עבור לתוכן

למה אין הבדלים ממשיים בגרסאות השונות של GTA4

Featured Replies

פורסם

אם הPS3 משתמש בבלו ריי שיש להם 50 GB אז למה אין הבדל ממשי בגרפיקה לעומת הXBOX שמשתמש בדיסקים בעלי יכולת איכסון קטנות יותר כמיטב ידיעתי..

המתכנתים יכלו לנצל את הייתרון הזה של הPS3 ? או שזה לא רלוונטי?

פורסם

זה אמור להיות אותו משחק אתה לא יכול לשים 8 גיגה של תוכן ואז להוסיף משום מקום עוד 42 גיגה של תוכן לPS3

פורסם

היתרון של הבלו רי בדור הזה לא קשור לגרפיקה

אלה ליותר תוכן

לדוגמה אם יעשו GTA5 גדול יותר אז יהיה יותר קל למפתחים לפתח את זה לPS3

בגלל האפשרות אכסון הנוחה יותר

פורסם

מחזק , אם המשחק צריך לצאת זהה - הוא מוגבל ע"י הפלטפורמה הנחותה בענין הזה (אני מדבר על איחסון , גם גירסאות בלי דיסק קשיח וגם מדיות DVD DL במקסימום)

ליביו

פורסם

בגלל זה שחקני ה PS3 מעדיפים שייצאו משחקים אקסקלוסיביים במקום משחקים שירוצו על שתי הפלטפורומות.

תחשבו איך GTA4 היה יכול להראות....

פורסם

הוא לא היה נראה יותר טוב.. גם ככה בקושי הקונסולות סוחבות אותו

פורסם

הן עדיין לא סוחבות אותו כמו שצריך בגלל המפתחים, ולא בגלל הגבלות של הקונסולה.

זה קרה גם ב-PS2, לוקח למפתחים זמן לדעת ולהשתפשף בפיתוח לקונסולה מסויימת, להבין את כל הפינות והשטיקים בה.

כמובן שזה לא עוזר לפתח לשני קונסולות שונות.

פורסם

יש רצוי ויש מצוי

הרצוי זה שהמשחק יעבוד כמו שצריך

והמצוי זה שמשחק עובד בצורה גבולית (אפילו לא על 1080P)

מה לעשות

פורסם

האמת היא שאם להאמין לפוסטים באינטרנט אפילו לא על 720p...

אבל לדעתי אפשר להוציא מה PS3 הרבה יותר...

פורסם

מה קשור הגודל של הדיסק לגראפיקה? חוץ מזה,בPS3 זה ניראה פחות טוב.

זה בגלל שהPS3 לא מסוגל להריץ את המשחק כמו שצריך על 720P כמו ה360 אז הורידו את הרזולוציה ל640P

firefox2007030510093378ds2.jpg

פורסם

רוב האתרים חושבים קצת אחרת ממך ומסכמים בזה שזה נראה שונה בעיקר מאשר יתרון לאחת הקונסולות.

יותר חד - אין ויכוח , יותר טוב מבחינה כללית ? על זה כבר יש, זה מאוד תלוי בסצינה , תעיף מבט על הסצינות של הטיסה במסוק לדוגמא - הPS3 נראה משמעותית טוב יותר.

בקשר לאפשר יותר - אין לי ספק.

ליביו

פורסם

הם ניראים בידיוק אותו דבר רק שבPS3 זה פחות חד,אין מה לעשות עם מעבד גרפי חלש יותר אתה פשוט לא יכול להוציא גראפיקה טובה יותר וצריך להשלים עם זה.

ראיתי את כל ההשוואות שיש על המשחק הזה וזה פשוט ככה.

ועל מה אתה מדבר במסצנה עם המסוק? אתה מתכוון להשוואה הגרועה הזאת שבכל תמונה זה בכלל מקום אחר בזמן אחר? תעשה לי טובה.

תיראה השוואה שזה באותו מקום ואותו זמן של יום ותיראה איך בשנייהם זה אותו דבר בידיוק רק בPS3 זה פחות חד.

סתם מנסים לטשטש את זה שבPS3 זה ניראה פחות טוב על ידיי השוואות לא נכונות.

רק שתדע שזאת לגמריי לא השוואה נכונה:

ב360 זה בבוקר ובPS3 זה בערב.

vsapril29small1.jpg

ולא רק אני אומר את זה..

http://www.videogamer.com/features/article/29-04-2008-389.html

תיראה גם השוואה של GAMETRAILERS בHD ואם תסתכל ממש טוב תוכל לראות שבPS3 הFPS יורד מתחת ל30 יותר פעמים מה360.

