פורסם 2008 במאי 517 שנים כעיקרון צילמתי את ה-R6 באולם התצוגה של מטרו ימאהה (מודל 2008 ;D), רציתי לשמוע לגבי 2 תמונות האלה, אם צריך לשפר וכו'....
פורסם 2008 במאי 517 שנים שים לב שחתכת את המצרעת, המראות והידית בלם הראשונהבשניה צריך להפיטר מהרקעבסך הכל יש שיפור מהתמונה הקודמת
פורסם 2008 במאי 617 שנים אתה מבלה בסוכנות שלהם כל היום??הייתי יורד טיפה בזוית ודואג שלא יראו את האופנוע מאחוריו
פורסם 2008 במאי 617 שנים איכות התמונה היא מצויינת, היתי ממליץ לך לעבוד קצת על הקטע של להשאיר אובייקט לבד ולהתעלם מכל הרקע.
פורסם 2008 במאי 617 שנים מחבר רותם, אני לא מבלה כל יום בסוכנות, אבל אתה יודע, בתור פאנבוי של ימאהה אז בשמחה. אבל אני לא יכול כל יום כי זה ממש רחוק, אני גר בפ"ת והסוכנות בכלל בת"א. ו... הלוואי ויכולתי להסתיר את שאר האובייקטים אבל זה קשה כשיש את שאר האופנועים, נראה לך אני אזיז את האופנועים ואצלם? הם יעיפו אותי משם.
פורסם 2008 במאי 717 שנים מחבר תנסה לצלם באורך מוקד הכי ארוך ובצמצם הכי פתוחאורך מוקד הכוונה לאורך חשיפה?
פורסם 2008 במאי 817 שנים אורך מוקד הכוונה לאורך חשיפה?אורך מוקד הכוונה ל"זום מקסימלי", אם אני זוכר נכון אתה עם הפנטקס K100D ועדשת קיט 18-55? אז האורך מוקד הכי ארוך שלה זה 55..רק הצמצם שלה 5.6 באורך מוקד הזה שזה באסה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.