עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קייס ארון קבורה

Featured Replies

פורסם

החלטתי שנמאס לי מהמארז המלבני המוכר והנפוץ (כן אני יודע שזאת הצורה הכי טובה לניצול שטח למחשב, אבל נמאס). אז חשבתי, חישובים. תיכננתי תיכנונים. ויצא לי הרעיון הזה p4200234wa4.th.jpg סטייל ארון קבורה מהישנים. כמו שאתם רואים כל הרכיבים נכנסים יפה ויש מקום לתוספות. זה עשוי מפוליגל ואני כרגע עובד על האלומניום הסופי. הצעות לשיפורים הערות הארות. יתקבלו בברכה. :cool2:

פורסם

אני הייתי שם את כונן הדיסקים למטה.

הכוונה היא במצב מאוזן, בצלעה התחתונה של המארז. הכוונה היא אם לחלק את המארז ל2 טרפזים שווי שוקיים, אז בטרפז עם הגובה היותר גדול בצלע הבסיס הקטנה. (וואו! ממש סינית)

זהו בעקרון, לדעתי ככה זה ממש מגניב. זה אם המארז הולך לשכב ככה כמו שהוא בתמונה.

אם לא אז תראה איך הוא יעמוד ונציע רעיונות אחרים וניראה :]

פורסם

בן כמה המחשב שאתה כבר מודד לו ארון קבורה ? ;D

רעיון מקורי :xyxthumbs:

הייתי מארגן איזו תאורה ירוקה שם בפנים...

פורסם

רעיון סבבה, למען האמת היה לי גם אני חשבתי עליו אך מפאט חוסר מקום ירדתי מיזה על כל אופן

הייתי מארגן איזו תאורה ירוקה שם בפנים...

תומך חלקית. לעניות דעתי אין מקום לעשות חלון למארז הזה זה סתם יגרע מהרעיון המקורי, קופסא שחורה ורעה, חלון יעשה את זה מכוער וסטדנרטי.

מה שאני מציע זה :

1) על המכסה לשים צלב כסוף (אופציה שכדי לך לשקול זה שהקו של הצלב שהוא אופקי יהיה איפה שהCDROM יהיה ואז הוא יצא קדימה וככה הוא גם יהיה מוסווה)

2)המכסה יהיה מורכב משני פלטות אחת על השניה, איפה שהצלב יהיה תעשה מגרעת מסביב ושם תכניס לדים ככה שהם יהיו מוסווים ויעניקו הילה לצלב כשהם עובדים

אותו רעיון הייתי עושה מסביב לפנאל או בסמוך לקצוות של הפנאל מקדמת המארז.

זהו מעבר לזה, פתיחת חלונות ודברים כאלה, סתם יגרעו. לפעמים תוספות מיותרות גורעות מPRODUCT הסופי

HTH

אגב מה זה פוליגל ?

מתוך תחושה שלא הייתי נהיר מספיק לגביי הדאבל פלטות אז ככה שכבה תחתונה אתה גוזר לפי המארז וזהו. על ה-1 אתה מלביש את הלדים , שכבה שניה שאתה מלביש על שכבה-1 אתה יוצר מגרעת ממש מסביב לצלב ככה שמשם יפלט אור ועדיין לא יראו את הלדים. אותו הרעיון אתה מיישם לקונטור שמסביב.

פורסם

חחחח קטלני אהבתי.!!! :xyxthumbs:

תגיד מתי הוא נפטר אחי.?!?!? חחח

רעיון יפה.!

פורסם

לקחתי כמה רעיונות שנזרקו פה ותרגמתי לשרטוטים ב sketchup. צירפתי להודעה את השרטוטים עצמם ותמונות. אני ממליץ לך בחום לתכנן את המארז מראש באמצעות sketchup, זה יעשה לך חיים קלים. ואם אתה כבר מתחיל פרויקט של בניית מארז, למה שלא תפתח יומן פרויקט בפורום 'יומני פרויקטים'?

[attachment deleted by admin]

פורסם

למה דווקא סמלים דתיים?