פורסם

משוחדים ע"י מייקרוסופט.

פורסם

דיברתי על המסוק בלילה בGT , אבל מילא.

בכל המקומות מדברים על PP יותר טוב ותאורה יותר טובה בגירסאת הPS3 ופריימרייט קצת יותר יציב אם כבר (וכן ראיתי את ההשוואה בHD).

ציטוט מגיימספוט שטוען שהמצב הוא אותו הדבר:

The visuals, which don't always hold up to close scrutiny but are impressive during typical gameplay, are comparable and feature the same quirks (shadows that flicker, for example) on both consoles.

ציטוט מIGN:

Sure, there are framerate hitches here and there and (particularly on 360) there is some texture pop-in, but it actually runs better than I expected.

For those wanting to know which version looks better, the edge goes to the PS3. The textures and framerate are comparable, but the PS3 has far less pop-in. The 360 has richer colors, but the PS3 has better anti-aliasing making it look a little cleaner. Because GTA IV can preload onto the PS3 hard drive, the in-game loads are faster. Don't worry Xbox owners, the load times are rarely more than 30 seconds and don't occur very often. The slight visual edge goes to PS3, but the 360 is no slouch. Either version will do you proud.

ראיתי ושיחקתי בשתי הגירסאות , אז אני לא אומר את זה בתיאוריה ומהשוואת תמונות על מסך מחשב אלא מלראות איך שני המשחקים מתנהגים בLIVE.

אישית אני מעדיף את הPS3 בגלל השלט וזמני הטעינה , אבל כשיצא הDOWNLOADBLE CONTENT אין לי ספק שאני מאוד אתעניין בגירסא של הXBOX.

ההבדלים הגרפים בין ה2 הם כ"כ מינורים שהם לא פקטור , ועובדה שכל האתרים שבד"כ קוטלים את הPS3 או את הXBOX ומורידים ניקוד אם יש הבדלים לא העירו ולא שינו ניקוד.

ליביו

פורסם

דיברתי על המסוק בלילה בGT , אבל מילא.

בכל המקומות מדברים על PP יותר טוב ותאורה יותר טובה בגירסאת הPS3 ופריימרייט קצת יותר יציב אם כבר (וכן ראיתי את ההשוואה בHD).

ציטוט מגיימספוט שטוען שהמצב הוא אותו הדבר:

The visuals, which don't always hold up to close scrutiny but are impressive during typical gameplay, are comparable and feature the same quirks (shadows that flicker, for example) on both consoles.

ציטוט מIGN:

Sure, there are framerate hitches here and there and (particularly on 360) there is some texture pop-in, but it actually runs better than I expected.

For those wanting to know which version looks better, the edge goes to the PS3. The textures and framerate are comparable, but the PS3 has far less pop-in. The 360 has richer colors, but the PS3 has better anti-aliasing making it look a little cleaner. Because GTA IV can preload onto the PS3 hard drive, the in-game loads are faster. Don't worry Xbox owners, the load times are rarely more than 30 seconds and don't occur very often. The slight visual edge goes to PS3, but the 360 is no slouch. Either version will do you proud.

ראיתי ושיחקתי בשתי הגירסאות , אז אני לא אומר את זה בתיאוריה ומהשוואת תמונות על מסך מחשב אלא מלראות איך שני המשחקים מתנהגים בLIVE.

אישית אני מעדיף את הPS3 בגלל השלט וזמני הטעינה , אבל כשיצא הDOWNLOADBLE CONTENT אין לי ספק שאני מאוד אתעניין בגירסא של הXBOX.

ההבדלים הגרפים בין ה2 הם כ"כ מינורים שהם לא פקטור , ועובדה שכל האתרים שבד"כ קוטלים את הPS3 או את הXBOX ומורידים ניקוד אם יש הבדלים לא העירו ולא שינו ניקוד.

ליביו

נכון ההבדל בגראפיקה הוא שטוטי וחסר טעם לבדיקה ממשית אפילו אבל אם כבר...

בPS3 זה לא שהתאורה יותר טובה או משהו אלה זה כי שמו יותר smooth edges בגלל שהרזולוציה קצת נמוכה יותר.

אבל עזבו,באמת נכנסו לוויכח הזה יותר מידיי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים