פורסם 2008 במאי 617 שנים היי, אתמול, ללא כל התרעה או אזהרה, הפסיקו לעבוד חיבורי הUSB במחשב שלי. פתאום העכבר לא עבד, ניסיתי עכבר אחר, גם לא עזר. ניסיתי לחבר אותו גם בעזרת מתאם לחיבור הירוק שלו, וגם לא עבד. כל התקן USB שאני מנסה לחבר הוא לא מזהה אותו. מה קרה? תודה לעוזרים.
פורסם 2008 במאי 617 שנים תאפס ביוס.תבדוק את חיבורי ה USB מחוץ לסביבת הוינדוס (לדוגמא זיהוי DOK במערכת ההתקנה של הוינדוס, שימוש במקלדת\עכבר USB במערכות הפעלה LIVECD למינהם וכו').
פורסם 2008 במאי 617 שנים מחבר מה הכוונה "לאפס ביוס"? אני יודע איך להיכנס לביוס, אבל מה הכוונה "לאפס?".
פורסם 2008 במאי 617 שנים תבדוק בביוס אם הUSB הוא על ENABLEאם לא , אז תעשה אותו על ENABLEותבדוק אם ההתקנים עובדים .. אם לא .. תמחק את הדרייברים של הUSB ותתקין שובזה לנבוע מספק כוח גם , איזה ספק יש לך ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.