כדאי לקחת משהו שיותר מדבר ליוצר

פורסם

^^

012_5012~Playboy-Bunny-Posters.jpg

::)

אחלה רעיון! אולי גם אני אאמץ אותו ברשותך בקיץ

פורסם

hello!

im mister Copycat,and im gonna copy your work :)

have a nice day!

פורסם

למה דווקא סמלים דתיים?

כדאי לקחת משהו שיותר מדבר ליוצר

צודק, פשוט הדבר הראשון שקפץ לי לראש. ול D0ri, מה קרה, הפלייבוי מת? :P

פורסם
  • מחבר

הבנתי את הרעיונות שלכם ויש פה כמה טובים שאהבתי. התכנון המקורי היה לעשות את כל הפנל הקדמי מפלקסיגלס. אבל במחשבה שני אולי רק חלק אולי לא. המארז אמור לעמוד (הכנתי לו מדף מיוחד בבית). כדי שיראו את הצורה בשלמותה. כן התחלתי בsketchup אבל אני בכלל למתקרב לרמה של השרטוטים פה. הרכיבים שראיתם בתוך המחשב זה לא הרכיבים שיכנסו בסוף, זה רק לצורך מדידות. פוליגל זה יריעות פלסטיק שעולות כלום למטרים רבועים וקל לעבוד איתו ואם הוא נהרס אתה פשוט חותך חדש.

אני הייתי שם את כונן הדיסקים למטה.

הכוונה היא במצב מאוזן, בצלעה התחתונה של המארז. הכוונה היא אם לחלק את המארז ל2 טרפזים שווי שוקיים, אז בטרפז עם הגובה היותר גדול בצלע הבסיס הקטנה. (וואו! ממש סינית)

זהו בעקרון, לדעתי ככה זה ממש מגניב. זה אם המארז הולך לשכב ככה כמו שהוא בתמונה.

אם לא אז תראה איך הוא יעמוד ונציע רעיונות אחרים וניראה :]

לא בדיוק הבנתי למה אתה מתכוון. :s05:

ולסיום כן זה יהיה רעיון טוב לפתוח את זה ביומן פרוייקטים. יאללה תגובות

פורסם

sketchup ממש קלה ללימוד, השרטוטים שצירפתי מאוד פשוטים להכנה. כדאי לך להשקיע את הזמן ללמוד איך להשתמש בה, התוכנה הזאת (יחסית לעלות שלה :)) היא כלי חזק מאוד. גם אני לא בדיוק הבנתי למה התכוון mazafaka, אבל אני חושב שזה כנראה אחת משתי האופציות ששירטטתי בתמונה המצורפת.

[attachment deleted by admin]

פורסם

אם כבר, אז שהמגש של הCD יהיה הקו האופקי של הצלב.

כמו שנאמר, אתה יכול לחלק את המארז לשני טרפזים ככה שיהיה לך מדף באמצע ועליו לשים את הכונן.

נראה לי יהיה מגניב :)

פורסם
  • מחבר

אהההה עכשיו הבנתי למה הוא מתכוון. זה מציב קצת בעיה. בגלל מספר סיבות. 1 אני תיכננתי שכל הפנל הקידמי הוא בעצם דלת אחת גדולה ואני לא רוצה שיהיה בה חורים כאלו. 2 בתכנון שלי הספק ההרד דיסק והכונן האופטי יושבים למעלה. להשאיר מקום למטה למערכת קרור מים פנימית שעוד לא החלטתי אם תהיה או לא תהיה תלוי בתקצוב. ומעבר לזה שפשוט בא לי לשים אותו למעלה :screwy: ככה אני ועניין נוסף, הרעיון של הצלב לא בא ממני ואני לא חושב שאני ישתמש בו. אבל אני לא פוסל על הסף כלום.

פורסם

לא הייתי 3 ימים בבית כדי לענות, עמכם הסליחה.

בכל מקרה, התכוונתי לאפשרות הימנית בשרטוט של קודמאנקי. קירור מים תוכל לשבת במקום בו שמת בהתחלה את הכונן דיסקים וזה יצמצמם את הדרישות של המשאווה של המערכת (גובה ראש וזה, לא התעמקתי בזה מספיק מעולם).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.