עבור לתוכן

בעיית התחברות ל-XBox Live

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

במשך כמה שבועות שיחקתי ב COD4 בXBOX LIVE ללא כל בעיות

יום אחד התחילו בעיות חיבור. כשניסיתי להתחבר קיבלתי הודעה "you need to be log in to XBox Live in order to play" למרות שהייתי מחובר (סטטוס און ליין). מאז אותו יום לא הצלחתי להתחבר. גם לMarket place אני לא יכול להכנס. כשעשיתי Network Test הכל היה בסדר חוץ מ NAT שהיהmoderate. לא שמתי לב אם לפני כן ה NAT גם כן היה moderate או לא. האם זאת יכולה להיות הבעיה ואם כן מה עליי לעשות?

דרך אגב כשעה לםני שהתחילו בעיית ההתחברות שיחקתי בXBOX LIVE ללא כל בעיה

אני משתמש בראוטר של סימנס

פורסם

יכול להיות שנגמר לך המנוי זהב ?

פורסם

מה הקוד שגיאה?

פורסם

שלום לכולם

במשך כמה שבועות שיחקתי ב COD4 בXBOX LIVE ללא כל בעיות

יום אחד התחילו בעיות חיבור. כשניסיתי להתחבר קיבלתי הודעה "you need to be log in to XBox Live in order to play" למרות שהייתי מחובר (סטטוס און ליין). מאז אותו יום לא הצלחתי להתחבר. גם לMarket place אני לא יכול להכנס. כשעשיתי Network Test הכל היה בסדר חוץ מ NAT שהיהmoderate. לא שמתי לב אם לפני כן ה NAT גם כן היה moderate או לא. האם זאת יכולה להיות הבעיה ואם כן מה עליי לעשות?

דרך אגב כשעה לםני שהתחילו בעיית ההתחברות שיחקתי בXBOX LIVE ללא כל בעיה

אני משתמש בראוטר של סימנס

הקונסולה שלך במקרה פרוצה ?

אם כן מאוד יכול להיות שקבלתה באן לקונסולה

פורסם
  • מחבר

לא, הקונסולה לא פרוצה

לא נגמר לי המנוי זהב

אני לא מקבל קוד שגיאה רק הודעה "you need to be log in to XBox Live in order to play" אבל אני כבר בפנים.

אם אני מבין נכון בכדי להכנס לMARKETPLACE אין צורך במנוי זהב וכסף מספיק, אבל גם לשם אני לא מצליח להתחבר. כל מה שאני רואה זה את האייקון שמנסה להתחבר ( הXBOX עם הנקודות שרצות מסביבו)

פורסם

לא מכיר את הבעיה הזאת אבל אני יעשה חיפוש ויבדוק

היו שמועות פעם שמיקרוסופט תיתן באן לקונסולות מאזור לא מורשה

אבל לא ראיתי אף דיווח על זה

ככה שצריך לבדוק גם את העניין הזה

פורסם

זה קורה לך בכל הבליידים או רק בבלייד של הלייב שזה לא עולה כי קורה לי לפעמים שהבליידים לא עולים אבל אני עדיין יכול לשחק ברשת

פורסם
  • מחבר

טוב חברים, אז ככה כמו שהופיעה הבעיה ככה היא גם נעלמה

נסיתי להתחבר היום והכל עובד חלק. עשיתי בדיקת רשת וכעת בNAT רשום OPEN אז אני מניח שזאת הייתה הבעיה. אין לי מושג איך ה NAT השתנה ולכן אני אשמח אם מישהו יודע איך לשנות את ה NAT למקרה שבעתיד תחזור הבעיה

פורסם

אולי תעשה את תהליכי שינוי סוג הnat או תקבע לקונסולה IP קבוע . יש כאן מדריך http://www.portforward.com/networking/staticip-xbox360.htm

עדיין אני חושב שאפשר לשים אותו דבר בgateway ו בDNS ולתת לrouter לשבור את הראש זה עובד אצלי בPC מול router של linksys. לwii שלי קבעתי גם IP קבוע כי אחרת זה עושה בעיות ב SSBB .

אתמול היה לי חיבור גרוע לחו"ל אולי היו לך בעיות בגלל הספק שירות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים