פורסם 2008 במאי 517 שנים יש לי חצר עם הרבה עצי פרי מה שגורם לעטלפים לבוא והם מלכלכים לי את הקירות החיצונים של הבית בכמות מטורפתמישהו מכיר פתרון לא יקר להרחיק אותם?תודה מראש.
פורסם 2008 במאי 517 שנים תן להם לשמוע קצת צליל של 20K, (גובה הצליל?)ואני מבטיח לך שלא תראה עוד עטלף בחיים שלך.הצליל משגע אותם, והם מייד בורחים. הדרך זולה מאד,ויעילה מאד. אך מעט אכזרית, לשקולך.נ.ב: אם בכל זאת, תרצה לנסות את השיטה,ולא תמצא את הצליל, יש לי אותו.(ואם אתה שואל אם השיטה בדוקה, התשובה כן)
פורסם 2008 במאי 517 שנים ^^בדיוק מה שבאתי לרשום, יש דבר כזה באייס ומקומות דומים וה"צפצפה" הזאת מתחברת לחשמל ומשמיעה צלילים בתדר מסוים שבאמת משגע אותם.הייתי מציע לך לבדוק את זה שם אולי.
פורסם 2008 במאי 517 שנים מחבר נ.ב: אם בכל זאת, תרצה לנסות את השיטה,ולא תמצא את הצליל, יש לי אותו.(ואם אתה שואל אם השיטה בדוקה, התשובה כן)אם תוכל לשלוח לי אותו(או להגיד לי מאיפה להוריד) זה יהיה מצויין , כי אני באמת כבר לא יודע מה לעשות , בדיוק סימנו לסייד את הבית ;/
פורסם 2008 במאי 517 שנים איפה אתה גר שיש לך עטלפים בגינה?אגב.. תגידו יש איזה תדר שמשגע ציפורים? כאלו רגילות שמצייצות בבוקר?
פורסם 2008 במאי 617 שנים מה רע בציפורים שמצייצות על הבוקר?הן מעירות אותך באיזה 5 בבוקר וזה מעצבן.(מצטרף עם שיטה להרחקת יונים... הן מחר**** לי את המרפסת ושנים לא מצליח להפטר מהם!)
פורסם 2008 במאי 617 שנים הן מעירות אותך באיזה 5 בבוקר וזה מעצבן.(מצטרף עם שיטה להרחקת יונים... הן מחר**** לי את המרפסת ושנים לא מצליח להפטר מהם!)טוב האמת אני כבר ער בשעה כזו.ולמען האמת אני נורא נהנה לצאת עם הקפה לגינה ולשמוע אותן ככה מצייצות.וזה לא 5 בבוקר אלא 6 וחצי פלוס מינוס 3 דקות. לגבי החרא שלהן, יש מעמדים מיוחדים בצורת מסמרים עומדים שמניחים על אדן החלון / מרפסת, או כל מקום עליו הן יושבות, כך אתה יכול למנוע מהןלשבת ולחרבן.אתה יכול גם לעשות רשת חשמלית ולפרוס אותה על המקום עליו הן יושבות.או לקנות טייפון G ולהתקין אותו במרפסת.להלן קישור: http://www.israeli-weapons.com/weapons/naval/typhoon/Typhoon.html
פורסם 2008 במאי 617 שנים מחבר איפה אתה גר שיש לך עטלפים בגינה? אגב.. תגידו יש איזה תדר שמשגע ציפורים? כאלו רגילות שמצייצות בבוקר? מושב במרכז , וזה הורג אותי כל בוקר הקירות בבית רק מלאים ביותר חרא שלהם (והם מחרבנים גם בחלונות)
פורסם 2008 במאי 617 שנים ציטוט של : zamלגבי החרא שלהן, יש מעמדים מיוחדים בצורת מסמרים עומדים שמניחים על אדן החלון / מרפסת, או כל מקום עליו הן יושבות, כך אתה יכול למנוע מהןלשבת ולחרבן.אתה יכול גם לעשות רשת חשמלית ולפרוס אותה על המקום עליו הן יושבות.או לקנות טייפון G ולהתקין אותו במרפסת.להלן קישור: http://www.israeli-weapons.com/weapons/naval/typhoon/Typhoon.html
פורסם 2008 במאי 617 שנים תנסה את זה:תצטייד ב shotgun ואת הקליעים תטבול במים קדושים. (אם יש לך גישה לקליעי כסף, יכול לעזור)קח כמה צלבים\מגן דוד (לא הוכח אם הם נוצרים או לא) בכיס.תשחיז כמה יתדות עץ.תבקש מאמא שרשרת של ראשי שום.תקנה פנס עם נורת UV סגול.צא בלילה וחפש את הקן שלהם. אתה חייב למצוא את המנהיג\המלך ולהרוג אותו ראשון. אחר כך זה יהיה די קל עם כל השאר.אל תשכח לספר איך הלך.
פורסם 2008 במאי 617 שנים בקטע של המסמרים זה לא עובד, ואני לא חושב שיש לי כסף לטייפון הזה... לעומת זאת שמעתי שמערכת טילים ליירוט מטרות באוויר עולה גרושים למדינה אז אקנה לי כמה כאלה כבר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.