פורסם 2003 במאי 822 שנים בעקבות המפרטים המומלצים שבאתר קניתי מחשב מבוסס AMD 1700+ ואני ממש מתחרט על שלא בחרתי סלרון או פנטיום.הסיבה היא שאת כל הכסף שחסכתי בהעדפת ה-AMD גיליתי שלאט לאט אני מוציא על פתרונות קירור למפלצת הזאתהטמפ' מזנקת בקלילות אל מעל 60 מעלות ובמשחקים כבדים המחשב כובה (וזה גם שיפור שלמזלי הוכנס למעבדי AMD אחרת הוא היה נשרף לי ביום הראשון כשהפעלתי אותו ללא משחה טרמית בטעות)עכשיו בקיץ, עם כל החמסינים חבל לי על הזמן... ולא חשבתי אפילו על לעשות לו OVER CLOCKING
פורסם 2003 במאי 822 שנים קודם כל תשנה כותרת ותקרא את חוקי הפורוםעכשיו ככהלפי מה שאני מבין קנית את המחשב הזה לאחרונה כי כולם אמרו (בצדק) שהוא מצויין ל-OCהטמפרטורות שאתה מציג יכולה להעיד על אחד משני דברים1. לא התקנת את ההיט סינק נכון, לא מרחת גריז, או שסתם עשית משהו לא בסדר2. קנית מעבד עם ליבת palumiro הישנה ולכן המעבד שלך ממש חם.בכל מקרה אם היית קורא את ההמלצות ואת ההסברים עד הסוף לא היית מגיע למצב הזה
פורסם 2003 במאי 822 שנים פנטיום4 או סלרון שמבוסס על הליבה של ה P4 לא מתחממים פחות.כל מה שצריך זה גוף קירור סביר ב 60 ש"ח ומאוורר 80 מ"מ במארז סביר.המעבד שלך לא מתחמם יותר משום P4.
פורסם 2003 במאי 822 שנים מחבר טוב אז ככה,אני לא יודע מה זה ליבת palumiro אבל הוא 0.13 מיקרון אם לזאת הכוונה(אמור להתחמם פחות...)את ההיטסינק פירקתי והתקנתי שוב וגם ניקיתי גריז ומרחתי מחדש לפי ההוראות באחד המדריכים פה באתר אבל זה לא שינה כלוםהוספתי מאוורר ב-30 ש"ח למארז וירדה הטמפ במעלה אחת עד שתיים... מאכזב ביותר(אני לא מתכוון להציף אותו במאווררים כי זה יעשה המון רעש וזה גם לא תנאי של AMD, הם טוענים שהמאוורר הבסיסי מספיק!)אתה יכול לתת קישור לגוף קירור סביר ב-60 ש"ח ומאוורר 80 מ"מ (זה לא מה שקונים ב-30 ש"ח?)
פורסם 2003 במאי 822 שנים אתה בטוח שהוא 0.13?תבדוק ב-sandra או aida32לא יכול להיות ש-0.13 שהותקן כמו שצריך יפעל ב-60 מעלותיש לי מעבד 1800+ על 0.18 בלי קירור מיוחד הכל זול שעובד על 55-60 מעלותהמעבד שלך אמור להתחמם הרבה פחותאולי שמת את ההיטסינק הפוך?
פורסם 2003 במאי 822 שנים אולי שמת את ההיטסינק הפוך? אני מקווה שהתכוונת למאוורר לא נראה לי שהוא עשה כזה דבר כי המאוורר בא בדרך כלל כבר מחובר להיטסינק...
פורסם 2003 במאי 822 שנים לא ! יש פס מתכת שקוע בצד אחד ,זה צריך להתאים לחלק המורם בסוקט.אם הוא הרכיב הפוך זה פשוט יהיה חם יותר.אני בספק רב שהמעבד בתנאים סבירים יציג טמפ של 60 מעלות ,משהו לא תקין אצלך.
פורסם 2003 במאי 922 שנים התכוונתי למה שאמרתי כמו שאתה יכול לראות בתמונה יש מדרגה בצד הרחוק של הבסיס. המדרגה צריכה להיות על הצד הבולט בסוקט אחרת יש מגע מינמלי בין הליבה להיטסינק
פורסם 2003 במאי 922 שנים אחי המחשב הקודם שלי היה עם מארז פשוט זוועה הספק ישב בצורה שמנעה כל גישת אוויר למעבדוהטמפרטורה הייתה בהתאם בסופו של דבר הוצאתי את הספק והדבקתי אותו ללמעלה של המארז וכל הבעיות נפתרו אולי תנסה גם (מאוד חשוב להדביק אותו כי אחרת אתה בטעות מושך בכבל הספק נופל והמחשב נכבה אמא שלי עשתה את זה באמצע partition magic תנחש מה קרה) ועוד משהו יש מדבקה על המארז שנקרעת כשמוציאים את הספק וזה מבטל אחריות אל תגיד שלא הזהרתי אותך
פורסם 2003 במאי 922 שנים לא התקינו לך את המאורר טוב...הרכבתי לחבר שלי מחשב עם היטסינק זול ו AXP 2000 והוא לא עובר את ה 50עריכה:והמארז שלו זה גם מארז מידי שיש רווח של כמה סנטימטרים בין הספק להיטסינק
פורסם 2003 במאי 922 שנים בלתי אפשרי.תבדוק כי הנתונים שנתת פה לא הגיוניים.עם מעבד כמו שלך 0.13 1700+ אני באוברקלוק (עם הקירור הג'נרי) בשיא החמסין טמפ' 31 מעלות +לא מגיע ל-47 מעלות אפילו...מבין ?
פורסם 2003 במאי 922 שנים אני עם 2100+ והמאורר מכוון לכמעט הכי נמוך(תראה איזה למטה)ואני בפול מאמץ(אחרי 20 שעות PRIME 96) על 40 מעלותובמנוחה 30-35ודודים שלי עם המאוור המקורי(חוץ מזה אותו מפרט) והם ב-43 במאמץו-33-48 במנוחהאז חייב להיות או שלו מחובר ההיסטינק כמו שצריך או שהמאוור הרוס או משהו כזה או שאין לך 0.13 מיקרון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.