פורסם 2008 במאי 717 שנים להלן פירוט המחשב שלי:Pentium quad core Q66004 GB RAM 667 מה"ץ קינגסטוןNvidia 8800 GTS 640 mbpower supply 600wעכשיו השאלה היא כזו: האם כדאי לקנות כרטיס מסך נוסף?אם כן, אז על מה להשקיע סדרה 9 או 8?או אולי לקנות כבר Xbox...אני לא מבין איך זה שהקונסולות יותר טובות היום ממחשב בבקשה תעשו לי סדר בדבריםתודה
פורסם 2008 במאי 717 שנים הלוח אם שלך תומך בSLI? אני אישית לא הייתי משקיע עכשיו... הכרטיס שלך מעלה את כל המשחקים שיש בשוק על הכי גבוה...אבל אם בכל זאת בא לך לבזבז כסף סבבה
פורסם 2008 במאי 717 שנים מחבר האמת שדווקא קרייסיס על הכי גבוה לא פועל ממש טוב ...הלוח שלי תומך בעוד הוספת כרטיס אבל אני אגיד לך מה, אני לא מבין איך זה שהקונסולות תופסות את מקומן של המחשבים..מה יש בהן שלמחשבים האישיים אין..קיצור מה אני צריך לשפר אצלי בכדי שזה יהיה ברמה של איקס בוקס...
פורסם 2008 במאי 717 שנים קריסיס....... יש כרטיסים יותר טובים משלך שלא מפעיםי כל כך טוב את ההגדרות הכי גבוהות.... המשחק דפוק קצת...עזוב אותו...ואתה לא יכול להשוות אל הקונסות למחשב....אתה רוצה לשחק כמו בXBOX?קנה XBOX חח
פורסם 2008 במאי 717 שנים מחבר אני אגיד לך אני השקעתי על המחשב המון כסף המעבד בסביבות ה1000 והכרטיס 2000+-אם הייתי יודע הייתי קונה XBOXפשוט אני לא יודע אם יהיה כדאי להמשיך להשקיע עליו בעתיד או להשאיר אותו כך..[br]פורסם בתאריך: 7.05.2008 בשעה 17:48:16תגידו איזה מעבדים גרפיים יש לקונסולות ??
פורסם 2008 במאי 717 שנים האמת שדווקא קרייסיס על הכי גבוה לא פועל ממש טוב ...הלוח שלי תומך בעוד הוספת כרטיס אבל אני אגיד לך מה, אני לא מבין איך זה שהקונסולות תופסות את מקומן של המחשבים..מה יש בהן שלמחשבים האישיים אין..קיצור מה אני צריך לשפר אצלי בכדי שזה יהיה ברמה של איקס בוקס...אתה מנסה להשוות פה בין שתי חיות שונות לגמריזה כמו להגיד מה יותר טוב לנהיגה מכונית או אופנוע
פורסם 2008 במאי 717 שנים מחבר הבנתי אותך..סבבהאז ההרגשה שלי היא שלאט לאט השוק הזה שמגלגל מילארדים על כל משחקי המחשב ילך ויעלם ואותו כבר מחליף הקונסולות..יצא לי לראות לדוגמא את הPS3 ופשוט מדהים .בכל מקרה תודה לכם על העזרה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.