עבור לתוכן

הבאת משחקים מחו"ל

Featured Replies

פורסם

שלום

אם אני מביא משחק מחול בין אם מישהו יקנה לי וישלח אלי לארץ או שאזמין מחנות איך מתבצע כל העניין עם המכס?

מי פונה אלי או שמא אני צריך לפנות אליהם?

מישו יכול להסביר לי איך מביאים משחק מארה"ב בפשטות..

שבוע טוב..

פורסם

אני לא בטוח שצריך לשלם מכס על משחק מחשב ואם כן יש לך שתי אפשרויות

1) אם שולחים לך אפשר להגדיר את זה כמתנה או משהו את המשלוח ואז לא לוקחים על זה מכס (משהו בסגנון אני לא בדיוק זוכר)

2)אם אתה מביא את זה אתה פשוט לא מדווח על זה ולוקח את זה איתך באיזה תיק קטן

פורסם
  • מחבר

שלום

אני אשמח אם מישהו יוכל לתת לי הסבר מפורט והנחיות איך להזמין מחנות בחו"ל אין לי שמץ איך לעשות את זה ובמיוחד עם הקטע של הכתובת בארץ..

אני יודע שזה מציק אבל בבקשה שמישו יעזור לי..

חשבתי להזמין מהחנות http://www.videogamesplus.ca/

תודה

פורסם

VGP (videogamesplus.ca) רושמים מתנה ו20$ על כל חבילה שלהם בלי קשר למה שהזמנת. לא מזמן הזמנתי מהם SSBB והמעטפה נראתה כאילו בן אדם פרטי שלח לי מתנה בשווי 20$ ולא היתה בפנים שום קבלה רק את המשחק. המשחק עבר במכס קיבל פתור וקיבלתי אותו בסניף הדואר.

במידה ואתה מזמין חבילה ולא צרור כדי שתדע שיש תשלום נוסף של 35 שקל על עמילות מכס. VGP שולחים משחק אחד בצרור לא יודע מה הם עושים אם אתה מזמים כמה בכל מקרה המחיר משלוח הוא 7.5 למשחק ואין הנחה במשלוח על כמות.

videogamesplus.ca חנות מומלצת רק שהמחירים שם לחלק מהמשחקים יקרים בגלל שהם מחירים מהתקופה שהדולר הקנדי היה 0.8 דולר אמריקאי עכשיו שהשווי של הדולר הקנדי שווה לדולר האמריקאי המחירים הישנים יקרים...

פורסם
  • מחבר

אבל איך רשמת לאן לשלוח? אם אני כותב לא בכתיב הנכון באנגלית את הכתובת שלי כי הרי כל אחד ואיך שהוא רושם שמות וכו'..

כל העניין הזה מסובך

פורסם

זה לא כזה משנה כי ממילא בסוף יפענחו את זה בדואר

פורסם

אל תשכח שיש גם מיקוד והמיקוד בארץ לרוב מקביל לשם של רחוב ולפעמים באותו רחוב יש כמה מיקודים לפי זוגי ואי זוגי. אל תדאג בקשר להכנסת הכתובת. כל מה שמעניין אותך הוא שהשולח ירשום על זה Israel ובדואר ידעו לפענח. כשאמא שלי שולחת מכתבים מארה"ב היא לפעמים פשוט רושמת את הכתובת בעברית ולמטה רושמת ISRAEL .

וחוץ מזה יש על זה גם שם ושם משפחה ובמקרה דואר ישראל יודע איפה כל אחד גר.

פורסם
  • מחבר

תודה למגיבים...

עוד דבר

בנוגע למכס איך יגבו ממני את המס? ייצרו איתי קשר? איך זה הולך במידה ואני כן אצטרך לשלם מכס?

פורסם

במקרה הלא סביר שתזמים מ VGP ותשלם מכס הם יבקשו ממך לשלם בדואר. על משחקים מחשב המכס הוא מע"מ של 15.5% . אני חושב שרק על קונסולות משלמים את ה29.4% והמשחקים עוברים כמשחקי מחשב במקרה שהם חייבים במכס אבל לא שילמתי מכס על משחק קונסולות כשהזמנתי מ VGP ומebay אז אני לא בטוח לפי מה משלמים. לרוב זה לפי המצב רוח של הפקיד מכס.

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה רבה עזרתם מאוד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים