עבור לתוכן

שווה לפרמט לפני התקנת SP3 ל XP ?

Featured Replies

פורסם

ישלי XP SP2 שהותקן לפני חודשיים (עדיין לא צבר קילומטרז' של התקנות / הסרות וכו'),

האם כדאי לפרמט, להתקין XP נטול עדכונים, נטול SP1 ונטול SP2, ואז SP3 ישירות ?

פורסם

אין שום משמעות לפרמט אם אתה יודע מה אתה עושה.

פורסם
  • מחבר

אין שום משמעות לפרמט אם אתה יודע מה אתה עושה.

לא הבנתי מה קשור "אם אתה יודע מה אתה עושה"..

השאלה היא האם כדאי לפרמט, להתקין התקנה חדשה ונקייה, ואז ישר SP3,

במקום להמשיך עם המערכת הנוכחית, שכבר עובדת מספר חודשים, התקנתי והסרתי תוכנות (לא הרבה) התקנתי עדכונים שוטפים וכו', ואז להתקין SP3.

האם המערכת תעבוד מהר יותר וטוב יותר אם אתקין עכשיו SP3 על המערכת הנוכחית, או אם אפרמט ואתקין מחדש ישירות SP3 ?

פורסם

אישית אני מעדיף להתקין SP על מערכת נקיה, זה תירוץ טוב לפרמט את כל המחשב (כן, אני מעדיף לפרמט ה-כל). :jump:

אבל... עוד לא יצא SP3 ! למה ללכת עם הראש בקיר ? :s07:

אתה מחכה לSP כי המוצר לא מוגמר ובסוף אתה מוריד גירסאת בטא או גירסא לא רישמית של SP, מה עשית בזה ? לא למדת לקח ?

פורסם

תחכה קצת עם ה- SP3, עודמ עט יוצאת גירסא רשמית.

בכל מקרה, אין ל- SP3 שום חידוש משמעותי בכלל, לא תרגיש ולא יקרה כלום אם לא יהיה לך אותה.

פורסם

לא הבנתי מה קשור "אם אתה יודע מה אתה עושה"..

הכוונה היא שפירמוט בכלל לא נחוץ אם אתה איך להשתמש במערכת שלך ולתקן בעיות.

פורסם
  • מחבר

הכוונה היא שפירמוט בכלל לא נחוץ אם אתה איך להשתמש במערכת שלך ולתקן בעיות.

לא חושב שיש קשר.

גם אם אתה "יודע להשתמש ולתקן בעיות", עם הזמן מערכת ההפעלה נעשית כבדה יותר, ככל שמתקינים ומסירים תוכנות וכו',

גם אם אתה יודע להריץ ניקוי רג'יסטרי :-)

פורסם
  • מחבר

למגיבים מעלי, אבל SP3 כן שוחרר בצורה רשמית..

פורסם

למגיב מעליי, לא הוא לא, אין אותו עדיין באתר הרשמי של מייקרוסופט, זה לא רשמי, זאת גירסא אחת לפניי.

פורסם

למגיב מעליי, כן הוא כן, למעשה הוא הרגע קפץ לי ב-windows update (לא דרך האתר).

פורסם

האם כדאי לפרמט ? לא בטח.

מה שכן בטוח שהעדכון לא רץ על XP נקי ללא העדכונים שלאחר מכן. חייב להיות לפחות SP1 או כמובן SP2 .

יותר מכך , העדכון SP3 בא ללא IE7 , כך שאם תפרמט והיה לך IE7 תצטרך להוריד גם אותו פעם נוספת ( ואולי עוד דברים שעשית לאחר הפירמוט הקודם ).

מסקנתי , לא כדאי לך לפרמט לפני התקנת SP3 .

בהצלחה

YDMTM

פורסם

אני לא מבין מה הלחץ של כולם להתקין SP3 - אני אישית מחכה לפחות חצי שנה לפני שאני מתקין איזשהו עידכון של מיקרוסופט.

מינימום היית מחכה איזה חודש, שומע קצת ביקורות מאנשים שהתקינו..

כבר קרה שמיקרוסופט דחפה את הWPA שלה לעדכונים והטכנאים זוכרים את הכאב ראש הזה.. אין לאנשים סבלנות.

בקשר לפרמוט או לא.. אז כל מה שהSP יעשה זה להחליף כמה קבצי מערכת בקבצים חדשים, ההבדל היחיד בלהתקין SP ללא פרמוט יהיה פרגמנטציה קלה ביותר עד לא מורגשת, כמו עם כל התקנה בהארדיסק מכני.

פורסם
  • מחבר

אם יצא או לא יצא SP3 - זה לא הדיון.

הוא יצא, ומי שלא מאמין (או לא חזק בלקרוא), שיניח ויצא, ואז יתייחס לשאלה.

לגבי להמתין X זמן לפני התקנת עדכון של מיקרוסופט, גם הקשקוש הזה לא רלוונטי לדיון.

לגבי פרגמנטציה - לא רק זה, יש הרבה שאריות של תוכנות שמתקינים ומסירים, ובכלל - ככל שעובר הזמן,

התקנה מחודשת של מערכת ההפעלה מחזיקה אותה להיות נקייה וזריזה יותר, גם מבחינת רג'יסטרי וכו'.

תודה בכל מקרה.

פורסם

טוב הגירסה הרשמית באמת יצאה!

וגם אני בדעה שלפרמט ולהתקין את הכל מחדש ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים