עבור לתוכן

הרחקת עטלפים

Featured Replies

• תגובות 30
  • צפיות 11.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אז למישהו יש פתרון לבעיה שלי? :-\

פורסם

יצא לי לשאול היום את ד"ר נחום אולנובסקי ממכון ויצמן, כי דיי סיקרן אותי כל הקטע הזה.

זו הייתה סתם שאלה כזו על הדרך במסדרון כי הוא קצת חדש שם ואני לא מכיר אותו מספיק טוב.

הוא אומר שאין פתרון פשוט ויעיל (ראה ערך טייפון), ולמען האמת הם דיי מועילים אם משלימים עם הימצאותם בסביבה.

כי מלבד הלכלוך הם לא מרעישים או משהו כזה.

מחשבה שעלתה לי כרגע... מה עם לרסס את הפירות? ככה להזמין איש מקצוע וכל זה.

פורסם

לגבי יונים יש שיטה פשוטה מאוד...

שים דיסקים / מראה ואז שהן רואות את עצמן (יש להם ראיה של 360 אז אם הן יושבות הן גם יראו) הן נבהלות, שיטה בדוקה, אבל אם היא בכל זאת לא עוזרת אז לעבור דירה או לקנות את הטייפון G למרות שנראה לי שלעבור דירה זה יותר זול =\

פורסם
  • מחבר

יצא לי לשאול היום את ד"ר נחום אולנובסקי ממכון ויצמן, כי דיי סיקרן אותי כל הקטע הזה.

זו הייתה סתם שאלה כזו על הדרך במסדרון כי הוא קצת חדש שם ואני לא מכיר אותו מספיק טוב.

הוא אומר שאין פתרון פשוט ויעיל (ראה ערך טייפון), ולמען האמת הם דיי מועילים אם משלימים עם הימצאותם בסביבה.

כי מלבד הלכלוך הם לא מרעישים או משהו כזה.

מחשבה שעלתה לי כרגע... מה עם לרסס את הפירות? ככה להזמין איש מקצוע וכל זה.

אז יש פתרון כלשהו , אתה יכול לברר לי מה הוא?

תודה

פורסם

זה לא מצחיק,החיות האלו מעבירות כלבת.אפילו אייס ונטורה מתעב אותם....

מה פתאום הם לא מעבירים שום מחלות לי היו עטלפי פירות , הם לא עושים כלום אבל הם כן עושים רעש אבל לא משהו חזק .

zam בקשר למה שאמרת לרסס על הפירות, אתה מתכוון לררס רעל ? או משהו שהעטלפים לא אוהבים? וככה לא יחזרו למקום

פורסם

אז יש פתרון כלשהו , אתה יכול לברר לי מה הוא?

תודה

רק כריתת עצים (או פלקון).

מה פתאום הם לא מעבירים שום מחלות לי היו עטלפי פירות , הם לא עושים כלום אבל הם כן עושים רעש אבל לא משהו חזק .

zam בקשר למה שאמרת לרסס על הפירות, אתה מתכוון לררס רעל ? או משהו שהעטלפים לא אוהבים? וככה לא יחזרו למקום

כן. ולאו דווקא ריסוס מיוחד לעטלפים, אלא כל ריסוס פירות.

• 1 שנה מאוחר יותר...
פורסם

*צונזר*

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

*צונזר*

פורסם

אתה שרוט .

נרשמת לפה בשביל לפרסם את האתר שלך .

נראה לי שתוך שנה הוא כבר פתר את הבעיה שלו .

פורסם

אני דווקא נתקלתי בחברה הזאת לא מזמן.

האתר נראה מקצועי עם המון חומר מעשי ותיראורטי על המזיקים השונים שהדברה אלקטרונית מטפלת בהם:

זה החלק על עטלפים:

http://www.magnor.co.il/pest.asp?ID=6

ככה נראית הגברה אלקטרונית. רמקולים קטנים שמשדרים גלי קול בטווח שמפריע למזיקים (לכל מזיק טווח משלו).

25.jpg

פורסם

אלכס אתה שמת לב שהדיון מלפני שנה ? ::)

פורסם

רק שתדעו שעטלף היא חיה מוגנת ככה שאם תתקשרו לעירייה ותתלוננו שעטלפים נכנסים לכם הביתה (במקרה שלי) הם יגידו שאין מה לעשות על פי חוק אסור לגעת בהם

ככה שרשתות פתרו את העניין אצלי

פורסם

אלכס אתה שמת לב שהדיון מלפני שנה ? ::)

OMG

*slap myself*

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים