פורסם 2008 במאי 417 שנים היי. בתכנת אנלייט יש אופציה להוסיף דריברים להתקנההתכנה מאפשרת למזג קובץ בסיומת infיש לי דריבר של כרטיס מסך גי פורס של נבידהואני רוצה למזג שזה יהיה בהתקנה אבל ההתקנה של הכרטיס מסך הזה זה בסיומת exe איך אני ממזג דריברים כאלה או דריברים שהם לא רק קובץ בודד infאלא שצריך לעשות להם setup
פורסם 2008 במאי 417 שנים א. תוודא שהdriver הוא המתאים למערכת ההפעלה שאתה משפץב. תריץ את ההתקנה, תבטל אותה באפשרות הראשונהג. בnlite תוסיף את כול הסיפריה: c:\nvidia\ (בהנחה שיש לך רק את הdriverים האחרונים, אחרת תרד עוד סיפריה לאחת המתאימה)(באופן דומה גם עם ATI (c:\ati\)
פורסם 2008 במאי 417 שנים מחבר הדריבר הוא תואם למערכת ההפעלה ותכנת אנלייט לא מתחשבת אם הדריבר חדש או לא זה רק שלב יצירת הדיסק..באופציה שבא אני אמור להוסיף דריברים הוא פשוט לא נותן לשים קבצי exe אלא רק infגם אם הייתי שם את הדריבר של כרטיס המסך בתיקיה ומסמן את כל התיקיה זה עדיין מאלץ אותך לבחור קובץ אחדאבל בכל מקרה זה לא מראה אותו כי זה קובץ exe
פורסם 2008 במאי 417 שנים הסברתי בצורה הכי פשוטה שיש....תריץ את ההתקנה (כאילו אתה מתקין את הdriver) ותצא בפעם הראשונה שההתקנה מאפשרת לךבתוכנת nlite בdriverים יש לך אפשרות להוסיף multiple drivers בתור סיפריה ולא קובץ יחידשם תבחר את הסיפריה:c:\nvidia\אני באמת לא יודע איך אפשר להסביר את זה יותר מפורט
פורסם 2008 במאי 517 שנים מחבר אוקי הרצתי התקנה לדריבר כרטיס המסך ויצאתי ממנה שהתאפשר לי.אחר כך הלכתי לתכנת אנלייט שלב ראשון איתר קבצי התקנה של וינדוס אחר כך הגעתי לשלב שבו אני יכול למזג קבצי דריברים להתקנים שיש לי במחשבנפתח חלון שבו אני אמור להצביע היכן הדריברים שאני רוצה סימנתי את התיקיה שבא הדריבר של כרטיס המסך והוא לא הציג אותו בכלל.ניסיתי גם באשרות של דריבר יחיד וגם משולב.
פורסם 2008 במאי 517 שנים רק בשבילך הורדתי והתקנתי nlite ולקחתי לדוגמא driver של nvidia (במקרה הזה יצא 9800gtx לwin xp 64)צרפתי תמונות של המתרחש:[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 במאי 517 שנים מחבר אחי תודה על ההשקעהעכשיו נפל לי האסימון אני לא עשיתי כאן משהו טובעכשיו זה הסתדרתודה(-:
פורסם 2008 במאי 517 שנים סליחה על ההתפרצות, אבל נראה לי חסר טעם להכניס דריבר של כרטיס מסך להתקנה, כאשר הסיכויים גבוהים שיצא דריבר חדש עד שתתקין מחדש את מערכת ההפעלה... ובמיוחד כאשר בד"כ ממליצים הסרה מקיפה (כולל ניקוי שאריות) בהתקנת דריבר חדש. אני הייתי מסיר את כל הדריברים (של כרטיסי מסך) שבאים עם XP (זה לא מונע זיהוי בסיסי לכרטיס) ופשוט מתקין דריבר (Beta ) אחרון לאחר התקנת XP. לשיקולך...
פורסם 2008 במאי 517 שנים לי אישית לא הייתה בעיה עם זההתקנה של driver חדש יותר מעל זה שהכנסתי לדיסק עבר בהצלחה וגם להתקין את אותו אחד עובד אחלה (בnlite זה רק הdriverים ללא התוכנות הנוספות כגון ccc)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.