עבור לתוכן

בחירת מעבד עבור מחשב לעריכת אודיו

Featured Replies

פורסם

שלום

אני צריך לבחור בין שני המעבדים הבאים עבור מחשב המיועד לעריכת אודיו ויצירת מוזיקה:

E8400

QX9650

האם היתרון בביצועי ה Quad משמעותיים לישומי אודיו, ומצדיקים את העלות?

תודה מראש

פורסם

תראה, מעבד בעל 4 ליבות הינו יקר משמעותית ממעבד בעל 2 ליבות ובינינו האם תשתמש במלוא תפוקת המעבדים?, הרי זה מגוחך כזו עוצמה במחשב בייתי....

והרי המעבד אינו יכול לעשות עבודה ללא זיכרון טוב ולוח אם והרי רצונך בעריכת אודיו אז תצטרך גם כרטיס קול מספיק טוב....

אני חושב שמעבד 2 ליבות יהיה בהחלט מספיק, בנה לך מחשב מספיק טוב עם מעבד+לוח אם טוב+זיכרון שיהיה כמו שצריך

אוריה

פורסם

תראה, מעבד בעל 4 ליבות הינו יקר משמעותית ממעבד בעל 2 ליבות ובינינו האם תשתמש במלוא תפוקת המעבדים?, הרי זה מגוחך כזו עוצמה במחשב בייתי....

והרי המעבד אינו יכול לעשות עבודה ללא זיכרון טוב ולוח אם והרי רצונך בעריכת אודיו אז תצטרך גם כרטיס קול מספיק טוב....

אני חושב שמעבד 2 ליבות יהיה בהחלט מספיק, בנה לך מחשב מספיק טוב עם מעבד+לוח אם טוב+זיכרון שיהיה כמו שצריך

אוריה

בולשיט, ממש לא מדוייק, עריכת מוזיקה כגון קיובייס דורשת המון כח עיבוד ותנצל בהחלט מעבד מסוג QUAD ,היתי ממליץ לך ללכת על Q6600 ,הכי משתלם

פורסם

לפני כל הבולשיט והמילים ה"יפות" האלו, אני עניתי ממש הצורה מנומסת אתה לא צריך לתקוף בצורה כזו.....

ואני הייתי רותה לדעת לפני מעבדי 4 ליבות אתה באמת חושב שלא השתמשו במעבדים רגילים?, לא משנה

אתה לא חושב שזיכרון בנפח מתאים לוח אם שעובד כמו שצריך לא יעשו את העבודה עם מעבד 2 ליבות חזק וטוב? הא?

ותעשה טובה בלי כל המילים האלו....

תודה

עריכה: רק בשביל ההרגשה הטובה, אתה לא חושב שישנם מעבדים של amd מספיק טובים לדבר זה, אשר ייתנו מענה מספיק מתאים?

פורסם

הוא ישתמש בכל הליבות. אבל ההבדל בין 2 המחירים פה ענק.

מה התקציב שך?

פורסם

לפני כל הבולשיט והמילים ה"יפות" האלו, אני עניתי ממש הצורה מנומסת אתה לא צריך לתקוף בצורה כזו.....

ואני הייתי רותה לדעת לפני מעבדי 4 ליבות אתה באמת חושב שלא השתמשו במעבדים רגילים?, לא משנה

אתה לא חושב שזיכרון בנפח מתאים לוח אם שעובד כמו שצריך לא יעשו את העבודה עם מעבד 2 ליבות חזק וטוב? הא?

ותעשה טובה בלי כל המילים האלו....

תודה

עריכה: רק בשביל ההרגשה הטובה, אתה לא חושב שישנם מעבדים של amd מספיק טובים לדבר זה, אשר ייתנו מענה מספיק מתאים?

מצטער אם נפגעת ,לא הכוונה בכלל.

בכל מקרה, הQUAD אכן יותר יקר אבל הוא מתאים בדיוק ליישומים האלה, כמו שנשאל כבר, מה התקציב?

פורסם
  • מחבר

התקציב הוא בסביבות ה 2500 ש"ח (ללא מסך).

כרטיס קול יעודי כבר יש לי.

פורסם

2500 לכל המחשב או רק המעבד?...(QX עולים הרבה)

פורסם
  • מחבר

2500 לכל המחשב או רק המעבד?...(QX עולים הרבה)

לכל המחשב.

כפי שציינתי - כרטיס קול כבר יש וגם כרטיס מסך מובנה יספיק לי.

פורסם

בחר Q6600 Q6700 או החדשים 45NM או אם בא לך הכי זול PHENOM 9500 ראיתי ב890 שקל זיל הזול

פורסם

בחר Q6600 Q6700 או החדשים 45NM או אם בא לך הכי זול PHENOM 9500 ראיתי ב890 שקל זיל הזול

רק לא פאנום אוקיי?

מה עם שאר הציוד ההיקפי?

מקלדת עכשבר ורמקולים?

עריכה: בניתי משהו.

מפרט המחשב:

מעבד:

Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM

1066ש"ח

קירור למעבד:

Arctic Cooling Alphine 7

58 ש"ח

לוח אם:

Gigabyte GA-P31-DS3L

358 ש"ח

מארז:

Raidmax APEX 2x120mm No PSU

167 ש"ח

ספק כוח:

ThermalTake 400W Ver2.0 PFC Sata 24/20Pin 120mm Bulk

181 ש"ח

זיכרון:

G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) CL5-5-5-15 2GBNQ

259 ש"ח

קשיח למחשב שולחני:

WD 250GB SATA II 16MB AAKS

303 ש"ח

כונן אופטי:

Asus DVD-RW 2014L1T X20 LightScribe Sata Black Bulk

169 ש"ח

סה"כ: ₪2561

הכל מ TMS

תראה, בניתי את המקסימום שתוכל לקבל בתקציב הזה, אני מניח שיש לך מקלדת ועכבר, ואם לא אז זה לא סיפור רציני, יש חריגה של 61 ש"ח אבל אני מאמין שתעמוד בזה. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם :xyxthumbs:

כונן אופטי כבר יש לי, אז נשאר כסף למאוורר טוב ושקט.

מה מומלץ?

פורסם

לפי דעתי יצא לי מפרט טוב

מעבד:

INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 : "SLACR" - BOX ¤1092

לוח אם:

GIGABYTE GA-G33M-S2L ¤463

דיסק קשיח:

WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤285

זיכרון:

GEIL 2048MB DDR2 ULTRA 800 (1024X2) CL 4-4-4-12 : GX24GB6400C4UDC ¤260

מארז:

RAIDMAX SAGITTA II BLACK/BLUE + 23CM SIDE FAN + FSP 400W ¤445

הרכבת מחשב:

הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ¤0

מחיר סופי: ¤2545

המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים