פורסם 2003 במאי 922 שנים שלום לכל חברי הפורום! לאחרונה אני נתקל בהודעת שגיאה שעת ההתחברות לשרת בחלון "מידע שרת". לא כל השרתים נותנים את ההודעה! לפי מה שידוע לי, מדובר רק בשרת אחד מבין שלושת ה- PROBENPRINZ שנותן את ההודעה הבאה: "...your port #### is not reachable, you have a low id" לא משנה איזה PORT אני מגדיר, הוא נותן את ההודעה בהתאם ל-PORT שהגדרתי. לא יודע במה מדובר ומאיפה הוא מביא את ההודעה הזו בשל הנתונים הבאים: (ראה תמונה מצורפת למטה לפי המספרים). 1. הודעת השגיאה שאומרת שיש לי low Id. 2. מה שסותר את המידע שנותן לי ה emule ברגע שאני מתחבר לשרת. שלפי מה שהוא אומר, יש לי ID גבוה לאללה... 3. קצב ההעברה של הנתונים כלפי חוץ אינו נמוך, מה שמאפיין משתמשים שיש להם ID נמוך. משתמשים מצליחים להוריד ממני במהירויות מכובדות, במידה שאני מאפשר להם. בשל הדברים הר"ם קשה לי להבין למה חלק מהשרתים זורקים את ההודעה הזו.... למי שתוהה... לא, אין לי firewall ולא שום דבר שיכול לגרום ל-port בלתי נגיש, כולל firewall של win Xp... את האמת, לא איכפת לי שהשרת נותן הודעת שגיאה. השאלה החשובה היא האם השרת באמת חושב שיש לי LOW ID, בניגוד למה שהאי מיול אומר, ובהתאם לזה הוא מפלה אותי ביחס למשתמשים עם ID גבוה כביכול משלי? בנוסף, האם יש דרך לקבל מידע על ה-ports שלי, מי פתוח ומי לא? אני מתכוון שאני אראה מי נסגר ע"י תוכנה מסוימת. (למרות שקשה לי להאמין שיש לי כזו...) אשמח לקבל את עזרתכם המלומדת בנושא! תודה מראש, Hexspeed.
פורסם 2003 במאי 922 שנים בלי לעליב התמונה קצת מוגזמת ואתה emule noob אין מה להבהל....תתייחס לרק מה שיש בצד ימין ההודעה של הLOW ID לא אומרת כלום אם בחלון בצד ימין כתוב HIGH IDעכשיו בקשר להורדה והעלאה.... אל תגביל את זה לעולם... אחרת ההורדה שלך איטית רצח....האימיול מבוסס על שיטה מפגרת של טורים תחכה בערך 5 שעות ואתה תראה שהמהירות עולה משמעותית
פורסם 2003 במאי 922 שנים מחבר לא הבנתי מה זה emule noob? זה טוב או רע?בקשר למהירות ההעלאה, מנסיון, ויש לי הרבה, מעבר ל- 6/7 ק/ב אתה כבר מפריע להורדות שלך, שלא לדבר על הגלישה בדפדפנים. (כמובן שאני מדבר על חבילת ADSL של 0.5 מגה ביט)כשאני גולש אני מגביל ל-5 ק/ב...רציתי לשאול אם אתה חושב שזה תקלה אצל השרת הספציפי הזה?יש איזו דרך לבדוק אם ה- PORT באמת סגור?תודה מראש,Hexspeed.
פורסם 2003 במאי 922 שנים גם לי יש את אותה הבעיה,פשוט תסגור את התוכנה ותדליק אותה מחדש עד שזה לא יופיע.בד"כ תוך 3-4 פעמים זה נעלם.
פורסם 2003 במאי 922 שנים מחבר רני,לשאלתך - לא רשת ולא firewall.gshhar,אז איפה הבעיה? יכול להיות שאחרי מספר נסיונות הפעלה התוכנה פשוט לא התחברה אוטומטית לשרת שנותן את ההודעה הזו...לפי דעתי יש רק שרת אחד (מאוד פופולרי) - Probenprinz שנותן את ההודעה. למשל silen bob לא נותן את ההודעה.מה אתה אומר?
פורסם 2003 במאי 1022 שנים אין לי מושג איפה הבעיה ולא שמתי לב אם בשרת אחר הבעיה נעלמת אבל מה שאפשר עוד לעשות זה לשנות את הפורט מ -4662 ל-4661 ולהפך אבל כשאני עשיתי את זה שמתי לב שהמחשב עושה מידי פעם ריסטרט לבד אז הפיתרון שציינתי קודם עדיף לדעתי.
פורסם 2003 במאי 1022 שנים מחבר חבר'ה, נראה לי שהגזמתם פה טיפה...אני קצת חדש פה בפורומים, ממש לא בעולם המחשבים. פתחתי מילון וקצת התעצבנתי...אולי אני noobie/noob/Newbie בנוגע למונחים האיפנטיליים שלכם,אבל זה שאני מנסה להעמיק ולמצוא פתרונות לסוגיות שמטרידות אותי, לא הופך אותי למבין פחות מכם!את האמת, מהתשובות שלכם לא למדתי דבר, כי תשובה כמו "תסתכל בצד ימין", לא מקנה לאףאחד תואר של "מבין גדול", אני יכול לבד לראות שבצד ימין רשום High I.D, זה ממש לא עונה על השאלה...את ההודעה הזו אני מפנה ל- TaZoK ול- E.T.אני מכבד את הפורומים ואני מברך על הרצון של אנשים לבוא ולעזור! אני פשוט חושב שכל קטע ההתנשאות הזה חייב להפסק.תודה,Hexspeed.
פורסם 2003 במאי 1022 שנים כן,אתה צודק Hexspeed,יש פה באמת כמה אנשים שחושבים את עצמם מינימום מהנדסים בכירים בטכניון.אתה יודע?,נראה לי שזה אלו שמתעללים בהם בבתי הספר,אלו שנותנים להם כ'אפות בעורף אז פה הם יכולים להגיד מה שבא להם מבלי לפחד.
פורסם 2003 במאי 1022 שנים אנשים....די.. :-\נכון שזה יכול להיות מעליב אם אומרים משהו כזה, ולדעתי התנצלות שלהם מתבקשת (בפרטי כמובן! הפורום זה לא המקום בשביל זה!)..אבל אני לא חושב גם שאתה היית צריך לקחת את זה כ"כ קשה.בכל אופן, אם נעלבת, גם אני חושב שהם צריכים להתנצל בפרטי.ובקשר לדיון הזה: חזרה לנושא שלו, כי אחרת הוא יינעל.
פורסם 2003 במאי 1022 שנים את ההודעה הזו אני מפנה ל- TaZoK ול- E.T.אותי זה הצחיק.אסור לצחוק?ואם נפגעת - סליחה.
פורסם 2003 במאי 1122 שנים EMUL וeDonkey תוכנות שעובדות על אותן השרתים(אם אני לא טועה :-X) בכל מקרה, יש לי שתי מחשבים שמחוברים ביחד, למחשב שרת-WIN98SE ובCLIENT יש 2000PRO.בשני המחשבים השיתוף עובד עשר, ואין שום פירוולים(אני לא גר בפנטגון 8)).בשניהם ניסיתי את EMUL וeDonkey, ובשניהם הוא עושה לפעמים את הקטע הזה עם הLOWID.זה כניראה באג בתוכנות, כי כשהפעלי אותן כמה פעמים, הכל הסתדר :smoke:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.