עבור לתוכן

מסך מחשב לplaystation 3

Featured Replies

פורסם

שלום רציתי לשאול מספר שאלות לפני שאני קונה את הplaystation 3

1) אם ניתן לחבר את הps למסך מחשב ושהאיכות עדיין תישמר ואם כן אז איזה מסך כדי

2)איזה הבדל יש בין טלויזיה שהיא רגילה (לא רחבה) לבין אותו מסך מחשב

3) האם ניתן לשחק במשחקים צרובים

פורסם

1-כן ולהרבה מסכים

אולי תצטרך לקנות כבל

2-תלוי בדגמים

3-לא ואסור לדבר על זה בפורום

פורסם

קרירין - אין טעם לרשום הודעה אם אין בה ממש מענה טכני.

1) כל מסך מחשב בפורמט רחב שתומך בHDCP (תקן של שמירת זכויות יוצרים במדיה דיגיטלית) מאפשר להקרין PS3 באיכות הגבוהה ביותר , כמו כן , כדאי שהמסך יתמוך במינימום ברזולוציה של 1376 על 720 , והמצב האידאלי הוא שיתמוך ב1900 על 1080. בניגוד למה שקרירין אומר - כבל מיוחד אתה לא צריך , רק מתאם פשוט DVI לHDMI לרוב המסכים (רובם באים עם DVI ולא עם HDMI)

2) טכנולוגיה , רוב הטלוויזיות הלא רחבות הן שמנות ומשתמשות בטכנולוגיה בשם CRT , יש להן כמה חסרונות: רזולוציה נמוכה , עיבוד נתונים אנלוגי ועוד כמה.

בטלוויזיות שטוחות (משמע LCD ופלאזמות) אז לרוב למסכי מחשב אין רמקולים BUILT IN (לא תמיד) , אבל ההבדל הגדול יותר הוא שלטלוויזיה יש לרוב גם טיוניר , למסך מחשב אין.

3) לא מדברים על זה פה , אבל בא אני אתן לך רמז במילה אחת - לא.

ליביו

פורסם

ליביו, מה התקציב ההתחלתי של מסך סביר עם תכונות כאלה?

במאפיינים של מסכים כאלה רשום תומך HDPC או שיש דרך אחרת לדעת?

תודה

פורסם

אתה יכול לקנות את הסמסונג 22" שאני קניתי ב-1600 פלוס מינוס

פורסם

תקציב התחלתי - סביבות ה1500 ש"ח (שבהם יש את השימיי שאין לי מושג איך הוא , ואת הASUS 222WU שנמכר בבאג ואני קניתי והוא מעולה לדעתי)

משם - השמיים הם הגבול (אני מדבר על מסכי 22" כן ?) עד EIZO בסביבות ה4 אלף (למיטב זכרוני :) )

ואכן כתוב שהם תומכים בHDCP - אל תקנה מסך בלי HDCP (בכלליות אין הבדל במחירים אפילו)

פורסם

תקציב התחלתי - סביבות ה1500 ש"ח (שבהם יש את השימיי שאין לי מושג איך הוא , ואת הASUS 222WU שנמכר בבאג ואני קניתי והוא מעולה לדעתי)

משם - השמיים הם הגבול (אני מדבר על מסכי 22" כן ?) עד EIZO בסביבות ה4 אלף (למיטב זכרוני :) )

ואכן כתוב שהם תומכים בHDCP - אל תקנה מסך בלי HDCP (בכלליות אין הבדל במחירים אפילו)

תודה שאתה עוזר. יש לי מסך CHMEI 221D "22 ואין לי מושג אם הוא תומך HDPC, איך ניתן לבדוק זאת? והרזולוציה המקסימלית שלו היא 1680X1050 האם זה מספיק כדי להנות ממשחקי PS3, והאם כמות הצבעים של המסך 16.7 מיליון צבעים זה מספיק ל PS3?

תודה.

פורסם

אתה נכנס לאתר של שימי ובודק אם הוא תומך.

אם הוא תומך זה יכתב - כי זה יתרון.

הרזולוציה זהה למסך שלי ומספיקה כדי להריץ ב720P או 1080I - בהחלט מספק , אפשר קצת יותר , אבל המחיר כבר יעלה משמעותית ולאו דווקא יהיה שווה את זה (לדעתי)

ליביו

(עריכה) מהעפת מבט זריזה - המסך לא! תומך.

ליביו

פורסם

אתה נכנס לאתר של שימי ובודק אם הוא תומך.

אם הוא תומך זה יכתב - כי זה יתרון.

הרזולוציה זהה למסך שלי ומספיקה כדי להריץ ב720P או 1080I - בהחלט מספק , אפשר קצת יותר , אבל המחיר כבר יעלה משמעותית ולאו דווקא יהיה שווה את זה (לדעתי)

ליביו

(עריכה) מהעפת מבט זריזה - המסך לא! תומך.

ליביו

:( כן גם אני בדקתי והוא לא תומך וחבל, אני לא מתכוון לקנות מסך 22" חדש בשביל PS3, אולי נקנה את המסך של DELL ה 24" המצויין שעולה "רק" 3000 ש"ח.

ואיך זה עם XBOX 360, האם גם שם זה אותו דבר או שניתן לחבר אותו למסך מחשב בלי תמיכה ב HDPC?

תודה.

פורסם

ליביו תודה על התשובה

מהניסיון שלכם, עד כמה נפעת ההנאה (אם בכלל) כשמחשקים על מסך קטן ולא מול טלוויזיה גדולה? (שאלה קצת מפגרת, אבל זה החיסרון הגדול שאני רוה בלקנות מסך מחשב לקונסולה)

פורסם

קוב27 - לXBOX יש תמיכה בכבל VGA - חיבור אנלוגי , אבל מגיע לרזולוציות הגבוהות ובלי צורך בHDCP.

אם יש הבדל או אין הבדל , זה תלוי בך וכמה אתה רגיש , אני שם לב להבדלים , להגיד שזה קריטי יהיה קצת הגזמה.

נתי, יש קסם גם בלשחק במסך מחשב קטן והכל נראה מצוין אז אין לך מה לדאוג , אבל , וזה אבל גדול, קונסולה בהרבה משחקים מקומה בסלון - לשחק עם חברים , לקבל את החוויה של מסך גדול ולהפריע לאישתי לראות טלוויזיה כמובן :)

בקיצור , כל עוד אתה לא משחק עם חברים (מה שיכול ליהיות מבאס במשחקים מסוימים) אין כ"כ בעיה לשחק במסך קטן , להגיד לך שזה המצב האידאלי?

ממש לא , הכיף הגדול הוא 42" ומעלה בסלון ;D , אבל בהחלט זו אחלה חוויה גם על המסך הקטן.

ליביו

פורסם

HANNS-G hg281DPB

יש לו כניסת HDMI כבר כך שלא צריך שום מתאם...

תומך HDCP

FHD

28" במחיר מטורף!

פורסם

liviur, ה 42" שלך בסלון היא FHD או HD-Ready?

פורסם

Ready , 720P

כשאני קניתי ההבדל במחיר היה בערך ה8 אלף ש"ח כשהאופציה הזולה ביותר היתה הברוויה 40 שעלתה 15-16 אלף - תקציב שלא היה לי.

ליביו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים