פורסם

אוקי הבנתי יותר טוב :)

אגב ביום ראשון אני מקבל את הקירור Thermalright HR-03 Plus

וגם רוכש מאוור כזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_2744&products_id=20230

בעל אפשרות שליטה על מאוור וגם סל"ד מאוד מהיר 3800RPM ובטוח שיקרר את הקירור יותר טוב הרבה יותר

פורסם

זה מאוורר 80 מ"מ...

קח מאוורר 120מ"מ, הוא יעשה את העבודה הרבה יותר טוב.

פורסם
  • מחבר

החלפתי את הזלמן בטרמלטק. אותו הגודל רק שעכשיו יש לי שליטה על מהירות וכמו כן הטרמלטק יותר מהיר - 3000RPM. במהירות המירבית יש עוד כמה מעלות פחות והצ'יפסט ירד ב-4 מעלות נוספות. סה"כ הצ'יפסט ירד מאז החלפת הקירור של המסך בלבד מ-57 מעלות ל- 50 מעלות (בדיקה במצב מנוחה).. כוחו של אוויר..

אוקי הבנתי יותר טוב :)

אגב ביום ראשון אני מקבל את הקירור Thermalright HR-03 Plus

וגם רוכש מאוור כזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_2744&products_id=20230

בעל אפשרות שליטה על מאוור וגם סל"ד מאוד מהיר 3800RPM ובטוח שיקרר את הקירור יותר טוב הרבה יותר

כמו שכבר הציעו מעלי, אל תיכח 80 מ"מ, מינימום 90 מ"מ.

פורסם

החלפתי את הזלמן בטרמלטק. אותו הגודל רק שעכשיו יש לי שליטה על מהירות וכמו כן הטרמלטק יותר מהיר - 3000RPM. במהירות המירבית יש עוד כמה מעלות פחות והצ'יפסט ירד ב-4 מעלות נוספות. סה"כ הצ'יפסט ירד מאז החלפת הקירור של המסך בלבד מ-57 מעלות ל- 50 מעלות (בדיקה במצב מנוחה).. כוחו של אוויר..

איזה מאוור החלפת ? זה מאוור 90MM אם כן אקח אותו . תביא לניק של מאוור שהחלפת זלמן

פורסם
  • מחבר

איזה מאוור החלפת ? זה מאוור 90MM אם כן אקח אותו . תביא לניק של מאוור שהחלפת זלמן

זה אחד המאווררים שהגיע עם המארז שלי, ThermalTake Armor, שלא השתמשתי בו.. הוא הגיע עם בקר מהירות.

על המאוורר כתוב 9025, אולי זה הדגם שלו. אני מאוד מרוצה ממנו - עושה עבודה נפלאה גם לרכיבים סביב כאשר מופעל על 3000RPM.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים